Lansare Trusa de Bunastare a Familiei

Personal Branding pentru medici
iulie 22, 2015
Seminarii de educatie parentala cu Mirela Horumba
august 8, 2015
Arata tot

www.HopaSus.ro anunta lansarea Trusei de Bunastare a Familiei, primul instrument romanesc de educatie parentala, creat de psiholog Mirela Horumba. Evenimentul are loc in data de 30 Iulie 2015, in intervalul 18:00 – 20:00, la Connect Hub, Bd. Dacia, nr.99, et. 4.

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument care ii ajuta pe parinti sa le creeze copiilor deprinderi pozitive. De asemenea, menirea trusei este de a imbunatati comunicarea si relatiile armonioase in familie.

Trusa a fost creata de Mirela Horumba, psiholog, consilier autonom, psihoterapeut, absolventa a masteratului de psihodiagnostic, psihoterapie experiential-unificatoare si dezvoltare personala.

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument practic care te poate ajuta sa construiesti armonia in familie. Rolul folosirii elementelor din trusa este acela de a te sprijini sa constientizezi ce gresesti in relatia cu copilul tau si de a te ghida catre educarea pozitiva. Vei gasi in trusa modalitati concrete prin care, atat tu cat si copilul tau, va veti putea exprima emotiile. Jocul intre membrii familiei este o metoda de autocunoastere si cunoastere, de explorare a sentimentelor si valorilor personale si de familie, de cultivare a respectului, tolerantei si iubirii intre membrii.

“Accepta provocarea la joc pentru a castiga bunastarea si armonia in familia ta!” ne indeamna Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School, care foloseste Trusa de Bunastare a Familiei.

In cadrul evenimentului veti afla informatii in premiera despre seria de 9 seminarii de parenting cu bucurie, seminarii de 2 ore, care se vor desfasura bilunar, in perioada august – decembrie 2015, de la ora 18:00, tot in cadrul Connect Hub.

Pe parcursul seminariilor sustinute de Mirela Horumba vom impartasi solutii realiste despre provocarea si bucuria de a fi parintii copiilor din aceste vremuri.

Intrarea este libera. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti pana cel tarziu la data de 29 iulie 2015: http://goo.gl/forms/ny6sdMhjMY

Sursa : www.hopasus.ro

Te invitam sa parcurgi oferta si serviciile noastre. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!