Cum iti creezi Albume pe Pinterest

Filmul Deconectat
aprilie 2, 2015
Facebook Fabrica de Narcisism
aprilie 3, 2015
Arata tot

Daca esti blogger, cumparator sau orice altceva in acest video vei vedea ce este un Board/ Album , de ce este el important si cum sa faci Board-uri/ Albume . Oamenii folosesc boad-uri pentru a vedea cum sunt organizate Pin-urile/imaginile.

Un utilizator ar putea alege sa foloseasca un Board pentru a vorbi despre Cina din week-end sau Hainele de toamna . Poti sa-ti folosesti Board-ul pentru a-ti expune afacerea si produsele, atata timp cat aceste lucruri inspira si pe altii. Creeaza ce tip de Board doresti pe subiectele care te inspira , de la domeniul profesional sau al afacerii tale pana la momente si hobby-uri.

Oamenii te vor urmari si vor face cunoscute aceste Board-uri daca vor avea afinitati pentru aceste subiecte.

Pentru a crea un Board , mergi la setarile profilului, alege Create a Board . Gandeste-te la o nume de Album clar si distinct si adauga o descriere, pentru a ajuta utilizatorii sa isi faca o idée despre ceea ce urmeaza sa vada, apoi selecteaza o categorie pentru a fi usor pentru oameni sa te gaseasca. Daca doresti, poti alege sa iti pastrezi Albumul secret pana in momentul in care il definitivezi.

Apasa apoi pe Creat Board, si ai terminat.Incearca sa creezi cateva albume care sa aibe legatura cu afacerea ta. Nu-ti fie teama sa fii creativ si sa incerci cateva abordari diferite.Oamenii pot alege sa ti le urmareasca pe toate sau doar anumite albume. In plus, poti ascunde un Bord oricand doresti.

In prezent exista mai mult de 50 de miliarde de „ace” /pins pe Pinterest. Au fost create un miliard de Board-uri.

Pentru a-ti face o idee te invit sa ma vizitezi si pe Pinterest.

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!