Puterea perceptiei in Personal Branding

De ce unele prezentari sunt plictisitoare
februarie 4, 2015
Cum adaugi butonul de pe Pinterest pe Pagina de Facebook
februarie 8, 2015
Arata tot
Rainbow from Ashleyprincess

Rainbow from Ashleyprincess

Cu siguranta ca ai auzit persoane discutand despre alte persoane care nu erau de fata intr-un mod nu tocmai flatant si ti-ai dori sa nu te afli intr-o situatie asemanatoare vreodata. Adevarul este ca perceptia celorlalti este echivalentul realitatii si reprezinta modul in care ceilalti te vad si te valorizeaza in absenta.

Personal Branding-ul este procesul prin care iti creezi si consolidezi o Reputatie controland modul in care ceilalti isi formeaza o imagine despre tine si modul in care se simt cand se gandesc la tine sau iti pronunta numele.

Personal Branding-ul seteaza asteptarile pe care cei care te cauta le au despre tine si doresc sa le implineasca.Daca cineva se va simti mandru, increzator, bucuros sa isi asocieze imaginea cu prezenta ta, iti va solicita ajutorul, va cauta sa fie in compania ta , sa impartaseasca informatii cu tine, sa colaboreze pe viitor.

Perceptia inseamna totul, pentru ca noi invatam prin logica si actionam prin intermediul emotiilor. Orice om, chiar daca nu detine un post de conducere intr-o companie de anvergura, luand in considerare amploarea dezvoltarii retelelor sociale ar trebui sa se preocupe la modul serios de felul in care se expune in spatiul public si se lasa perceput.Daca tu nu vei controla modul in care doresti sa fii perceput, cine altcineva sa faca acest lucru ?

Comoditatea, anonimatul sau lasarea informatiilor care te privesc la voia intamplarii vor lucra impotriva ta. Daca vei promova ceea ce te face original intr-un mediu care valorizeaza unicitatea, valoarea ta perceputa va creste.

Socializarea cu intentie va atrage o audienta care va aprecia ceea ce ai tu de oferit. Scopul Personal Branding-ului este sa fii recunoscut si apreciat pentru contributia personala si sa controlezi modul in care ceilalti sa te perceapa.Nu poti multumi pe toata lumea, accepta diversitatea opiniilor si caracterelor din aceasta lume vasta si dinamica, construind un Brand Personal unic si autentic.

FLUXYMEDIA PROMOTION a creat pentru tine pe FACEBOOK Grupul profesional PICTORI ROMANI CONTEMPORANI – ARTA CONTEMPORANA ROMANEASCA. Pentru a deveni membru al acestui Grup de Pictori Romani Clic AICI!

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!