Firewalking cu Bruno Medicina la Fire Up Your Power

Asculta cu inima cu psiholog Mirela Horumba
octombrie 19, 2015
Adolescenta? O noua provocare !
octombrie 27, 2015
Arata tot

„Aprinde focul schimbării și dezlănțuie puterea din tine! Experimenteaza mersul pe carbuni incinsi!”

Mii de manageri, actori, atleti si oameni de succes si-au imbunatatit spectaculos performantele dupa ce au experimentat aceasta metoda.

Firewalking-ul, cel mai puternic instrument de dezvoltare personala, este un eveniment de teambuilding intens, folosit de companii si firme pentru a schimba limitarile angajatilor, deoarece creste increderea in sine si dezvolta capacitatea de decizie. Reprezinta oportunitatea perfecta pentru reunirea si energizarea echipei.

Acest ritual initiatic a fost folosit cu succes in sute de corporatii si firme occidentale, deoarece s-a remarcat o imbunatatire remarcabila a performantelor participantilor la managerii si vanzatorii care au participat. Pentru prima data in Romania, ai si tu posibilitatea:

• Sa iti descoperi potentialul ascuns
• Sa te eliberezi de frici si limitari, distrugand credintele limitative
• Sa-ti pastrezi focusul si concentrarea in fata provocarilor vietii
• Sa-ti atingi adevaratele obiective: in viata si in afaceri

La aproape 1000 de grade vei simti o energie extrema, mintea se va elibera, corpul va deveni pregatit de actiune, eliberand resurse de care nici macar nu ai fi fost constient fara Firewalking. Trainerul de exceptie pentru un astfel de eveniment va fi Bruno Medicina.

Cu o personalitate eclectica, Bruno a experimentat de la vanzari de vile si apartamente de lux in Monaco, la mersul pe foc si cursuri de leadership, sau boardbreaking. De la intrebari spirituale, la saltul cu parasuta, de la instrusctor de fitness la fizica cuantica, de la intalniri academice la plimbari prin jungla Ecuadorului, de la profesor de pian la neuromarketing, sunt doar cateva elemente care fac din Bruno Medicina un personaj magnetic, unic, interesant si provocator.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale Firewalking – Ignite Your Life Seminar , Boardbreaking FLY – Find The Leader In You Seminar, dar si traininguri care au la baza cele mai recente descoperiri din Psihologia Evolutionista, Fizica Cuantica, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Quantum Psychology.

Sute de companii, mii de persoane au apelat la serviciile lui Bruno, descoperindu-si potentialul in cadrul seminariilor sale. Bruno Medicina este un antrenor de performanta pentru persoanele care isi doresc imbunatatirea realizarilor personale si profesionale din orice domeniu, in mod particular in domeniile sportului, vanzarilor si muzicii, domenii in care actioneaza ca profesionist si trainer. Are o pregatire vasta in psihologie, filosofie, muzica clasica si artele martiale.

Oana Negut: A fost o zi extraordinara, pe care o sa mi-o amintesc cu mare placere! Am constientizat ca daca iti doresti ceva cu adevarat, poti realiza! Cu totii avem un potential extraordinar, dar pe care nu il folosim la maxim! Voi reveni cu mare drag la acest eveniment!

Nicoleta Sirbu: Ma bucur ca am participat la acest eveniment. Mi-am demonstrat ca imi pot invinge limitele si teama!

Marian Duta: Un eveniment unic, mult asteptat care te ajuta sa scoti la iveala adevarata valoare; constientizarea ca limitele sunt doar obstacole “montate” de noi.

Dana: A fost extraordinar! mersul pe carbuni incinsi…nu credeam ca oricine poate sa faca asta. A fost o experienta de neuitat. Felicitari organizatorilor!

Sesiunea de Firewalking nu este obligatorie, vei putea decide chiar atunci daca vrei sa o faci, insa de obicei participantii iau aceasta provocare.

CUI SE ADRESEAZA FIRE UP YOUR POWER?

• Persoanelor care isi doresc testarea propriilor limite
• Personelor care vor sa isi descopere resursele interioare neaccesate inca
• Persoanelor care detin functii de conducere sau isi doresc una
• Persoanelor care isi doresc depasirea barierelor comunicarii formale
• Tuturor persoanelor care doresc sa se dezvolte in cadrul organizatiei
• Persoanelor care isi doresc sa participe la un seminar inedit

Solicita oferta adaptata scriind pe adresa de mail antonio@traininguri.ro . Persoana de contact Antonio Ciocan telefon 0737 499 499

LEADERSHIP 530 EDITIA A DOUA