Asculta cu inima – Seminar despre inteligenta emotionala cu Mirela Horumba

The Virtuoso Connection – The Social Network for Professional Musicians
octombrie 11, 2015
Testimonial video cu Mirela Horumba
octombrie 17, 2015
Arata tot

Un parinte echilibrat emotional, este un parinte fericit. Starea acestuia de spirit se va reflecta in dezvoltarea copiilor si in modul in care acestia vor relationa cu cei din jur. Nu exista o scoala a parintilor, insa avem in prezent posibilitatea de a ne informa si de a actiona in consecinta pentru a fi niste parinti mai buni si mai armoniosi.

Psihologul Mirela Horumba va propune sa faceti o pauza de doua ore, marti 20 Octombrie, intre orele 18,00-20,00 pentru a vedea impreuna ce solutii exista pentru a obtine un rezultat maxim cu un efort minim, prin stapanirea cunostintelor legate de emotii oferite de cei mai mari specialisti ai momentului.

BENEFICII OBTINUTE IN URMA PARTICIPARII LA ACEST SEMINAR:

– vei invata cum sa gestionezi comportamentul copiilor
– vei intelege care este sursa comportamentului inadecvat al copilului tau si cum sa ii faci fata
– vei putea sa reactionezi in situatiile emotionale dificile fara nervi, crize, tipete
– vei intalni parinti care au trecut prin situatii similare si vei afla solutii noi la problemele care te preocupa
– vei avea posibilitatea de a achizitiona un instrument unic si original in Romania, conceput pentru a rezolva interactiunea dificila cu copilul tau
– vei studia in voie Trusa de Bunastare a Familiei conceputa pentru stapanirea provocarilor aparute in relationarea parinti-copii
– ai sansa de a castiga un premiu la tombola
– sponsorii nostri te asteapta ca de fiecare data cu noi surprize

Costul participarii este de 25 Ron.

DESPRE MIRELA HORUMBA”

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/10/Mirela-Horumba-Seminar-de-Inteligenta-Emotionala-Asculta-ti-inima.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/10/Mirela-Horumba-Seminar-de-Inteligenta-Emotionala-Asculta-ti-inima.jpg” width=”254″ align=”left” title=”Mirela Horumba – Seminar de Inteligenta Emotionala – Asculta-ti inima” frame=”true” icon=”image”]

„Sunt Mirela Horumba, un om care crede in unicitatea fiecarei persoane si in potentialul nebanuit care asteapta sa fie scos la iveala mereu.

Stiu ca uneori pare greu sa-ti regasesti busola care te ajuta sa iti cunosti directia si sensul vietii. Este ca atunci cand calculatorul tau are nevoie de un soft nou, mai performant si … mai inspirat.

Iti propun o calatorie in care sa te descoperi pe tine, sa te conectezi cu Fiinta ta . Ce poate fi mai frumos decat sa afli cine esti tu cu adevarat, poate sa te reinventezi , adica sa fii exact asa cum iti place ?

Vreau sa stii ca in acest demers fac echipa cu tine, pentru o vreme, pentru ca mai tarziu , cand vei fi pregatit, sa poti sa-ti duci singur, la bun sfarsit toate visele si sperantele pe care le porti in suflet.

Sunt psiholog, consilier autonom și psihoterapeut sub supervizare acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Am stagii de formare in art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu si copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale.

Am avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2 și Realitatea TV, în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Sunt formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Am fondat programul „Părinții Schimbării” – www.bibliotecapentruparinti.ro – și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București.

Membru fondator: Sunt membru fondator al Asociatiei Stil de Viață, Educație și Sănătate (www.viedsan.ro), membru fondator al Asociației OAMENI NOI.

Realizator emisiuni: Sunt realizatoarea emisiunii „Carte pentru părinți isteți“ – www.itsybitsy.ro.

Autor: Sunt autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop si Straton și a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis.

Organizator: Organizez Festivalul Național de Parenting „În familie“ – www.festivalparenting.ro.

Organizez ateliere și tabere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.