Adrian Mihai Raceanu – Surrealism Art

Despre storytelling in Personal Branding
ianuarie 23, 2016
Fluxogenics, Topul Energiei pentru Viata si Afaceri
februarie 17, 2016
Arata tot

Bine ai venit in lumea mea !

In acest Blog vei afla in timp real care sunt preocuparile mele, ce pictez si unde expun in Romania si in lume. Sunt din Navodari, am absolvit Liceul si Scoala de Arta din Constanta cu nota maxima.

Pictura suprarealista imi permite sa ma exprim cel mai bine ca personalitate, este mediul in care pot sa imi exteriorizez trairile si idealurile. Am pictat biserici in orasul natal.

Creatiile mele au fost apreciate atat in tara cat si in strainatate. Am avut expozitii private in Belgia, Italia, SUA si Germania. Am o expozitie permanenta in Florida, la „ The Artist Cafe ”, unde am vandut peste 100 de tablouri si pregatesc in prezent o expozitie pentru China.

In picturile mele am pus vise si sperante, de aceea opreste-te si analizeaza-le cu atentie. Sunt simboluri care transmit sensuri profunde despre lume si viata din lumea inconstientului.

Prefer picturile in ulei. Am o afinitate deosebita pentru Miscarea Suprarealista din anii 1924 – 1955, mentorii mei sunt H.R. Giger si Salvador Dali.

Ma poti gasi pe Facebook, unde am Pagina si Profil, pe Google Plus, Pinterest, Youtube si Twitter.
Daca esti artist sau iubesti arta, daca iti plac creatiile mele si iti doresti sa le achizitionezi, te invit sa ne conectam!

„Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.” – Pablo Picasso

Te invit sa parcurgi oferta si serviciile mele. Rezerva acum o programare pentru o consultanta personalizata in functie de buget si prioritati. Mult Succes!

FLUXYMEDIA PROMOTION a creat pentru tine pe FACEBOOK Grupul profesional PICTORI ROMANI CONTEMPORANI – ARTA CONTEMPORANA ROMANEASCA. Pentru a deveni membru al acestui Grup de Pictori Romani Clic AICI!