Workshop Fluxogenics, Stiinta Performantei de Varf

DiEla Art – Bijuterii din perle
octombrie 4, 2015
The Virtuoso Connection – The Social Network for Professional Musicians
octombrie 11, 2015
Arata tot

Eliana Corina Ionita, Psiholog, Master Psihologie Organizationala, Certificare Fluxogenics, Practitioner in modelul de lucru The Flow System, Speaker la Business Days 2014 si Body Mind & Spirit 2015

“Atunci cand suntem relaxati, focalizati si determinati, intram intr-o stare mentala in care succesul este inevitabil” sustine Bruno Medicina

„Starea de Flux” sau „Starea de Flow”, este starea mintala care este in acelasi timp cauza si efectul unei performante de varf, o stare in care putem sa accesam resurse de nivel diferit, o stare in care limitele si fricile obisnuite nu mai au efect, blocajele dispar, si reusim sa ne exprimam la maxim, stiind ca putem sa avem incredere absoluta intr-un nucleu personal de autenticitate care percepe realitatea – o evalueaza si calculeaza – cu o precizie si o viteza infinit mai mare decat gandul rational obisnuit.

Starea aceasta pare totusi destul de greu de definit si – mai ales – de atins la comanda. Nu pot spune acum vreau sa intru in Stare de Flow. Trebuie sa parcurg niste etape, sa indeplinesc niste conditii.

Dupa ani de zile de studii si cercetari personale, dupa sinteze realizate in toate domeniile vietii: stiinta, filosofie, psihologie, religie, binecunoscutul trainer, coach si expert in performante Bruno Medicina a creat o stiinta numita “Fluxogenics” care dezvaluie misterul Starii de Flux si permite aplicarea ei in toate domeniile vietii care necesita obtinerea unui nivel de performanta superior – printr-un sir de tehnici simple si practice.

Cel care a vorbit pentru prima data de conceptul de Stare de Flux a fost un psiholog de origine croata Mihaly Csikszentmihalyi, care a prezentat teoria despre flow, subliniind faptul ca oamenii ating o stare de fericire si multumire cand intra in aceasta Stare de Flux. Ei sunt absorbiti intr-o stare de concentrare, atunci cand se afla intr-o activitate, sau situatie care le este la indemana. Motivatia intrinseca este optima in Starea de Flux, persoana fiind total absorbita de ceea ce face.

„Entropia psihica, specifica conditiilor umane implica perceptia ca poti realiza mai mult, decat o faci efectiv si sentimentul ca esti capabil sa obtii mai mult decat o permit conditiile” – Mihaly Csikszentmihalyi, Flow: Psihologia Experientei Optime

„Nu este despre abilitatile pe care le avem in prezent care determina cum ne simtim, ci despre abilitatile pe care noi credem ca le avem ” – Mihaly Csikszentmihalyi, Flow: Psihologia Experientei Optime

„Scrisul, ofera mintii o disciplina care are rolul de exprimare” – Mihaly Csikszentmihalyi, Flow

Daca esti manager, om de afaceri, vanzator, student, atlet, artist, balerin, arhitect, chirurg, scriitor sau orice alta categorie care-si cladeste succesul prin atingerea excelentei, descopera cum sa obtii performante de exceptie cu cel mai extraordinar instrument de autodezvoltare pe care il avem la dispozitie: Fluxogenics metoda prin intermediul careia poti accesa Starea de Flux.

Cu ajutorul Fluxogenics vei reusi :

Sa iti descoperi potentialul ascuns
Sa iti atingi adevaratele obiective, in viata si in afaceri
Sa iti distrugi credintele care te limiteaza
Sa elimini frica si s-o transformi in energie pozitiva
Sa iti pastrezi “focusul” si concentrarea in fata celor mai mari obstacole si provocari

Traind aceasta experienta unica si entuziasmanta, vei invata sa ramai in contact cu emotiile tale si cu puterea ta interioara in fata obstacolelor si provocarilor extreme si sa transformi aceste trairi in actiuni concrete pentru atingerea obiectivelor personale.

Stima de sine este rezultatul unor experiente traite. Asumarea unei astfel de provocari, va produce acea scanteie de constientizare a propriilor resurse si a credintei nemijlocite ca indiferent de provocarile vietii, le vei putea surmonta fara probleme.

Starea de Flow este starea mentala in care blocajele create de mintea rationala dispar, lasand loc unei performante de exceptie. O astfel de experienta declanseaza un moment de revelatie si constientizare a potentialului individual inca neexplorat, te ajuta sa te cunosti pe tine insuti , sa-ti identifici punctele forte si punctele slabe, care te indeparteaza sau te apropie de obiectivul tau de viata.

Va astept la acest Workshop, vineri 9 Octombrie, intre orele 13-13,50, in Sala B unde vom prezenta conceptele de baza a acestei stiinte revolutionare. Intrarea este libera!

Bruno Medicina organizeaza Seminarii pentru Traineri, Firme, publicul interesat. La cerere se dedica instruirii personalizate publicului interesat, oferind servicii de coaching personal pentru manageri, atleti, performeri din diverse doemnii de activitate care necesita performanta.

CINE ESTE BRUNO MEDICINA :

Bruno Medicina este coach, trainer, autor si speaker renumit la nivel international. Are o experienta de peste 30 de ani in domeniul dezvoltarii personale si cunostinte solide in psihologie, muzica si sport.

Impartaseste cu entuziasm cunostintele sale personale si profesionale. Se foloseste de metode nonconformiste in cadrul conferintelor si trainingurilor pe care le tine pentru a-i ajuta pe oameni sa isi descopere potentialul si sa performeze in orice domeniu.

Dincolo de repertoriul standard de training, a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experiente de mare impact, precum Firewalking – Fire Up Your Power Seminar si Boardbreaking – FLY – Find the Leader in You Seminar, precum si o serie de traininguri deosebite unde cursantii invata cele mai recente descoperiri in Psihologia Evolutionista,Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Memetica.

Creatia sa mai recenta este Seminarul „Flowing to Success: The F.L.O.W. System”, bazat pe ultimele cercetari asupra „Starii de Flux” si asupra potentialului acesteia in afaceri, sport si viata cotidiana.

Modelul “The Predator’s Way” este suma tuturor cercetarilor sale de o viata, fiind modalitatea cea mai surprinzatoare de a ne reconecta cu identitatea noastra cea mai adanca si , mai ales, cu toate posibilitatile ei fantastice si nebanuite.

DATE DE CONTACT:
www.brunomedicina.com
www.firewalking.com
www.facebook.com/bruno.medicina
bruno.medicina@gmail.com