DiEla Art – Bijuterii din perle

Puterea Cuvintelor – Cum sa avem un copil puternic
august 27, 2015
Workshop Fluxogenics, Stiinta Performantei de Varf
octombrie 7, 2015
Arata tot

DiEla Art s-a nascut din dorinta de a promova arta sub toate aspectele ei, de a onora femeia asa cum merita, de a bucura ochiul si sufletul, de a valoriza exprimarea energiei feminine in plenitudinea ei de manifestare.

„Grecii arau convinsi ca o perla se formeaza cand un fulger atinge marea”

Bijuteria pentru mine reprezinta un simbol al energiei feminine, este elementul care pun in valoare unicitatea unei femei. Acest mic obiect de arta evidentiaza lumina in ochii ei, frumusetea zambetului, delicatetea trasaturilor si gratia miscarilor.

Prin creatia de bijuterii calatoresc in timp aducand in prezent parfumul altor epoci. Din cele mai vechi timpuri, alegerea bijuteriilor si a tinutei, erau parte dintr-un act sacru, femeia fiind reprezentanta celei care da viata, a acelei energii Yin primordiale din care a nastere Creatia.

Prin legatura ancestrala pe care fiecare femeie o are cu Mama pamant, am ales sa impletesc nobletea perlelor cu stralucirea pura a pietrelor semipretioase, armonizandu-le cu structuri de argint, bronz, cupru, catifea, dantele si ceramica.

Consider ca eleganta si rafinamentul sunt parte intrinseca a naturii feminine, prin bijuterii pot fi puse in valoare intr-un mod discret si in acelasi timp lasand in amintirea celor din jur o impresie de neuitat.

Te-ai intrebat vreodata, cum apare o perla?
De ce colierele de perle sunt atat de cautate si apreciate, desi nu sunt usor accesibile?
De ce imitatiile si falsurile sunt pe toate drumurile?
Ce crezi ca transmite o femeie care poarta imitatii?

Scriitorul Kahlil Gibran, un om profund, de o mare sensibilitate sufleteasca afirma „Frumusetea este eternitatea care se priveste lung in oglinda ” iar Luciano Barbera spunea „Eleganţa constă în a fi remarcată fără a face eforturi pentru aceasta.”

Imi doresc sa vad tot mai multe fete radioase, tot mai multe femei impacate cu sine si cu propria lor feminitate, mai mult bun gust si rafinament care sa ne incante ochiul si sa ne bucure inima. Chiar daca suntem femei, sa ne incurajam prietenele, surorile, sa mamele sa se exprime in cel mai delicat mod cu putinta.

Uitati de pantaloni si incaltaminte confortabila, renuntati la pulovare lungi si terne, invatati sa purtati o bijuterie si sa va bucurati de ea in orice moment al zilei. Simtiti-va frumoase! Bijuteria va pune in valoare, dar si Dvs. dati stralucire colierului cu atitudine si eleganta.Cu drag, DiEla Art!