Workshop Quantum Mind Flow – The Flow System – Starea de Flux

Puterea primei impresii in online
februarie 14, 2015
Interviu Fluxymedia cu Marinela Florea
martie 1, 2015
Arata tot

Nu este uimitor că avem la dispoziţie atâtea potenţialităţi şi opţiuni de care nici măcar nu suntem conştienţi?

De ce recreem mereu aceeaşi realitate?
De ce avem mereu acelaşi gen de relaţii?
De ce avem acelaşi loc de muncă la nesfarşit?

In acest infinit ocean de posibilităţi existent mereu in jurul nostru „AICI” şi „ACUM” de ce recreem mereu aceleaşi situaţii? Fizica cuantică este ştiinţa posibilităţilor. Datorită modului in care este alcătuit creierul nostru noi vedem mereu ceea ce credem că este posibil.Ceea ce conştientizăm nu este decât vârful aisbergului cuantic.Datorită condiţionărilor, echivalăm tipare care există deja in fiinţa noastră.

Ce este sşi ceea ce nu este Legea Atracţiei vă invit să aflaţi Sambătă, 28 Februarie la Sala Palatului între orele 10,30-11,30 .Intrarea este liberă

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/QMF-1.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/QMF-1.jpg” width=”969″ align=”none” title=”The Flow System – Quantum Mind Flow ” frame=”true” icon=”image”]

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” – Bruno Medicina

Oricine a facut o activitate sportivă, in special arte marţiale, a auzit vorbindu-se – şi poate a şi experimentat – asa zisa Stare de Flux.

Este o condiţie psihofizică in care eficienţa este maximă, concentrarea totală, iar rezultatele par să vină fără nici un efort.

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/Focus-The-Flow-System.png” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/Focus-The-Flow-System.png” width=”2560″ align=”none” title=”Focus The Flow System” frame=”true” icon=”image”]
Am inceput să mă informez asupra acestui subiect, deoarece credeam că anumite tehnici mentale create de maeştrii artelor marţiale puteau fi utile pentru a atinge un nivel asemănător de eficienţă şi in activităţile cotidiene şi profesionale şi desigur, asa a şi fost.

Ceea ce nu mi-am imaginat este că studiile mele asupra Stării de Flux – combinate cu alte studii asupra conştiinţei şi fizicii cuantice – ar fi putut pune bazele pentru ceva mult mai profund.

Da fapt, a fi in Flux inseamnă să te găseşti in punctul zero al conştiinţei, să experimentezi libertatea absolută ce derivă din concentrarea pe momentul prezent şi din conexiunea globală cu mediul inconjurător.

Presupune activarea Sincronicităţii, Legii Atracţiei, activarea unor resurse a căror existenţă nu o bănuim şi eliminarea unor obstacole cu care mintea noastră se boicotează continuu, şi – mai ales – alinierea cu energia universului.

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/QMF2.gif” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/02/QMF2.gif” width=”1024″ align=”none” title=”The Flow System – Quantum Mind Flow with Bruno Medicina ” frame=”true” icon=”image”]

Vă aştept la acest Workshop, pentru a descoperi impreună cum să avem o percepţie complet diferită asupra ce putem face, cum să atingem aceasta stare specială a minţii şi cum să o folosim in avantajul nostru.

=============================================

Bruno Medicina, 55 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienţă in a-i ajuta pe oameni să descopere şi să işi folosească potențialul lor pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vanzari, sport și muzică.

Are un background solid în filosofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie, şi dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), şi nişte traininguri deosebite unde se aplică cele mai recente descoperiri in Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Neuromarketing şi Memetică.

Creaţiile sale mai recente:

“Fluxogenic Training: From Struggle to F.L.O.W.”, bazat pe ultimele cercetări asupra “Stării de Flux” şi asupra potenţialului acesteia in afaceri, sport şi viata cotidiană.

“The Predator’s Way”: summa a tuturor aceste cercetari, si metoda cea mai surprinzătoare de a ne reconecta cu identitatea noastră mai adâncă şi – mai ales – cu toate posibilităţile ei, fantastice si nebănuite.

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!