Despre storytelling

Calitatea perceputa a Brandului
noiembrie 14, 2014
Parodia realizata de Nickelback despre Instagram
noiembrie 23, 2014
Arata tot

Ai la dispozitie doar 90 de secunde pentru a-ti spune povestea online. Povestirea este o parte integranta inca din momentul scrierii pe peretii pesterilor cu carbune. Suntem inconjurati in fiecare zi de povesti, daca ai noroc, dispui de un minut si jumatate pentru a atrage atentia .

Daca povestile tale nu sunt creative , originale si relevante nu te va asculta nimeni.Povestile creaza imagini mentale care declanseaza neuronii in oglinda.

Totul este un remix. Nimic nu este cu adevarat original. Toate povestile sunt derivate din povestiri anterioare, insa bucuria noastra de a asculta povesti inca din copilarie ne face sa le cautam si lecturam.

Fii scriitorul vietii tale, pentru a conduce acest spectacol !

Copywriterii imprumuta unul de la altul idei, combina cu ceea ce stiu, cu dragostea si implicarea pentru audienta, pentru nevoile emotionale ale acestei audiente si obtin continuturi unice care merita impartasite.

Mesajul original si creativ este povestea ta unica si publicul din virtual va continua sa te viziteze pentru a putea auzi mai mult din ceea ce esti dispus/a sa oferi.

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!