Brandul ” TU ” pentru succes in afaceri

Cum sa creezi o diferenta de perceptie prin alegerea fonturilor
iunie 10, 2015
Expertii prefera Twitter
iunie 10, 2015
Arata tot

Fiecare Brand este o poveste, fiecare poveste are un parcurs personal.

Istoriile de viata, provocarile individuale merita sa fie impartasite, nu doar in cercurile apropiate in care zona noastra de confort ne intretine sentimentul de familiaritate ci si in exterior, in necunoscut.

Oportunitatile profesionale, posibilitatile de comunicare, asumarea unor decizii noi si provocatoare pe care viata ni le ofera, ne plaseaza intr-un context spatio-temporal de neconceput pentru generatiile trecute.

A fi in flux cu viata, a te lasa trait de aceasta si de informatiile care curg spre tine, presupun un grad de constientizare sporit. IQ-ul intelectual si cel emotional, sunt contrabalansate de cel financiar si spiritual

Ne sunt puse la dispozitie informatii nenumarate, avem posibilitatea sa studiem ceea ce ne dorim, sa ne indreptam spre domeniul spre care intuitia ne cheama, sa ne reprofilam si reconfiguram busola interna in functie de personalitatea cristalizata in momentul alegerilor noastre.

Cand spunem „ Esti un Brand ” inseamna deja ca valoarea ta este receptionata corect, ca mesajul continator a ajuns la foarte multa lume si ca ai intr-adevar ceva de transmis. Avem afinitati cu oamenii care ni se aseamana , care cred in aceleasi valori cu ale noastre, fara sa ne pierdem individualitatea.

Fiecare om este dator sa dea vietii cea mai buna varianta a sa, sa isi valorifice potentialitatile ascunse, luand provocarile ca pe niste sanse de destin pe care si le construieste el insusi.

A fi cel mai bun e o conditie necesara, dar nu suficienta. A fi cel mai bun in raport cu cine si in raport cu ce ?

Ce voi face eu cu talantii daruiti de stramosi si care zac nefolositi in ADN-ul meu ancestral?

Sunt rezultatul unui lant neantrerupt de castigatori genetici, asa cum obisnuieste sa spuna trainerul Bruno Medicina, deci sunt castigator prin definitie pentru ca traiesc. Ce voi alege eu sa fac cu aceasta sansa extraordinara?

In cadrul unui cerc social restrans, provocarea nu va fi maxima si nici potentialitatile nu vor fi valorificate pe masura. Competitivitatea ancestrala si selectia naturala intalnita in natura, dar si in mediile organizationale si competitionale iti arata in fiecare zi, cat de actuale sunt si cat de necesara este diferentierea de concurenta.

A fi original, deci diferit si a fi cunoscut sunt reguli de joc foarte actuale in cadrul relatiilor interumane.

Ofera solutii, trebuintelor oamenilor. Asigura-te ca esti acolo, in momentul in care acestia se afla in dificultate. Acopera o solicitare si asigura-te ca esti cea mai buna varianta posibila.

Dar pentru aceasta , TU trebuie sa stii cine esti, ce vrei si mai ales ce ai de oferit.

De ce ai reprezenta TU o alegere ? Te-ai gandit vreodata la acest aspect?

Ce pot face eu diferit , fata de oricine altcineva din domeniul in care activez, pentru ca in mod cert personalitatea si experienta de viata imi confera acele calitati care vor conduce la un rezultat imbunatatit si diferit comparativ cu o alta persoana din domeniu.

Si daca sunt capabil sa ofer ceea ce-ti doresti, cum sa procedez pentru ca Tu sa stii ca EU exist?

Pentru ca EU, sunt persoana pe care o cauti , dar inca nu ai auzit de mine !

Branding-ul Personal este despre povestile de succes la o scara mai mica sau mai mare ale unor persoane cu siguranta de sine, constiente de ele si de necesitatea extinderii influentei personale.

Platformele sociale servesc acestui scop mai larg de comunicare extinsa si de vizibilitate persistenta in absenta.

Ma bucur ca am participat la acest Eveniment : Brandul „ TU” pentru Succes in Afaceri organizat de Empower, ca am avut posibilitatea sa o cunosc pe Doamna Daniela Tudor care investeste timp si energie in Brandul „Buticul de Inspiratie” , o persoana agreabila, deschisa cu care am avut afinitati din primele minute, tema fiind una extrem de provocatoare, motiv pentru care am si ales sa imi exprim cateva ganduri.

Si ce este mai reconfortant daca nu sa vorbesti aceeasi limba ?

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!