Atribute personale prin intermediul substantivelor, adjectivelor si verbelor

Dificultati de invatare sau Learning disability
decembrie 20, 2014
Puterea unui zambet in Personal Branding
ianuarie 2, 2015
Arata tot

Fiecare persoana are o poveste de viata si aceasta poveste personala reprezinta propriul tau Brand. Din pacate unii oameni nu stiu cine sunt.

Descrie cine esti in cateva cuvinte. Foloseste substantive, adjective si verbele potrivite structurii tale de personalitate. Fii clar/a, concins/a si sincer/a cu tine.

Restrange aceasta lista la 5 atribute esentiale care te reprezinta. Foloseste povestea ta ori de cate ori se iveste ocazia.

Apeleaza la cuvintele care te definesc in mod constant pe retelele sociale, in marketing, pe cartile de vizita si in semnatura ta virtuala.

Eu sunt :
1…
2…
3…
4…
5…

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/01/Personal-Branding-cu-Fluxymedia.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/01/Personal-Branding-cu-Fluxymedia.jpg” width=”1920″ align=”none” title=”Personal Branding cu Fluxymedia” frame=”true” icon=”image”]

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!