Cum sa faci un CV in format video

Instrumente de analiza statistica pe Pinterest
august 27, 2014
Poze gratuite pentru bloggeri si reclame
septembrie 13, 2014
Arata tot

CV-urile in format video au cunoscut o dezvoltare spectaculoasa deoarece concurenta din ce in ce mai acerba pe piata locurilor de munca si dezvoltarea tehnologiei a impus necesitatea diferentierii sociale. Inlocuirea CV-ului traditional cu cel in format video mareste considerabil sansele aplicantului pentru obtinerea celui mai bun loc de munca.

Avantajul il reprezinta perceptia personalitatii din spatele abilitatilor, calificarilor si experientei descrise in Cv-ul traditional. Impactul este diferit, timbrul, gesturile, atitudinea persoanei, aspectul, decorul completeaza si maresc sansele si gradul de interes pentru beneficiarul Cv-ului .

Nu exista o regula anume pentru a crea un CV video, in timp ce CV-ul pe hartie restrange abilitatile intr-un format prestabilit. Intr-un interval de 60 pana la 120 de secunde se pot obtine un numar impresionant de date despre profilul aplicantului si compatibilitatea cu cerintele postului scos la concurs.Noul format video poate sta la baza preferintei sau respingerii de catre recrutor inca de dinainte de a fi intalnit fata in fata persoana in cauza .

De aceea, daca doriti sa oferiti un produs unic, aveti incredere in propriile forte si vreti sa va exprimati intr-un mod original, expunerea video poate constitui un avantaj daca este realizata intr-o maniera profesionista si apeleaza la creativitate .

http://youtu.be/CoPvdL5ZPGM

http://youtu.be/HK8hG-VN7jw

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!