Intalniri de neworking cu Bruno Medicina Trainer, Autor si Speaker

Instagram pentru micile si marile afaceri
ianuarie 21, 2015
De ce unele prezentari sunt plictisitoare
februarie 4, 2015
Arata tot


INTALNIRI DE NETWORKING – CONECTAM OAMENI SI OPORTUNITATI!

Scopul INTALNIRILOR DE NETWORKING este acela de a aduce impreuna antreprenori, manageri, investitori, experti si invitati.

Ce BENEFICII ai daca participi la INTALNIRI DE NETWORKING:

– Posibilitatea sa iti prezinti propria afacere de cel putin 3 ori, catre toti cei prezenti, dar si catre un grup de interes
– Posibilitatea de a face networking de calitate, dar si de a participa la un mini-training sustinut de specialistii INTALNIRI DE NETWORKING sau de catre invitati de valoare
– Posibilitatea de a face exercitii de networking, concentrate pe initierea unor contacte si parteneriate solide pe viitor.

Va invitam in 5 februarie 2015 la intalnirea cu tema:

CEL MAI MARE IMPACT IN CEL MAI SCURT TIMP!

Esti la un eveniment de networking, la un pranz de afaceri, la un meeting de companie, la o petrecere sau la un cocktail. Incepi o conversatie cu un strain si te intreaba cu ce te ocupi? Cum raspunzi?

Suni un potential client foarte mare, in vederea obtinerii unei intalniri si dupa ce sirul de secretare de paza te-au plimbat de la una la alta, in sfirsit ajungi la EL, si iti dai seama ca ai numai cateva zeci de secunde sa ii atragi atentia. Ce ii spui?

Intri in lift si, in timp ce usile aproape se inchid, intra „cel mare”, omul pe care il vanezi de luni de zile. El apasa pentru etajul trei. Ai 12 secunde la dispozitie inainte ca usiile sa se deschida. Stii sa profiti de fiecare din aceste clipe?

Daca esti ca majoritatea, este probabil ca nu reusesti sa valorifici aceste oportunitati minunate pentru ca nu ti-ai pregatit un asa zis „elevator speech”, adica o descriere scurta dar preciza si memorabila despre ce faci si pentru ce il faci; un set de fraze bine puse la punct in care explici felul in care oferi valoare, beneficii si calitate clientilor tai.

Se spune ca nu ai nicidata a doua sansa pentru a face o buna prima impresie si asta este desigur adevarat. Dar ceea ce se uita este faptul ca de obicei nu faci nici o impresie, nici buna, nici rea: contactul cu tine este pur si simplu nesemnificativ.

Invata si tu tehnicile de prezentare in asa fel sa obtii cel mai mare impact, sa profiti de orice oportunitate pe cat de scurta si sa ti deschizi usa pentru un nou potential de afaceri.

Investitie: 50 lei, include coffee break.

Ca de obicei, sunteti rugati sa aveti la dumneavoastra 15 – 25 de carti de vizita pentru a putea face networking in bune conditii, precum si pentru a avea posibilitatea de a participa la tombola cartilor de vizita!

Va asteptam cu forte proaspete, ganduri bune si… surprize!

Hotel Cismigiu, Bulevardul Regina Elisabeta, Nr.38, 050017, Bucuresti, Romania
05.02.2015 intre 6,30p.m. si 8,30 p.m.

Sursa : Dana Burghel

Persoana de contact: Dana Burghel

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!