Fluxogenics, Topul Energiei pentru Viata si Afaceri

Adrian Mihai Raceanu – Surrealism Art
ianuarie 27, 2016
Cat de usor te poti compromite daca esti CEO
februarie 18, 2016
Arata tot

Energia este un concept aristotelic. Traim intr-o lume in care totul este in echilibru intre potentialitate si manifestare. Cheia fericirii consta tocmai in perceperea acestui potential nelimitat de alegeri care ne apartin, de aceea perceperea energiei este sinonim cu fericirea.

Intregul Univers realizeaza un mare schimb de energie si fericire, dar despre toate acestea si despre ceea ce reprezinta Fluxogenics metoda dezvoltata de Bruno Medicina, vei avea posibilitatea sa descoperi la Festivalul Body Mind and Spirit 2016

CAND? Duminica 21 Februarie 2016

UNDE? La Festivalul Body Mind and Spirit 2016 de la Sala Palatului

LA CE ORA? Intre orele 11,30 -12,30

Intrarea este libera!

Energia Universului este cheia vietii. Daca ne dorim sa gasim o metoda buna si simpla de a ne ridica nivelul energetic trebuie sa invatam sa daruim din energia noastra celorlalti. De fiecare data cand vom ajuta pe cineva sa obtina ceea ce isi doreste, creandu-i o stare de energie pozitiva si ridicandu-i nivelul energetic, va creste si nivelul nostru energetic, pentru ca daruind vom primi, concentrandu-ne asupra posibilitatilor puse la dispozitie de Univers.

Legile Universale functioneaza indiferent daca le cunoastem sau nu, daca tinem sau nu cont de acestea. Obiectivul global si individual este obtinerea energiei pentru a functiona, pentru a merge mai departe, pentru a ne atinge scopurile. La Festivalul Body Mind & Spirit se pune foarte mult accent pe toate aceste dimensiuni: Trup – Minte – Corp, dimensiuni interconectate intre ele.

Abordarea este integratoare. Daca trupul va functiona prost si mintea va fi afectata si invers. Nici nu putem vorbi despre practicarea unei tehnici spirituale, daca corpul si mintea nu sunt pregatite pentru o astfel de abordare.

Din punct de vedere moral, rezultatul actiunilor noastre ne afecteaza nivelul de energetic care se manifesta prin diferitele dispozitii emotionale usor de interpretat la o observare mai atenta. Sunt actiuni ale caror consecinte ne deprima si ne demotiveaza si actiuni a caror finalitate ne conduce catre euforie, beatitudine si fericire.

Avem libertatea absoluta pentru actiunile noastre, dar avem de infruntat si consecintele deciziilor noastre. Un ghid de bun simt il reprezinta confruntarea cu propria noastra constiinta in aflarea raspunsurilor la diferitele comportamente din viata de zi cu zi:

” Actiunea mea din prezent, in aceasta libertate absoluta a deciziilor mele, va ridica nivelul meu energetic sau il va scadea?”

Dar despre toate acestea si despre multe altele citeste mai multe detalii AICI si inscrie-te la eveniment.

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/02/Fluxogenics-topul-energiei-pentru-viata-si-afaceri-cu-Bruno-Medicina.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/02/Fluxogenics-topul-energiei-pentru-viata-si-afaceri-cu-Bruno-Medicina-300×300.jpg” width=”300″ align=”left” title=”Fluxogenics, topul energiei pentru viata si afaceri cu Bruno Medicina” frame=”true” icon=”image”]

Bruno Medicina, 56 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienţă in a-i ajuta pe oameni să descopere şi să işi folosească potențialul lor pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vanzari, sport și muzică.

Are un background solid în filosofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie, și dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking Fire Up Your Power Seminar şi Boardbreaking FLY – Find the Leader in You Seminar , şi nişte traininguri deosebite unde se aplică cele mai recente descoperiri in Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Neuromarketing şi Memetică. Creaţiile sale mai recente:

“Flowing to Success: The F.L.O.W. System”, bazat pe ultimele cercetări asupra “Stării de Flux” şi asupra potenţialului acesteia in afaceri, sport şi viata cotidiană.

“The Predator’s Way”: suma a tuturor aceste cercetari, si metoda cea mai surprinzatoara de a ne reconecta cu identitatea noastra mai adinca si – mai ales – cu toate posibilitatile ei, fantastice si nebanuite.

INVITAT LA MILIONARE IN IDEI – CE ESTE CHARISMA PERSONALA