Puterea ta interioara cu psiholog Mirela Horumba

Cum sa te promovezi ca Arhitect, sau Designer
decembrie 27, 2015
Personal Branding cu Donald Trump in campanie
decembrie 30, 2015
Arata tot

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/12/Mirela-Horumba.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2015/12/Mirela-Horumba.jpg” width=”254″ align=”left” title=”Mirela Horumba” frame=”true” icon=”image”]

” Iti scriu aceste randuri pentru ca acum ceva timp in urma si eu am fost ca tine, atunci cand am inceput marea calatorie catre … mine. O adevarata aventura, plina de surprize si provocari , pe parcursul careia am descoperit impreuna cu minunatii oameni care m-au insotit , ca viata este frumoasa si merita traita 🙂 .

Sunt Mirela Horumba, un om care crede in unicitatea fiecarei persoane si in potentialul nebanuit care asteapta sa fie scos la iveala mereu.

Stiu ca uneori pare greu sa-ti regasesti busola care te ajuta sa iti cunosti directia si sensul vietii. Este ca atunci cand calculatorul tau are nevoie de un soft nou, mai performant si … mai inspirat.

Iti propun o calatorie in care sa te descoperi pe tine, sa te conectezi cu Fiinta ta . Ce poate fi mai frumos decat sa afli cine esti tu cu adevarat, poate sa te reinventezi , adica sa fii exact asa cum iti place ?

Vreau sa stii ca in acest demers fac echipa cu tine, pentru o vreme, pentru ca mai tarziu , cand vei fi pregatit, sa poti sa-ti duci singur, la bun sfarsit toate visele si sperantele pe care le porti in suflet.”

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!