Charisma si Succesul Personal

Cine esti in Social Media Romania
noiembrie 20, 2015
Cum sa aduci mai multa bucurie in familie cu Mirela Horumba
noiembrie 26, 2015
Arata tot

Luni 23 Nov. 2015 ora 19, la Hotelul Marshal Garden din Calea Dorobanti, Nr. 50 B, trainerul international Bruno Medicina iti va impartasi propria viziune despre efectul fascinant al charismei asupra oamenilor si despre influentele acesteia in plan personal, profesional si social.

“ Am fost mereu fascinat de motivul pentru care unele persoane, care nu sunt dotate in mod deosebit in ceea ce priveste cultura, inteligenta, aspectul fizic, bogatia, reusesc sa aiba un ascendent extraordinar asupra celor pe care ii intalnesc, in timp ce altele, care sunt in mod obiectiv mult mai „dotate”, nu obtin nici un rezultat.

Unii, fara nici un motiv aparent, obtin salarii mai bune, note mai mari la examene, au succes la sexul opus, si in general gasesc persoane dispuse sa le urmeze. Acest dar, pe care il putem numi magnetism personal, sex appeal, fascinatie, vitalitate, influenta, este sintetizat de cuvantul „charisma”.

Se spune ca aceasta trasatura este ceva innascut, rezervata celor mai mari lideri care au puterea de a crea schimbari majore in lume; altii cred ca este ceva care se poate invata „simuland” trasaturile exterioare ale oamenilor charismatici.

In realitate, cuvantul „charisma” nu are nici o legatura cu leadership-ul si influenta, acestea fiind numai efectele secundare ale charismei : „charisma” deriva de la Charis, numele uneia dintre cele trei gratii din mitologia greaca, si indica darurile si atributele divine pe care fiecare om le are in el insusi.

Deci, cineva charismatic nu este neaparat un leader, ci pur si simplu cineva care isi recunoaste darurile si puterile divine, se aliniaza cu aceste puteri si le permite sa se manifeste, dincolo de indoieli si frici. O persoana perfect aliniata, o persoana in stare de flux cu universul, emana o energie deosebita, care este numita charisma. Si nu este de mirare ca cineva in stare sa manifeste aceasta energie sa aiba influenta si sa fie perceput ca un leader.

In acest workshop vom invata cum sa accesam aceste puteri, procedand din interior spre exterior, folosind Modelul F.L.O.W., creatia mea cea mai recenta:

The F.L.O.W. System
* Find the Source
* Liberate the Energy
* Outstand by Mastery
* Wake up the Inner Performer

Vom invata cum sa recunoastem si sa folosim puterea pe care toti o avem la dispozitie, dar care este ascunsa de conditionari, inhibitii si friciile obisnuite. Odata ce vom recunoaste natura si puterile noastre adevarate si le vom permite sa se manifeste, charisma noastra se va manifesta din plin. “

Bruno Medicina, 56 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienţă in a-i ajuta pe oameni să descopere si sa isi foloseasca potentialul pentru a obtine performante de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vanzari, sport si muzica.

Are un background solid în filosofie, muzică clasica, arte martiale si psihologie si dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale care includ experiente de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar) si niste traininguri deosebite unde se aplica cele mai recente descoperiri in Psihologia Evolutionista, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Memetica.

Creatiile sale mai recente:

“Fluxogenic Training: From Struggle to F.L.O.W.”, bazat pe ultimele cercetari asupra “Starii de Flux” si asupra potentialului acesteia in afaceri, sport si viata cotidiana.
“The Predator’s Way”: suma tuturor aceste cercetari si metoda cea mai surprinzatoare de a ne reconecta cu identitatea noastra mai adanca si – mai ales – cu toate posibilitatile ei, fantastice si nebanuite.

Detalii despre Bruno gasiti si AICI

Esti invitat/a de Cerasela Adriana Rogen – Life Coach la Milioanare in Idei sa evoluezi, sa iti extinzi cercul de cunostinte si de ce nu sa beneficiezi de oportunitati de colaborare in viitor.

Tombola iti va aduce premii surpriza. Ai posibilitatea sa oferi si tu un voucher cu discount, sau un cadou la tombola. Poti sa iti faci cunoscuta afacerea, sa te promovezi si sa imparti carti de vizita, sau flyere.

Pentru ca este o atmosfera destinsa si relaxanta, te asteptam cu gustari, ceai, apa, cafea.

Contributia pentru participare este de 50 Ron si include consumatia. Daca vii cu prietene care nu au mai participat, beneficiezi de o reducere de 10 Ron pentru fiecare. Te poti inscrie pe Facebook, sau prin SMS la 0749013347- Cristina si 0761145580- Cerasela

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!