Cum sa culegi date despre persoanele cu care corespondezi

Psihologia apelului la actiune
iunie 26, 2015
Efectul dezinhibitiei online
iunie 28, 2015
Arata tot

Scrie e-mailuri mai bine intr-un mod personal si eficient.
Poti vedea rapid cu ce se ocupa si cine sunt oamenii cu care comunici, stabilind din start daca ai interese comune. Iti poti dezvolta reteaua prin conectarea pe LinkedIn, Twitter, Facebook, Flickr, Google Plus,Tumblr, Pinterest, etc.

Poti folosi Rapportive cand trimiti un e-mail, intr-un mod informat si eficient, gasind motive pentru a sparge gheata si a aborda persoanele cu care ai preocupari asemanatoare.

Aceasta aplicatie poate fi gasita pe Rapportive.com. Este o varianta virtuala a cartilor de vizita din viata reala. Rapportive iti actualizeaza rapid agenda: nume si fotografii ale persoanei cautate, adrese de mail si numere de telefon, profilurile existente pe alte platforme.

In mod obisnuit, la primirea unui e-mail nu cunosti toate detaliile informationale de despre persoana respectiva, daca aceasta nu are si o semnatura electronica. Trebuie sa recunosti ca nu porti cu tine peste tot cartile de vizita colectionate de-a lungul timpului si nici nu este practic.

Daca iti doresti sa dai un telefon persoanei respective, va trebui sa sari peste Gmail de la Google Contact printr-o serie de click-uri pentru a vedea numarul .

Aplicatia este extrem de utila daca vrei sa trimiti un mesaj pentru prima oara unei persoane, despre care nu cunosti foarte bine si chiar esti interesat sa afli mai multe despre aceasta si despre posibilitatea de a o aborda si pe alte platforme.

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/06/Cum-sa-culegi-date-despre-CV-ul-virtual-al-persoanelor-cu-care-corespondezi-sau-pe-care-dorestis-a-le-cunosti.png” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/06/Cum-sa-culegi-date-despre-CV-ul-virtual-al-persoanelor-cu-care-corespondezi-sau-pe-care-dorestis-a-le-cunosti.png” width=”800″ align=”center” title=”Cum sa culegi date despre CV-ul virtual al persoanelor cu care corespondezi sau pe care doresti sa le cunosti” frame=”true” icon=”image”]

Rapportive.comResponsive.com

Rapportive.comResponsive.com

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!