Bruno Medicina la Business Day – 9 Decembrie 2015

Arta seductiei vizuale
noiembrie 30, 2015
Excesele supraexpunerii de sarbatori
decembrie 8, 2015
Arata tot

UNLEASH THE CHARISMATIC YOU – DISCOVER THE POWER OF FLOW, ENTER IN THE FLOW OF POWER

„When there is coherence and alignment between personal level and higher levels, we manifest an energy and an attraction that automatically set in motion the needed resources; something that is usually known as “charisma”. – Bruno Medicina

• Stii ca ai idee bune, dar ti se pare ca lumea le refuza chiar inainte sa le spui?
• Stii ca produsul tau e valabil, dar nu reusesti sa inchei vanzarile?
• Ai impresia ca esti intrecut in cariera de colegi mai putin pregatiti si mai putin performanti decat tine?
• In general, ai impresia ca “vorbesti cu peretii”?
• Relatiile cu sexul opus reprezinta un puzzle de nedescifrat?

” Am fost mereu fascinat de motivul pentru care unele persoane, care nu sunt dotate in mod deosebit in ceea ce priveste cultura, inteligenta, aspectul fizic, bogatia, reusesc sa aiba un ascendent extraordinar asupra celor pe care ii intalnesc, in timp ce altele, care sunt in mod obiectiv mult mai „dotate”, nu obtin niciun rezultat.
Unii, fara nici un motiv aparent, obtin salarii mai bune, note mai bune la examene, au succes la sexul opus, si in general gasesc persoane dispuse sa le urmeze. Acest dar, pe care il putem numi magnetism personal, sex appeal, fascinatie, vitalitate, influenta, este sintetizat de cuvantul „charisma”.

Se spune ca aceasta trasatura este ceva innascut, rezervata celor mai mari lideri care au puterea de a crea schimbari majore in lume; altii cred ca este ceva care se poate invata „simuland” trasaturile exterioare ale oamenilor charismatici. In realitate, cuvantul „charisma” nu are nici o legatura cu leadership-ul si influenta, acestea fiind numai efectele secundare ale charismei : „charisma” deriva de la Charis, numele uneia dintre cele trei gratii din mitologia greaca si indica darurile si atributele divine pe care fiecare om le are in el insusi.

Deci, cineva carismatic nu este neaparat un leader, ci pur si simplu cineva care isi recunoaste darurile si puterile divine, se aliniaza cu aceste puteri si le permite sa se manifeste, dincolo de indoieli si frici. O persoana perfect aliniata, in stare de flux cu universul, o persoana care are incredere absoluta in nucleul ei personal de autenticitate emana o energie deosebita, care este numita carisma. Si nu este de mirare ca cineva capabil sa manifeste aceasta energie sa aiba influenta si sa fie perceput ca un leader.

In acest workshop vom invata cum sa accesam aceste puteri, procedand din interior spre exterior, folosind modelul F.L.O.W., creatia mea cea mai recenta. Vom invata cum sa recunoastem si sa folosim puterea pe care toti o avem la dispozitie, dar care este ascunsa si blocata de conditionari, inhibitii si friciile obisnuite. Odata ce vom recunoaste natura si puterile noastre adevarate si le vom permite sa se manifeste, vom descoperi ca asta trezeste in ceilalti acea scanteie de viata, acea constientizare de potentialitate, acea vibratie de credinta care singura declanseaza entuziasmul si impinge la actiune. Si vom descoperi ca a pune oameni in contact cu puterea lor, fantastica si nelimitata, este adevarata cheie a leadershipului si al charismei.”

—————–

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Bruno-Medicina.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Bruno-Medicina.jpg” width=”200″ align=”left” title=”Bruno Medicina Business Day 9 Decembrie 2015″ frame=”true” icon=”image”]

Bruno Medicina, 56 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienţă in a-i ajuta pe oameni să descopere şi să işi folosească potențialul lor pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vanzari, sport și muzică.

Are un background solid în filosofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie, și dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking Fire Up Your Power Seminar şi Boardbreaking FLY – Find the Leader in You Seminar , şi nişte traininguri deosebite unde se aplică cele mai recente descoperiri in Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Neuromarketing şi Memetică. Creaţiile sale mai recente:

“Flowing to Success: The F.L.O.W. System”, bazat pe ultimele cercetări asupra “Stării de Flux” şi asupra potenţialului acesteia in afaceri, sport şi viata cotidiană.

“The Predator’s Way”: suma a tuturor aceste cercetari, si metoda cea mai surprinzatoara de a ne reconecta cu identitatea noastra mai adinca si – mai ales – cu toate posibilitatile ei, fantastice si nebanuite.

Pentru inscrieri si participare la Evenimentul Business Days detalii AICI!

Te asteptam!