Cum sa eviti spam-ul din e-mail

Avantajele platformei Google Plus
iulie 4, 2014
Te cunosc, te plac, am incredere in tine
iulie 4, 2014
Arata tot

SPAMUL este un mesaj de posta electronica, un e-mail nesolicitat. In cele mai multe cazuri sunt mesaje comerciale: oferte, promotii, a caror eliminare iti consuma energie si timp. Scopul expeditorului este de a beneficia de publicitate la costuri reduse, insa de cele mai multe ori scopul spammer-ului nu coincide cu al tau. Spamul este o forma de agresivitate electronica, pentru ca iti invadeaza spatiul personal, creand un disconfor psihic permanent.

Multe mesaje pot contine virusi ce pot afecta sistemul de calcul, e-mailurile de phishing pot obtine in mod fraudulos informatii cu caracter personal: parola si informatii de pe cardul de credit, pot oferi produse false si pot indemna sa faci afaceri frauduloase, sau te pot atrage pe anumite adrese de site-uri, pot contine mesaje de hartuire, amenintare.

Cand raspunzi unui mesaj spam, expeditorul are confirmarea ca a gasit o adresa de email valida. Trimite imediat in spam aceste mesaje fara a le deschide, sau apeleaza la SpamAlert pentru a-ti pastra aerisita mesageria personala.

Actualizeaza-ti constant lista neagra de expeditori de spam, raportand constant mesajee spam catre SpamAlert. Existenta optiunilor de re-marketing de pe diversele site-uri pe care navighezi iti va crea suficient disconfort.

Un alt neajuns il reprezinta si colectionarii si vanzatorii de adrese personale de mail obtinute odata cu completarea diferitelor taloane de reducere, sau formulare de contact, dar ca la orice reactie exista si un antidot.

MaskMe iti protejeaza adresa de e-mail, telefon si cartea de credit in timp ce navighezi pe internet sau cumperi diverse produse de pe magazinele online.

Cum realizeaza acest lucru? Asa cum ii spune si numele, mascheaza e-mailul direct din campurile formularului completat pe web si astfel previne toate spam-urile din viitor.

Blocheaza orice apel telefonic, prin ascunderea campului telefonic completat din formularul online. Previne taxele nedorite si frauduloase, prin ascunderea datelor de pe cardul de credit din formularul de cumparaturi.

E-mailurile mascate sunt nelimitate si parolele sunt gratuite pentru totdeauna. Daca doresti mai multa intimitate, ai posibilitatea sa faci upgrade pentru serviciul Premium, pentru a proteja telefonul si cardul de credit si pentru a obtine aplicatia pentru mobil Android sau iPhone pentru 5$ / luna sau 45$/an.

MaskMe poate fi descarcat gratuit de pe magazinul web Chrome sau Mozilla Add-ons si optional upgrade Premium pentru cei care doresc aceasta optiune pentru aplicatia mobila.

Creaza parole unice si sigure pentru fiecare site. Organizeaza conturile intr-un singur loc. Accesul la mesajele, telefoanele, cartile de credit din posta electronica mascata, se poate face in siguranta de pe orice browser, calculator sau telefon utilizat. Cand suni de pe telefon sub protectia aplicatiei Maskme, numarul nu va putea fi vizualizat de cel pe care il suni.

Leemail este un serviciu simplu, care iti permite sa controlezi cine iti poate trimite email-uri si sa-ti imbunatatesti relatiile cu companiile de la care vei primi mesaje.

Ofera gratuitate pentru 25 de adrese de email.Trebuie doar sa apesi butonul si Leemail va construi adresa pentru tine. La fel de usor este si sa renunti la serviciile Leemail.

In plus, Leemail isi aminteste toate adresele pentru tine. Daca esti prevazator din fire, poti opta pentru acest serviciu, ori de cate ori alte site-uri iti vor solicita adresa de e-mail pentru a putea comanda de pe paginile lor.

Leemail pune un widget pe un browser care permite posibilitatea crearii de e-mailuri personalizate specifice pentru orice site. In felul acesta se evita spam-urile nedorite pentru adresele tale de baza.

Cu ce este diferit Leemail de alte servicii de unica folosinta?

Adresele Leemail sunt permanente. Poti sa le activezi sau sa le inactivezi dupa dorinta, in plus nu expira niciodata. Toate mesajele vor fi livrate intr-un singur cont si nu va trebui sa accesezi mai multe conturi, iar Leemail iti permite sa le verifici pe fiecare in parte individual, chiar daca ele provin de pe mai multe website-uri.

O alta modalitate de evitare a spamurilor este gestionarea unui email secundar pe Gmail, redirectionat in contul principal de Gmail.

Setarea unui filtru pentru Eticheta in care sa fie dus mesajul din Gmailul secundar si Inbox-ul va fi ocolit de posibilele Spamuri. Inscrie-te pe site-uri care folosesc email secundar folosind un alias Gmail daca este posibil.

Un alt avantaj consta si in fapul ca introducerea numeleui meu pe motoarele de cautare nu mai apare in dreptul tuturor profilurilor sociale. Va trebui sa introduci manual user+flickr@gmail.com sau user+facebook@gmail.com

PASI DE ACTIVARE A UNOR CONTURI MULTIPLE DE EMAIL DIN GMAIL

• Deschide Contul Gmail
• Acceseaza Settings (Setari) din dreptul Pictogramei in forma de Roata
• Click pe Conturi si Importare
• Mergi la Sectiunea „Verificati-va Conturile primite in alte Conturi utilizand POP3″
• Click pe „Adaugati un Cont de email pe care il aveti”
Introdu adresa completa a Contului de email care doresti sa fie adaugat
• Click „Pasul Urmator”
• Introdu Parola si decide daca vrei sa Pastrezi pe Server o copie a mesajelor preluate, Etichetezi mesajele de la noul email,Arhiveaza mesajele primite, Folosesti intotdeauna o conexiune securizata
• Click pe „Adauga un Cont”
• Vei avea posibilitatea de a-l seta ca adresa de expediere personalizata .Aceasta functie iti va permite sa scrii mesaje in Gmail, dar sa ti se afiseze ca le-ai trimis din celalalt cont de email.

PASI DE DEZACTIVARE A UNOR MULTIPLE CONTURI DE EMAIL DIN GMAIL

• Deschide Contul de Gmail
• Click pe Pictograma in forma de Roata din dreapta sus, click pe Settings (Settari)
• Deschide Fila Conturi
• Du-te la Sectiunea „Verificati-va e-mail-urile primite din alte Conturi (utilizand POP3)”
• Click pe Delete (Sterge) din dreptul Contului pe care doresti sa-l dezactivezi

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!