Importanta continutului in comunicarea in online

Te cunosc, te plac, am incredere in tine
iulie 4, 2014
Crowdsourcing in branding si rebranding
iulie 17, 2014
Arata tot

Ceea ce postezi pe retelele sociale are sanse mari sa devina viral, daca articolele tale sunt vizualizate si preluate in mod constant de persoane interesate de paginile tale. Ceea ce conteaza cu adevarat este persistenta celor care te recomanda. Cand periodicitatea de sharuire a acestor useri dispare, lantul transmiterii se rupe. Vizibilitatea ta are legatura directa cu acest circuit de propagare a informatiei.

Pentru aceasta ai nevoie sa iti construiesti in timp o prezenta constanta si un grad de autoritate informala in cadrul retelei, sa impartasesti in comun informatiile de pe link-urile afiliate, mentinand astfel interesul asupra profilurilor printr-un continut variat dar si prin existenta anumitor competente care te recomanda.

Relatiile interumane in spatiul virtual au nevoie de timp si de incredere , de hranire constanta a nivelului de asteptare emotional si intelectual cu emotii pozitive. Micile interactiuni, comentariile reciproce, feed-back-ul sporesc nivelul de incredere pe internet.

In general este nevoie de cativa inoculatori pentru a opri un post sau mai multe postari in retea. Propagatorul in schimb, este persoana care transmite mesajele tale pe o raza mai mare de actiune sau egala cu mesajul. El iti poate imbunatati continutul initial, adaugandu-i noi semnificatii. Uneori il amplifica si il propulseaza mai bine decat ai reusi tu ca gazda.

Nu incerca sa placi cititorului cu orice pret, iti vei pierde originalitatea. Pastreaza-ti propriile opinii despre lume si viata, simtul critic in evaluarea faptelor, alege-ti o linie care sa te reprezinte. Nu imita stilul de redactare al altui bloger, sau al vreunei persoane de succes din propria industrie pe care o admiri in taina. Fiecare utilizator este dator sa isi gaseasca drumul. Oamenilor le place sa descopere persoane interesante, carora nu le este teama sa isi exprime talentele personale cu care au fost daruite de viata.

Fii cat mai veridic in expuneri, vei fi apreciat pentru onestitate si vei atrage in jurul tau persoane din comunitatea virtuala pentru maniera in care definesti frumusetea lucrurilor din perspectiva propriului adevar.

Schimbul de mesaje si circulatia informatiilor in general sunt foarte dinamice, insa nu toate postarile devin virale. Popularitatea unei pagini personale este rezultatul armoniei redactarii, aranjarii in pagina, utilizarii virgulelor, alegerea alineatelor, prezenta sau absenta pozelor si videoclipurilor, profunzimii subiectului abordat, existentei umorului sau a gandurilor personale pline de semnificatii pentru cel ce le parcurge.

Continuturile mari, nu raman indiferente utilizatorilor. Daca tu crezi in ceea ce postezi si cititorii vor crede in tine, in povestea pe care le-o vei impartasi.Ceea ce vor prelua va fi de fapt emotia declansata de parcurgerea mesajului.

Pentru a ajunge la un public cat mai larg este nevoie de un angajament mai mare, de investitie de timp, energie si suflet, dar mai ales de construirea de relatii cu cei care ne citesc cu fidelitate.

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!