Vernisaj Adrian Mihai Raceanu

Recompensa instantanee in Social Media
aprilie 17, 2016
O viata sociala in Social Media
aprilie 24, 2016
Arata tot

In perioada 25-30 aprilie in complexul comercial Winmarkt din centrul municipiului Buzau vor expune intr-o colectie de arta Adrian Mihai Raceanu – pictura, Seila Ratiu – pictura, Sandu Miroiu – grafica si Emil Ciubotaru- pictura.

Sunt patru artisti cu patru stiluri diferite. Emil Ciubotaru aduce teme diferite in tehnica cutit de paleta, Seila Ratiu vine cu un joc cromatic deosebit, Sandu Miroiu prezinta o lume de alb negru, iar Adrian Mihai Raceanu va aducela Buzau suprarealismul. Ei vor expune intr-un spatiu pus la dispozitie de Ionut Octavian Ghinea, de la Studioul de teatru si film KinoTeatru.

Adrian Mihai Raceanu este din Navodari, a absolvit Liceul si Scoala de Arta din Constanta cu nota maxima. Pictura suprarealista imi permite dupa cum marturiseste sa se exprime cel mai bine ca personalitate, deoarece este mediul in care poate sa isi exteriorizeze trairile si idealurile.

A pictat biserici in orasul natal. Creatiile sale au fost apreciate atat in tara cat si in strainatate. A avut expozitii private in Belgia, Italia, SUA si Germania. Are o expozitie permanenta in Florida, la „ The Artist Cafe ”, unde a vandut peste 100 de tablouri si pregateste in prezent o expozitie pentru China.

In picturile sale sunt visele si sperantele artistului, de aceea opreste-te si analizeaza-le cu atentie. Sunt simboluri care transmit sensuri profunde despre lume si viata din lumea inconstientului. Are o afinitate deosebita pentru Miscarea Suprarealista din anii 1924 – 1955, iar ca mentori ai lumii artistice pe H.R. Giger si Salvador Dali.

FLUXYMEDIA PROMOTION a creat pentru tine pe FACEBOOK Grupul profesional PICTORI ROMANI CONTEMPORANI – ARTA CONTEMPORANA ROMANEASCA. Pentru a deveni membru al acestui Grup de Pictori Romani Clic AICI!