Eveniment Hyper-Coaching pentru Hyper-Living

Social Media si Imaginea de Sine
aprilie 7, 2016
Recompensa instantanee in Social Media
aprilie 17, 2016
Arata tot

Bruno Medicina, va vorbi in Teoria sa Hyper-Coaching pentru HyperLiving despre faptul ca noile abordari din curentele actuale au o puternica influenta new age si din aceasta perspectiva incearca sa promoveze ideea, ca mintea este sursa tuturor problemelor de viata si totodata punctul din care putem influenta realitatea, atrage resursele dorite, influenta oamenii si aduce abundenta in viata noastra.

Focusarea excesiva asupra capacitatilor mentale, pierde din vedere ponderea corpului asupra acestor proceselor cognitive. Un trup caruia i se ignora trebuintele minimale de igiena, care nu este hranit, nu este folosit pentru scopurile sale fiziologice, nu poate oferi un nivel de performanta individului.

Un corp si o minte care nu se afla intr-o stare de armonie, va avea o influenta negativa in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur si capacitatea de a obtine un succes financiar si recunoasterea profesionala.
Dificultatile financiare sau parteneriale pot afecta starea mentala si sanatatea.

Hypercoaching-ul – coaching-ul in 4 dimensiuni, este o creatie originala a domnului Bruno Medicina care vine cu o abordare diferita: in loc sa ne focusam strict pe partea mentala, cum face coachingul traditional, tine cont de faptul ca aspectele unui om se aseaza in patru dimensiuni diferite: fizic, mental, realtional si material.

De asemeni Hyper-Coachingul examineaza si imbunatateste relatiie dintre aceste 4 aspecte si felul in care fiecare influenteaza direct toate celelalte, in sens pozitiv sau negativ.

Bruno Medicina va propune tehnici inedite pentru descoperirea si folosirea potentialul individual, pentru a duce viata la urmatorul nivel de performanta, astfel incat aceasta sa devina o adevarata viata hyper-living !

Bruno Medicina este International speaker, trainer, coach motivational, scriitor. Metodele lui sunt originale si ingenioase.

CAND: Luni 11 Aprilie 2016

UNDE: Hotel Marshal Garden , Calea Dorobanti 50B

ORA:19:00

Cu ocazia acestui eveniment in care vei intalni oameni noi, poti sa iti promovezi afacerea, serviciile sau produsele. Poti imparti carti de vizita, flyere sau alte materiale promotionale. La tombola poti oferi vouchere de reducere, sau alte cadouri si ai ocazia sa iti prezinti activitatea si serviciile.

Contributia de participare este 50 Ron- in care este inclusa consumatia: gustari, cafea, ceai, apa.

Rezerva un loc trimitand un SMS la numarul 0749013347 unde iti va raspunde Cristina, sau la numarul 0761145580 pentru Cerasela, sau trimite un mesaj pe pagina de Facebook Milionari in Idei.

Te poti inscrie la Evenimentul Hyper-Coaching pentru Hyper-Living AICI.