Charisma in vanzari cu Bruno Medicina si Boardbreaking

Daniela Dumitrescu Psihoterapeut si Blogger la Fericiti cei ce comunica – Expert Acasa.ro
noiembrie 2, 2015
Despre aparente si esente in promovarea personala
noiembrie 3, 2015
Arata tot

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Boardbreaking.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Boardbreaking.jpg” width=”480″ align=”left” title=”Boardbreaking cu Bruno Medicina ” frame=”true” icon=”image”]

CAND ? Sambata 21 Noiembrie 2015

UNDE ? Locul va fi anuntat celor inscrisi la curs din timp

ORELE : 11:00 – 16:00

NUMAR DE LOCURI : 50

COMANDA RAPIDA LA NUMARUL: 0723.26.90.40

Membrii SELF COACH beneficiaza de o REDUCERE DE 42%, achitand numai 150 lei!!!

” Sunt Bruno Medicina si am fost mereu fascinat de motivul pentru care unele persoane, care nu sunt dotate in mod deosebit in ceea ce priveste cultura, inteligenta, aspectul fizic, bogatia, reusesc sa aiba un ascendent extraordinar asupra celor pe care ii intalnesc, in timp ce altele, care sunt in mod obiectiv mult mai „dotate”, nu obtin niciun rezultat.

Intr-o lume in care procesul de vanzari este din ce in ce mai automatizat, in care produsele noastre sunt aproape echivalente celor ale concurentei, in care totul este din ce in ce mai standardizat, adevarata cheia castigatoare este personalitatea vanzatorului.

Ganditi-va cat de ori NU ati cumparat ceva – de care poate chiar aveati nevoie! – pentru ca pur si simplu NU v-a placut vanzatorul!

Deci:

– stii ca produsul tau e valabil, dar nu reusesti sa inchei vanzarile?

– ti se pare ca esti refuzat de la bun inceput, chiar inainte sa se stie ce vanzi exact?

– ai impresia ca, in timp ce prezinti produsul, clientul se gandeste la altceva?

Ei bine, e momentul de a dezlantui puterea ta interioara, magnetismul tau, personalitatea ta! Cu alte cuvinte, sa devii charismatic!

Cuvantul charisma este de obicei conectat la figura unui lider care aprinde sufletele si trage dupa el multimea, si de fapt asa si este, dar uitam ca liderul nu este altceva decat un vanzator care ne vande o idee intr-un fel la care nu putem rezista!

Cand esti un vanzator charismatic, persoana ta devine o parte din valoarea produsului sau serviciului pe care il vanzi.

De aceea, in acest curs inedit o sa inveti cum:

– sa influentezi deciziile prin simpla prezenta ta;

– sa arunci momeli, in asa fel incat lumea sa se roage sa ii tii o prezentare;

– sa depasesti dubiile clientului prin simplul tau farmec personal;

– sa obtii cu usurinta maxima;

– sa fii ascultat cu atentie si focus.

———-

Charisma este un amestec de aspecte exterioare (felul in care te imbraci, te porti, te misti, vorbesti, s.a.m.d.) pe care le vom analiza practic, dar mai ales de convingeri interioare, de autenticitate si de aliniere, lucruri asupra care vom lucra in adancime.

Este incredibil cati vanzatori isi boicoteaza singuri munca din cauza unor credinte inconstiente care actioneaza ca un virus.

In plus de asta, vom analiza aspecte complet inedite de neuromarketing, care ne vor permite sa apasam pe butoanele motivationale ale clientului, in timp ce parem a sta de vorba cu el in mod obisnuit.

Seminarul se va finaliza cu un exercitiu motivational fantastic – boardbreaking – care va produce o „explozie motivationala” si va mari capacitatea ta de a depasi blocajele si falsele limite!

Te astept cu drag,
BRUNO MEDICINA

Sursa: SELF COACH SYSTEMS