Tu esti cadoul universului

Weekend-ul copiilor educati
decembrie 14, 2015
Promovarea Cabinetului de Psihologie si a Serviciilor de Psihoterapie
decembrie 27, 2015
Arata tot

Sfarsitul de an se apropie, este momentul reflectiilor si al bucuriei, sarbatorim nasterea Mantuitorului si oferim daruri spirituale celor dragi. Cadoul universului este fiecare din noi, prin prezenta noastra in compania celor pe care ii iubim.

Lindsey Stirling interpreteaza celebrul imn clasic crestin ” Aleluia” una dintre cele mai cunoscute si mai iubite melodii din toate timpurile, inregistrata initial de Leonard Cohen si apoi de multi alti artisti care l-au preluat si promovat cu aceasta ocazie. Lindsey a ales o provocare mai putin obisnuita. A interpretat aceasta fabuloasa melodie intr-o statie de metrou si desi interpretarea era extrem de vibranta si de emotionala, reactiile cu care era obisnuita pe marile scene ale lumii nu au fost cele scontate.

La auzul acestui cantec incredibil, oamenii au trecut indiferenti, butonand preocupati si insensibili gadgeturile. Marcata de acest feedback oarecum neasteptat, Lindsey Stirling a transmis un mesaj in finalul interpretarii plin de profunzime, cu rolul de a ajuta oamenii sa devina mai atenti la semnalele exterioare pe care le primesc pe parcursul anului, nu doar in contexte prestabilite social din cadrul marilor evenimente, in spatii special amenajate : sali de spectacole, sali de concerte.

Lindsey si-a exprimat dorinta ca toata lumea sa pretuiasca mai mult viata si minunile ei pe tot parcursul anului. Pe de alta parte acest experiment, a ajutat-o sa constientizeze ce sansa incredibila i-a fost oferita de divinitate, incat potentialul ei nativ sa fie valorificat si sa cunoasca celebritatea, fara de care darul personal s-ar fi risipit pe un peron de metrou, pentru ca oamenii nu mai stiu sa se bucure de cadourile gratuite,de preaplinul spiritual oferit de semeni.

Lindsey Stirling este un Brand de succes, un violonist clasic cu abordari electronice ale diferitelor teme muzicale cunoscute, avand peste 675 milioane de vizualizari pe Youtube. Albumul ei de debut s-a comercializat in Statele Unite ale Americii in peste 350.000 de exemplare, luand platina in Germania si aur in Polonia si Elvetia si a ajuns numarul unu in Billboard Dance.

Pe 29 aprilie 2014, Lindsey lanseaza albumul Shartter Me, care a debutat pe locul 2 in Billboard Top 200.
Emotionata artista marturiseste ca a sapat adanc in inima ei in cautarea comorilor oferite in acest album de suflet. ” Totul, de la opera de arta la muzica, impartaseste un mesaj coerent care sper ca va inspira si pe altii pentru a-si depasi propriile limite”. Asocierea unor stiluri muzicale aparent incompatibile, a acordurilor de vioara cu dubstepul si hip-hop-ul nu tin de ambitia fortata a artistului care doreste sa se afirme cu orice pret ci mai degraba de personalitatea ei.

Respingerea ei de la concursul America’s Got Talent din sferturile de finala, a consolidat hotararea de a fi ea insasi. Zambind isi aminteste ” Din aceleasi motive pentru care am fost respinsa, oamenii calatoresc mii de kilometri pentru a ma vedea acum ” . Aceasta este reteta succesului in orice domeniu. Puterea de a crede in potentialul tau si de a merge mai departe, perseverand si avand credinta profunda ca vei reusi sa valorifici acest dar pe care universul l-a cultivat in tine.

De la acel concurs, Lindsey a inflorit ca artist si a ramas in constiinta colectiva ca ” violonista hip-hop”. Crescuta intr-o familie modesta, luptandu-se cu o tulburare de alimentatie, artista s-a aruncat cu frenezie in muzica, studiind muzica clasica cu seriozitate in adolescenta. Pasiunea pentru vioara si energia cu care se alimenteaza, este vizibila in toate concertele si inregistrarile ei.

Pe scena ea reuseste sa dezvolte o relatie de simbioza cu fanii ei. Este renumita pentru versiunile unice ale temelor „Fantoma de la Opera”, „Game of Thrones”, „Pokemon” si „Skyrim”, dar si pentru melodii ale Rihannei sau ale lui Michael Jackson.

Piesa Crystallize a strans in 10 luni 39.713.076 vizualizari, despre a carui semnificatie artista povesteste pe site-ul sau: ” Crystallize este o piesa cu un mesaj simbolic. Cristalizarea apei poate da nastere unei mase compacte fara identitate, sau poate lua forme de o rara frumusete. Modul in care apa se transforma este influentat in mod direct de factorii externi, de mediul inconjurator. In mod similar cred ca prin gandurile, valorile si motivatiile noastre putem schimba ceva in noi, putem crea ceva care sa-i inspire si pe cei din jurul nostru „

„Stilul meu muzical este o reflexie a personalitatii mele. Prin intermediul lui sper sa pot impartasi convingerea mea ca nimeni nu ar trebui sa se fereasca din a fi și a se comporta intocmai personalitatii sale.”

Lindsey Stirling este prima artista care a imbinat sunetul viorii cu dubstepul si dansul modern. Predilectia pentru muzica clasica s-a manifestat de la o varsta frageda, Lindsey exprimandu-si insistent dorinta de a lua lectii de vioara inca de la 5 ani. La 16 ani, impreuna cu cateva prietene au fondat o trupa rock numita Stomp on Melvin. Una din piese a ajutat-o sa castige finala America’s Junior Miss. Ea este cea care in prezent se ocupa de intregul scenariu al videoclipurilor sale, de la compunerea pieselor pana la coregrafie.

„De fiecare data cand merg in studio, spun o rugaciune si il rog pe Dumnezeu sa imi dea inspiratie. Il rog sa ma ajute sa fiu capabila sa lucrez cu producatorul meu”

„Sunt atat de fericita cand fac lucruri in care ma regasesc si care traiesc prin standardele mele, cand fac lucruri pe care le iubesc, folosindu-mi talentele si oricat de aleatoare sunt ele , imi place sa le impartasesc cu alti oameni. Asta ma face fericita”.

„Trebuie sa ai incredere in lucrurile care te fac unic si apoi sa astepti ca lumea sa te ajunga din urma”.

„Ceea ce ne aduce bucurie reala si de durata este relatia noastra cu Dumnezeu si dragostea noastra pentru ceilalti copii ai sai pe care El a pus-o in vietile noastre. Prietenii si familia ne implinesc, toate celalalte faima si popularitatea, frumusetea sunt trecatoare.”

„Motivul pentru care sunt o persoana de succes este pentru ca am fost sincera cu mine”.

Pe 09 ianuarie 2015, Stirling a fost prezenta pe lista Forbes ca unul dintre putinii muzicieni prezenti in Top treizeci de celebritati recunoscute sub varsta de treizeci de ani. In aceeasi zi, Billboard a anuntat ca Shatter Me si Lindsey Stirling au ajuns la prima si a doua pozitie ca cel mai bine vandut album dance electroinic in 2014.

In timpul liber, artista isi foloseste propria poveste de succes, ca speaker motivational, pentru a determina copiii sa aiba mai multa incredere in ei, in darurile personale care ii fac unici. Obtinand succesul prin propriile forte, depasind blocaje si prejudecatile oamenilor, tanara artista este un exemplu pentru cei care isi doresc sa se remarce si nu indraznesc sau se descurajeaza la primul refuz.

Bruno Medicina a spus la Business Days 2015 ca autenticitatea nu poate fi simulata. Conceptul „believe and achieve” este o manipulare care nu are efectele scontate pe termen lung. Oamenii sunt frustrati cand se confrunta cu realitatea. Charisma unei persoane este o consecinta a conectarii cu un Sistem Superior, o aliniere cu acesta, pe care fiecare il numeste in functie de propriile credinte. O persoana charismatica nu este egotica. Toate marile personalitati ale lumii, considerate charismatice au vorbit in numele unei puteri mai mari decat ele insele. Misiunea noastra este sa descoperim ce vrea aceasta Sursa de la noi sa manifestam in aceasta viata. Exista nenumarate retete pe internet despre cum sa ne prefacem pentru a „fi charismatici”, dar oare ele chiar functioneaza? Conceptul de charisma difera de conceptul de putere. Charisma este cadoul universului pe care alegem sa il manifestam in aceasta viata , daca alegem sa fim autentici.

Tot Bruno intr-un articol deosebit intitulat All You Can Be ne vorbeste despre modul deosebit in care Dumnezeu ne diferentiaza prin calitatile cu care venim in aceasta lume. Unii oameni vin cu mai multi talanti si altii cu mai putini, insemnand ca fiecare are puterea necesara pentru a-i inmulti indiferent de numarul lor.

In viata oamenilor, calitatile sunt impartite si diversificate. Nu toti oamenii au predilectie pentru a fi actori, cantareti, avocati, medici, preoti, profesori, traineri. Daca toti oamenii ar fi arhitecti, nu ar mai exista bijutieri sau brutari. Complementaritatea darurilor sta la baza cooperarii intre oameni si a aprecierii diversitatii talentelor lor particulare.

Fiecare om este un dar, o suma a calitatilor sale ce asteapta sa fie valorificate in aceasta viata. Darurile si harsimele sunt purtatoare de responsabilitate, deoarece acesti talanti sunt primiti de la nastere,omul nu hotarate prin vointa proprie, insa sta in puterea fiecaruia sa si le descopere si sa le manifeste.

Sistemul superior, divinitatea daruieste aceste daruri in noi pentru ca ele sa fie cultivate si inmultite pentru binele comunitatii. Responsabilitatea noastra creste in raport cu darul primit. Noi oamenii nu trebuie sa invidiem semenii care au daruri mai multe, pentru ca acestia au o raspundere mai mare, sa fim preocupati sa ne descoperim propriile comori si sa avem curajul sa le scoatem la lumina.

Voi incheia cu o parabola. Povestea a fost interpretata in fel si chip, insa mesajul transmis este acela ca in fiecare om se afla ascuns in ADN un potential urias care asteapta sa fie valorificat, indiferent de imprejurarile familiale, sociale, profesionale. Datoria lui este sa descopere acest cadou si sa-l ofere lumii. In momentul in care va reusi sa valorifice acest cadoul al universului, persoana respectiva va cunoaste succesul.

Un profesor de la Facultatea de Medicina a pus intr-o zi studentilor sai urmatoarea intrebare: ”Am sa va redau istoricul unei familii. Tatal are sifilis. Mama are TBC. Au avut deja 4 copii. Primul este orb. Al doilea a murit imediat dupa nastere. Al treilea este surd. Al patrulea are TBC. Mama este insarcinata. Parintii ar dori sa faca avort. Care este decizia voastra ca viitori specialisti? Ce credeti?” Cei mai multi dintre studenti au recomandat avortul. „ Felicitari, le-a spus profesorul. Tocmai l-ati ucis pe Beethoven! ”

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!