Weekend-ul copiilor educati

Managementul Reputatiei
decembrie 11, 2015
Tu esti cadoul universului
decembrie 20, 2015
Arata tot

Weekendul copiilor educati s-a desfasurat in perioada 12-13 Decembrie 2015 si s-a adresat copiilor si adolescentilor din Bucuresti. Detalii AICI!

SAMBATA 12 Decembrie 2015 ora 12:00 in punctul de intalnire din Strada Rotasului, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti, Marinela Florea, coordonatoare a Clubului de Cultura din Weekend, profesoara de limba romana, a preluat copiii cu un microbuz intr-o calatorie fascinanta in lumea artei. Prima oprire a fost la Muzeul National de Arta al Romaniei, Galeria de Arta Europeana. Aceasta mica incursiune culturala si-a propus dezvoltarea gustului pentru arta si orientarea in spatiu prin organizarea in cadrul muzeului de jocuri de cautare de comori si concursuri cu premii. Urmatoarea incursiune a fost la Muzeul Antipa si apoi la Concertul de Colinde de la Sala Radio. La incheierea programului din prima seara de weekend, fiecare participant a fost transportat cu microbuzul la adresa precizata de parinte.

DUMINICA 13 Decembrie 2015 la ora 10:00, a plecat din nou din strada Rotasului cu microbuzul catre concertul de la Ateneu intitulat „Clasic e fantastic „. Urmatorul obiectiv l-a reprezentat vizitarea Muzeului de Istorie al Romaniei, unde au ascultat povesti despre stramosii nostri, au vazut obiecte de tezaur si au aflat multe lucruri interesante despre istoria poporului nostru. Pentru ca weekendul s-a incheiat intr-o nota distractiva, a fost inclus in aceasta provocare culturala de weekend si spectacolul „Insir’te margarite” de la Teatrul National Bucuresti. La incheierea programului din a doua seara de weekend, fiecare participant a fost transportat cu microbuzul la adresa precizata de parinte.

Pretul acestui circuit cultural din inima Bucurestiului a fost de 350 Ron pentru ambele zile dedicate Weekendului copiilor educati. In el au fost incluse pretul biletelor la muzee, spectacolele de teatru, de muzica clasica, prestatia ghiduui profesionist pentru galeriile de arta ale muzeelor, transportul copiilor cu microbuzul pana la destinatiile culturale stabilite in programul Clubului de Cultura din Weekend.

PRET: 350 Ron de copil. reduceri pentru frati/surori.

VARSTA MINIMA DE PARTICIPARE: 10 ani

INSCRIERI in perioada: 28 noiembrie – 9 decembrie

E-MAIL: marinelaflorea.clubuldecultura@gmail.com

PERSOANA DE CONTACT: Marinela Florea

TELEFON: 0724 88 44 12

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Ioana-Marinela-Florea-Clubul-de-Cultura-din-Weekend.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/11/Ioana-Marinela-Florea-Clubul-de-Cultura-din-Weekend-169×300.jpg” width=”169″ align=”left” title=”Ioana Marinela Florea – Clubul de Cultura din Weekend” frame=”true” icon=”image”]

„Sunt absolventa de Filologie (sectia Romana – Engleza) si Master in Teoria Literaturii si Literatura Universala, dar mai mult ca orice sunt preocupata de cultura. Am aflat despre interferenta artelor si acum stiu ca nu doar literatura este importanta, ci toate celalalte arte cu care ea se afla intr-o permanenta comunicare. Asa am capatat incredere si am devenit coordonator al Clubului de Cinema organizat de BMMS, Sucursala Nicolae Balcesscu in luna octombrie, 2010. Am impartasit din gandurile mele si din pasiunea mea pentru film tinerilor iubitori de carti si de cinema, deopotriva si pentru ca asa cum spunea Nelson Mandela: ” Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea”, m-am gandit sa pun bazele unui Club de Cultura prin care sa ii ajut pe copiii si tinerii de orice varsta sa descopere ce comori ii asetapta in muzeele, in teatrele, Opera, Sala Radio sau Ateneul Roman din Bucuresti. De ce? Pentru ca prin educatia culturala copilul si tanarul poate: sa schimbe lumea, sa devina o persoana mai buna, sa isi atinga potentialul, sa scape de temeri, sa isi imbunatateasca interactiunea sociala, sa isi construiasca o personalitate.”

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!