Fire up your power – Firewalking Bruno Medicina

Arhetipul eroului in storytelling si branding
mai 7, 2016
Managerii de HR te evalueaza in Social Media
mai 16, 2016
Arata tot

Firewalking, mersul pe carbuni incinsi este cel mai puternic instrument de dezvoltare personala, un ritual care a fost preferat de multe companii si organizatii occidentale deoarece au remarcat rezultate spectaculoase la nivelul performantelor obtinute de managerii, atletii, persoanele care lucrau in domeniul vanzarilor si oamenii de succes.

Firewalking este o demonstratie a puterii personale. Datorita conditionarilor sociale, cei mai multi oameni se simt limitati in sistemul lor de convingeri despre ceea ce pot, sau nu pot face in propria viata, astfel incat adevaratul lor potential nu este niciodata descoperit.

Mersul prin foc ajuta participantii sa isi descopere maretia si sa-si recapete stima de sine, prin confruntarea cu adevarata lor natura intr-o situatie limita, indiferent de provocarea pe care le-o arunca viata. Aceasta experienta neobisnuita evoca emotii puternice cu efect de lunga durata, deschizand noi orizonturi de auto-descoperire, prin schimbarea paradigmelor si depasirea comportamentelor disfunctionale vechi.

Exista foarte multi oameni care nici macar nu viseaza ca isi pot schimba circumstantele de viata prin preluarea propriului destin in mainile lor, schimband tiparele auto-destructive care le paraziteaza viata. Isi otravesc trupul si mintea cu alimente si bauturi nesanatoase, cu ganduri negative si paralizante, adopta comportamente care ii indeparteaza de visurile lor in fiecare zi, pierd ani din viata indepartandu-se de misiunea lor spirituala.

Semnificatia metaforica a taciunilor aprinsi, a focului care arde, este aceea a combustionarii blocajelor si problemelor participantilor, un ritual sacru de initiere si renastere. Evenimentul Fire up your power sau firewalking-ul, ii invata pe oameni sa ia decizii riscante, dar carora le pot face fata, eliberandu-i de nesiguranta si indoiala, pregatind spiritele sa faca fata provocarilor din viata reala.

Firewalking-ul permite participantilor sa isi evalueze si sa-si clarifice visele, sperantele si dorintele si sa-si stabileasca obiective clare, pentru care merita sa te arunci in foc. Mersul prin foc este recomandat corporatiilor pentru dezvoltarea cooperarii din cadrul echipelor de proiecte si vanzari, o experienta de invatare extraordinara pentru fiecare membru implicat.

Fire up your power pentru compania ta inseamna:

• un eveniment de teambuilding foarte intens, incomparabil cu alte experiente
• un instrument puternic de dezvoltare organizationala pentru introducerea de noi obiective
• o oportunitate pentru energizarea si imputernicirea echipei
• cresterea increderii de sine si dezvoltarea capacitatii de decizie
• acceleratorul pentru a sparge rutina in care a intrat echipa
• ocazia de a schimba orice paradigme sau limitari ale angajatilor

Fire up your Power se adreseaza:

• persoanelor care vor sa-si testeze si sa-si depaseasca limitele;
• persoanelor care vor sa-si descopere sis a-si dezvolte potentialul;
• persoanelor care au functii de conducere sau care aspira la una;
• persoanelor care doresc sa-si depaseasca barierele comunicarii formale;
• tuturor celor care doresc sa se dezvolte in cadrul organizatiei;
• persoanelor care doresc sa acumuleze experienta in arta puterii informale;
• persoanelor care doresc sa participe la un seminar inedit.

Bruno Medicina are o pregatire solida în filozofie, muzica clasica, arte martiale si psihologie. De la vanzari de vile si apartamente de lux in Monaco la mersul pe foc, de la cursuri de leadership la boardbreaking, de la intrebări spirituale la salt cu parasuta, de la instructor de fitness la fizică cuantica, de la intalniri academice la plimbari în jungla Ecuadorului, de la profesor de pian la neuromarketing sunt doar cateva elemente care fac din Bruno Medicina un personaj magnetic, unic, interesat si provocator.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale care includ experiente de mare impact precum Firewalking (Ignite Your Life Seminar), Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), precum și traininguri deosebite care includ cele mai recente descoperiri în Psihologia Evolutionista, Fizica Cuantica, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Quantum Psychology.

Sute de companii si zeci de mii de persoane au apelat la serviciile lui Bruno intrucat nevoia de ”ceva diferit” isi face simtita prezența tot mai mult. Manageri de top si-au depasit propriile limite sub indrumarea sa, mii de oameni si-au descoperit potentialul în cadrul seminariilor sale.

Bruno Medicina este un performance coach care de 30 de ani isi concentreaza atenția asupra imbunatatirii performantelor in orice domeniu, cu o atentie speciala asupra vanzarilor, sportului si muzicii, domenii in care actioneaza ca profesionist si trainer.

Solicita o oferta la Antonio Ciocan pe adresa antonio@traininguri.ro
Suna la numarul de telefon 0737 499 499 pentru mai multe detalii.