FitLine Bucuresti Romania

Promovarea personala pe internet
martie 16, 2016
Brandingul Personal in Antreprenoriat
martie 19, 2016
Arata tot

PM-International este una dintre cele mai mari companii de network marketing din Europa. Pozitionata in Top 100 al celor mai inovative companii mijlocii germane, in cadrul Competitiei de Inovatie organizate de Universitatea Economica din Viena, este pentru a 11-a oara consecutiv lider de clasament, pozitie record pentru o companie de vanzari directe.

Plasata in Top 10 in clasamentul total, PM-International este apreciata pentru managementul inovativ, pentru organizare, dar si in privinta sectorului de marketing/clienti. Fondatorul si presedintele PM-International, Rolf Sorg, atribuie succesul acestei companii climatului orientat spre inovatie. “Ce am putea imbunatati” este intrebarea care se pune zilnic la PM-International, a spus Sorg.

PM-International ofera suplimente alimentare din Gama Fitline si cosmetice profesionale din Gama BeautyLine. Compania a fost fondata in 1993 si a ocupat recent pozitia 46 in topul companiilor de network marketing realizat de Direct Selling News.

https://youtu.be/iix9PAVbKO8

Pentru excelenta culturii acestei companii, pentru produsele inovatoare si cresterea acesteia peste medie, PM International si Fondatorul ei CEO Rolf Sorg, au primit nenumarate premii si recunoastere.

In 2005, Fondatorul si CEO Rolf Sorg a fost numit Senator Economic European. El este membru si in consiliul de administratie al „ Deutsche Sporthlife ” – Viata Sportiva din Germania.

Rolf Sorg a ajuns finalist in competitia de prestigiu organizata de renumita Firma de Consultanta Ernst & Young ”Antreprenorul Anului ” de cinci ori intre 2005 si 2012. In 2009 a fost nominalizat pentru prima data ca”Omul de afaceri al anului”.

Rolf Sorg - PM-International

Rolf Sorg – PM-International

Conceptul inovator care sta la baza produselor PM-International este Conceptul de NTC, de biodisponibilitate imediata a substantelor catre celule, aport optim de nutrienti, Transport Exclusiv de Nutrientilor catre celule atunci cand este nevoie, unde este nevoie. Din interior catre exterior.

Atunci cand se declanseaza boala, aceasta este consecinta unor dereglaje la nivel celular. In procesul cresterii noastre, celulele vechi mor, altele noi se nasc. Acest proces de regenerare celulara se desfasoara toata viata.

Celulele corpului traiesc de la 2-3 zile, pana la 7 ani, exceptie facand celulele neuronale si ovulele feminine, astfel incat prin procesul de reinnoire celulara, corpul unei femei se reinnoieste aproximativ odata la 6 ani, iar al unui barbat odata la 7 ani. In urma acestui proces mor si se nasc cca 100×109celule in 24 ore.

Nutritia este un proces permanent de responsabilitate alimentara cu consecinte pe termen lung in calitatea vietii si gradul de sanatate si perormanta fizica si psihica a fiecarui individ.

GAMA FITLINE PENTRU SPORTIVI, PRACTICANTII DE FITNESS SI PERSOANELE SUPRASOLICITATE

Aceste produse sunt sportivilor si consumate de catre acestia dintr-o multitudine de directii sportive:schi alpin, fotbal american, badminton, basket, biathlon, bob, bodybuilding, bowling, box, canoe, ciclism, dans, inot, anduranta, scrima, handbal, fitness, golf, fotbal, handbal, calarie, judo, ju-jutsu, karate, motocross, sporturi cu motor, gimnastica ritmica, snowboard, tir, tenis, triathlon, wushu, wresling, windsurfing, volei, taekvon-do, canotaj si altele.

Atat in petrecerea timpului liber cat si in nutritia de top pentru viata sportiva competitionala, Gama FitLine te ajuta sa obtii o performanta de top in fiecare zi. FitLine a felicitat cei 33 de castigatori medaliati la Jocurile de iarna din 2014, care au plasat FitLine pe locul doi dupa Rusia in clasamentul national.

Gama FitLine este partenerul de incredere ales de diferitele asociatii sportive, echipe nationale si sportivi de talie mondiala de mai multi ani. Printre parteneri se numara asociatiile de schi din Germania si Austria (OSV) DSV, de hochei pe gheata Asociatia Germana (DEB), Asociatia ciclistilor din Germania (BDR) si Asociatia Rollerblade (DNV).

Calitatea produselor dedicate sportivilor din Gama FitLine si suportul exemplar în sporturile de top, au determinat Sport Aid Austria sa recomande produsele de nutritie celor aproape 500 de sportivi pe care ii sustine.

* Toate produsele FitLine sunt pe Lista Köln®. Aceasta lista de produse publice de ingrijire este testata de unul din laboratoarele de conducere din lume, cunoscut pentru analiza suplimentelor nutritive pentru substante dopante.

* Toate produsele FitLine sunt pe Lista Cologne®. Această lista de produse publice de ingrijire este testata de unul din laboratoarele de conducere din lume, cunoscut pentru analiza suplimentelor nutritive pentru substante dopante.

Compania a fost de acord in mod voluntar sa aiba toate produsele FitLine testate periodic pentru steroizii anabolizanti si prohormonii si stimulatoarele doping relevante.


ANJA SCHNEIDERHEINZE – CAMPIOANA LA BOB

” In sportul nostru, viteza si rezistenta sunt necesare, fiecare secunda in cadrul unui concurs cu bob-ul conteaza. Prin produsele FitLine eu mi-am consolidat sistemul imunitar si am experimentat simultan o regenerare mai rapida.

Ultimele mele realizari sportive mai importante:

2014 Jocurile de iarna de la Soci locul 10, Campionatul European locul 8, Cupa Mondiala locul 6.

2013 Cupa Mondiala locul 3, Rezultatul general locul 4, Campionatul mondial locul 5, Campionatul European locul 2.

2012 Cupa Mondiala pe locul 2, Campionatul European locul 4, Campionatul Mondial pe locul 8.

2011 Cupa Mondiala Igls locul 2.

2010 castigator general la Cupa Europei.

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Anja-Schneiderheinze.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Anja-Schneiderheinze.jpg” width=”220″ align=”center” title=”Anja Schneiderheinze” frame=”true” icon=”image”]
Consultantii mei FitLine pe echipe sunt Induna Reinhardt si Marian Thoms.
Am folosit cu regularitate produse FitLine din august 2006

Activize Oxyplus
Restorate pliculete

FitLine Activize Oxyplus – Nutritie FitLine – Metabolismul energetic

3 saptamani fara alimente, 3 zile fara apa, 3 minute fara oxigen

FitLine Activize Oxyplus – Metabolismul energetic

Toate celulele si organele corpului au nevoie de oxigen pentru a functiona bine. Inima, plamanii, pielea, organele digestive, muschii. Oxygenul este unul din componentele majore ale circulatiei sanguine. Substantele nutritive si oxigenul sunt transportate in mitocondriile corpului si apoi transformate in energie.

Cu toate acestea, in cazul in care nu exista suficient oxigen in timpul acestui proces, productia de energie nu va fi optima. Acest lucru poate duce la consecinte pe termen lung. In special sportivii au nevoie de mai multa energie, decat oamenii obisnuiti. Activize face parte din categoria produselor Fitline si furnizeaza substantele vitale necesare pentru productia de energie necesara corpului.

www.fitlinebucurestiromania@blogspot.com

www.fitlinebucurestiromania@blogspot.com

BENEFICII:

• Favorizeaza producerea de energie
• Ofera toata gama de vitamine B
• Contribuie la concentrarea maxima si ofera randamentul maxim
• Contine praf de albumarina
• Are o biodisponibilitate imediata, un grad de absorbtie instantaneu, datorita conceptului de NTC Transport al Substantelor Nutritive – Nutritional Transport Concept .
• Are capacitatea de a transporta oxigenul si nutrientul in momentul in care celulele au nevoie, exact la celulele care au nevoie de el.
• Produsul are o actiune stimulanta, vitalizanta si de improspatare.
• Are un brevet dublu

BRUNO SPENGLER – DIM GERMAN TOURING CAR MASTERS

“ Sunt foarte incatat de FitLine, pentru ca ofera o varietate de produse si de aceea am inceput sa folosesc produsele FitLine in urma cu cativa ani. Power Cocktail-ul dupa parerea mea este una dintre cele mai bune solutii de acolo.

Obisnuiesc sa consum propriul meu cocktail personalizat in fiecare dimineata, alcatuit din Q10 Plus si Omega 3 si imi incep astfel ziua intr-un mod optim.

Portiile sunt perfect dozate si pot lua cu mine acesti suplimenti portionati oriunde ma duc.
Imi place sa mananc, de aceea am nevoie de un supliment de fructe ca gustare intre sesiunile epuizante de antrenament, pentru a-mi suplimenta energia si pentru a ma bucura de gustul lor minunat.

De cand iau produsele FitLine, pot sa ma antrenez pe perioade mai mari de timp, iar sistemul meu imunitar este semnificativ imbunatatit”

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Bruno-Spengler.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Bruno-Spengler.jpg” width=”220″ align=”center” title=”Bruno Spengler” frame=”true” icon=”image”]

ULTIMELE REALIZARI SPORTIVE MARI SUNT:

2015 DTM locul 11, cu BMW M3 Echipa Schnitzer

2014 DTM locul 3 cu BMW M3 Echipa Schnitzer

2013 Campion DTM cu BMW M3 echipei Schnitzer

2012 DTM locul 3 cu AMG Mercedes C-class si echipa castigatoare

2011 locul 3 cu AMG Mercedes C-class si echipa castigatoare

Consultantii mei FitLine pe echipe sunt Gunther Beck și Hans-Juergen Mattheis.
Folosesc cu regularitate produsele FitLine din 2007, in mod frecvent consum:

Activize Oxyplus
Omega 3 + E
Q10 Plus
Restorate

ELISABETH SCHICHO – CAMPION GERMAN LA SCHI

” Schi-ul este un sport de anduranta si o perioada necesara pentru recuperare este intotdeauna importanta. Amfost constienta de produsele FitLine din anul 2014, dupa ce mi-au fost recomandate.
Produsele mi-au intarit sistemul imunitar, mi-au oferit energie rapid pentru a ma mentine intr-o forma buna si pentru a da tot ceea ce este mai bun in acest sport ” Elisabeth Schicho

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Elisabeth-Schicho.jpg” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Elisabeth-Schicho.jpg” width=”220″ align=”center” title=”Elisabeth Schicho” frame=”true” icon=”image”]

ULTIMELE MELE REALIZARI SPORTIVE MARI:

In 2014 Campion Mondial U23 Sprint, medalia de bronz la Campionatul Mondial U23 10 km clasic, Medalia de argint la Campionatul germand e Sprint, medalia de bronz ;a 5km Clasic

In 2013 Campionatul German de Sprint si Skiathlon 10km

In 2012 Medalia de bronz la Campionatul German de Sprint si 10 km Skiathlon

Consultantul meu din Echipa FitLine este Lisa Bartels

Utilizez cu regularitate Suplimentii Nutritionali FitLine :

Power Cocktail
Restorate

GAMA BEAUTYLINE – COSMETICA, FRUMUSETE, ANTI-AGING

Gama BeautyLine va ofera produse cosmetice de inalta calitate, perfect adaptate pentru fiecare persoana. Ingredientele naturale asigura cea mai mare toleranta dermatologica posibila.

Metodele blande de fabricare garanteaza o puritate maxima si un nivel constant ridicat de calitate. Pielea va deveni vizibil mai fina, liniile si ridurile vizibil reduse. Sistemele de curatare, ingrijire si anti-imbatranire, va vor ajuta sa va pastrati pielea sanatoasa si odihnita la o varsta inaintata.

Conceptul de Transport Nutritional (NTC®) transporta diferitele ingrediente in cele mai profunde straturi ale pielii, cand acestea sunt propulsate la celule. Veti simti cum se relaxeaza si regenereaza pielea.

Produsele BeautyLine protejeaza si au grija de sistemul anti-aging, ajuta si mentin pielea sanatoasa si proaspata la varste inaintate. Cei peste 20 de ani de experienta in dezvoltarea produselor cosmetice de inalta calitate garanteaza acest lucru.

ULTIMATE YOUNG – TURN BACK TIME

Lifting in 3 minute ca elixir in 2 faze

Anti-Aging Ultimate Young – BeautyLine Cosmetics

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Beauty-Line.png” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/Beauty-Line.png” width=”300″ align=”center” title=”Beauty Line” frame=”true” icon=”image”]

SCURTA DESCRIERE:

Cu Ultimate Young, ridurile mici sunt reduse instantaneu, cele mature sunt vizibil diminuate, pielea din jurul ochilor fiind destinsa intr-un mod evident. Experimenteaza sentimentul unic al conturului facial perfectionat si definit- instantaneu.

Ultimate Young are succes datorita conceptului de NTC de la PM International: Conceptul Exclusiv de Nutrient Transport care aduce nutrientii exact atunci cand sunt necesari, exact acolo unde este nevoie de ei, la nivel celular! Din interior spre exterior!

BeautyLine 4ever

Ingrijire faciala generoasa pe perioada celor 24h de dimineata si pana seara, sprijina intinerirea pielii pe termen mediu si lung, cu efecte anti-imbatranire vizibile. Cu fiecare zi, cresc avantajele la nivelul pielii in catifelare si in remodelarea contururilor faciale.

Rezultatele utilizarii regulate ale cremei BeautyLine 4ever:

Ajuta la reducerea ridurilor mici si a liniilor fine
Sustine fermitatea si elasticitatea pielii
Curata porii
Sustine si tonifica pielea
Rol emolient, imbunatateste textura pielii
Confera un ten radiant

Utilizeaza Ultimate Young ca punct culminant cu un efect instant!

[lightbox link=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/BeautyLine-4ever.png” thumb=”http://www.fluxymedia.com/wp-content/uploads/2016/03/BeautyLine-4ever.png” width=”300″ align=”center” title=”BeautyLine 4ever” frame=”true” icon=”image”]

FitLine Bucuresti Romania poate fi gasit pe Blog, Twitter, Pinterest, Google Plus , Facebook Page si Youtube.

Pentru a avea acces la produsele din Gama Fitline si din Gama BeautyLine contacteaza un Distribuitor PM-International, sau comanda-le AICI de la PM-International beneficiind de reducerea de client partener.