Cum sa aduci mai multa bucurie in familie cu Mirela Horumba

Charisma si Succesul Personal
noiembrie 21, 2015
Internetul furnicilor si retelele sociale
noiembrie 26, 2015
Arata tot

Luna decembrie vine cu atmosfera ei de sarbatoare, cu Craciunul si minunatele sale daruri materiale si spirituale. In aceasta luna a bucuriei celor mici si celor mari, psihologul Mirela Horumba organizeaza un Seminar dedicat parintilor si bunicilor intitulat : „Cum sa aduci mai multa bucurie in familie”

Este stiut faptul ca excesele expunerii copiilor la informatiile oferite de televizor, internet si excesul activitatilor propuse de parinti blocheaza copilaria. Pentru orice copil experimentarea vietii, infruntarea deceptiilor, explorarea, joaca, dezvoltarea imaginatiei in cadrul jocului , toate acestea sunt absolut necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

Relatia pozitiva cu parintii sau cu un alt adult responsabil este cea mai buna masura de securizare afectiva de care poate dispune copilul. Crearea unei relatii de prietenie intre copil si parinte este necesara pentru dezvoltarea armonioasa si increzatoare a copilului.

Echilibrul emotional, confortul psihic, starea de bine interioara sunt factori importanti care determina construirea sanatoasa a unui adolescent si apoi a adultului, perfect adaptat lumii in care traieste din punct de vedere individual, social, profesioanal.

In Seminarul ” Cum sa aduci mai multa bucurie in familie” cu psiholog Mirela Horumba vei afla ce activitati poti desfasura impreuna cu copilul tau, asfel incat el sa creasca in mediul potrivit, iar tu sa ai un copil fericit.

CAND: 03 Decembrie 2015 intre 18:00 – 20:00
UNDE: Connect Hub, Bd.ul Dacia, Nr. 99. Et. 5
CONFIRMA PARTICIPAREA la telefon 0725 217 688 sau inscrie-te AICI !
COSTUL PARTICIPARII la Seminar: 25 Ron

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Mirela-Horumba.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Mirela-Horumba-254×300.jpg” width=”254″ align=”left” title=”Cum sa aduci mai multa bucurie in familie cu Mirela Horumba” frame=”true” icon=”image”]

„Sunt Mirela Horumba, un om care crede in unicitatea fiecarei persoane si in potentialul nebanuit care asteapta sa fie scos la iveala mereu.

Stiu ca uneori pare greu sa-ti regasesti busola care te ajuta sa iti cunosti directia si sensul vietii. Este ca atunci cand calculatorul tau are nevoie de un soft nou, mai performant si … mai inspirat.

Iti propun o calatorie in care sa te descoperi pe tine, sa te conectezi cu Fiinta ta . Ce poate fi mai frumos decat sa afli cine esti tu cu adevarat, poate sa te reinventezi , adica sa fii exact asa cum iti place ?

Vreau sa stii ca in acest demers fac echipa cu tine, pentru o vreme, pentru ca mai tarziu , cand vei fi pregatit, sa poti sa-ti duci singur, la bun sfarsit toate visele si sperantele pe care le porti in suflet.

Sunt psiholog, consilier autonom și psihoterapeut sub supervizare acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Am stagii de formare in art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu si copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale.

Am avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2 și Realitatea TV, în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Sunt formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Am fondat programul „Părinții Schimbării” – www.bibliotecapentruparinti.ro – și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București.

Membru fondator: Sunt membru fondator al Asociatiei Stil de Viață, Educație și Sănătate (www.viedsan.ro), membru fondator al Asociației OAMENI NOI.

Realizator emisiuni: Sunt realizatoarea emisiunii „Carte pentru părinți isteți“ – www.itsybitsy.ro.

Autor: Sunt autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop si Straton și a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis.

Organizator: Organizez Festivalul Național de Parenting „În familie“ – www.festivalparenting.ro.

Organizez ateliere și tabere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.

 

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!