Parodia realizata de Nickelback despre Instagram

Despre storytelling
noiembrie 22, 2014
Social sharing este oglinda personalitatii tale
noiembrie 30, 2014
Arata tot

Nickelback a realizat o parodie despre Instagram, pentru ca asa cum spuneam si in alte postari capcana familiaritatii retelelor sociale atrage tinerii sa se autoexpuna in spatiul virtual.

Tendintele accentuate de personalitate sunt surprinse de Nickelback cu umor intr-o parodie muzicala care ironizeaza lipsa de iubire, dorinta de a atrage atentia utilizatorilor cu orice pret, chiar si cu riscul de a cadea in derizoriu.

Se pare ca nu toata lumea are simtul ridicolului dezvoltat, astfel incat fauna exemplelor este bogata. De la a fotografia orice de dragul atentiei si a fotografia cu arta este o cale lunga.

La nivel superficial orice posesor de aparat foto poate surprinde aspecte din lumea reala, insa imaginea fara mesaj transmite goliciunea intelectuala a celui care imortalizeaza respectiva imagine si semnalizeaza un gol afectiv pe care acesta cauta sa-l umple prin orice mijloc.

Atunci cand vei vedea fotografiile prietenilor din retea, selfie-uri fortate, intr-o limita mai mult decat decenta , fara a fi surprinse intr-un cadru cu adevarat social sa identifici semnalizarea disperata a nevoii de atentie despre care parodiaza si Nickelback.

Schimbarea frecventa a fotografiilor pe profiluri, fotografierea sub forma unor pretexte ridicole, doar pentru a fi in cadrul atentiei transmite mesajul disperat al celui care nu are de fapt nimic altceva de semnalizat despre el insusi.

Atentie mare la ce iti propui sa transmiti retelei. De la arta la kitch este o diferenta de nuanta si de exces.

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!