Flowing to Success -The F.L.O.W. System cu Bruno Medicina

Bruno Medicina la Conferinta de la Bucuresti cu Jordan Belfort
iunie 14, 2015
Cum sa te promovezi pe YouTube daca esti artist
iunie 17, 2015
Arata tot

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

“Industria succesului” este una din cele mai discutate concepte ale lumii. Se pare, însă, că mereu ceva ne scapă, ceva acţionează împotriva noastră şi suntem mereu în căutare de următoarea tehnică, următorul secret care ne va garanta bani, succes şi fericire.

Ceea ce trebuie să înţelegem este că suntem programaţi genetic să fim “maşini pentru succes” şi că fiecare dintre noi obţine sau atrage EXACT ceea ce îşi doreşte; dar nu ceea ce îşi doreşte la nivel conştient, ci ceea ce îşi doreşte partea cea mai adâncă a psihicului nostru, subconştientul. Dacă nu avem curajul să înfruntăm partea aceasta ascunsă, ne vom găsi mereu în situaţia de a hotarî un lucru şi de a face altul, de a fi mereu în conflict şi luptă cu noi înşine.

“Teama noastră cea mai mare nu este că nu suntem la înălţimea unei situaţii. Cea mai mare teamă a noastră este că suntem cumplit de puternici. De lumina noastră ne temem, nu de întuneric.” – Nelson Mandela

Creierul nostru e plin de frici, credinţe limitative, paranoia, blocaje care împiedică de la bun început orice rezultat pozitiv şi care sunt mult mai puternice decât toate tehnicile noastre mărunte (vizualizări, afirmaţii, planuri) prin intermediul cărora încercam să le depăşim.

Astfel, deşi suntem “maşini pentru succes”, conducem cu frâna de mână trasă. Tot încercăm să avem un motor din ce în ce mai puternic, tot căutăm benzină şi metode să “declanşăm puterea”, când de fapt ar fi suficient să lăsăm frânele libere pentru a atinge orice rezultat. Aşadar, pentru a exprima capacităţile noastre, pentru a manifesta şi atrage în întregime ceea ce ne dorim, nu e nevoie de o altă tehnică, un alt exerciţiu, o altă metodă, ci de a “lăsa frânele libere şi a permite ca motorul să se exprime la maxim”.

Sursa: Bruno Medicina www.brunomedicina.com

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!