Fluxogenics – De la competitie la creatie cu Bruno Medicina si Gabriel Salman

Orice chip are o poveste
iunie 29, 2016
Webinar HyperCoaching pentru HyperLiving cu Bruno Medicina
iulie 25, 2016
Arata tot

Gabriel Salman, creatorul si trainer-ul programului de dezvoltare personala Este Posibil „, este gazda voastra la seminarul sustinut impreuna cu Bruno Medicina:

De la Competitie la Creatie

Iata ce spune Bruno Medicina :

De cand exista omenirea, intregul sistem social/evolutionist a fost bazat pe lupta pentru controlul resurselor limitate, in contextul in care viata este un „zero sum game” – atunci cand cineva castiga – ceilalti pierd. Aceasta s-a dovedit o paradigma extrem de limitata, care nu foloseste adevarata noastra putere, aceea a creatiei. In momentul in care intelegem ca putem accesa o putere nelimitata, in sensul ca avem capacitatea de a crea bogatie si resurse, competitia pentru resurse limitate nu va mai avea semnificatie si vom face un pas mare spre societatea cunoasterii, singura care ne va garanta un viitor.

Atunci când suntem relaxaţi, focalizati si determinati, intram intr-o stare mentala in care succesul este inevitabil.” – Bruno Medicina.

Oricine a facut o activitate sportiva, in special arte martiale, a auzit vorbindu-se – si poate a si experimentat – asa zisa Stare de Flux. Este o conditie psihofizica in care eficienta este maxima, concentrarea totala, iar rezultatele par sa vina fara nici un efort. Am inceput sa ma informez asupra acestui subiect, deoarece credeam ca anumite tehnici mentale create de maestrii artelor martiale puteau fi utile pentru a atinge un nivel asemanator de eficienta si in activitatile cotidiene si profesionale si desigur, asa a si fost. Ceea ce nu mi-am imaginat este ca studiile mele asupra Starii de Flux – combinate cu alte studii asupra constiintei si fizicii cuantice – ar fi putut pune bazele pentru ceva mult mai profund. De fapt, “A fi in Flux” inseamna sa te gasesti in punctul zero al constiintei, sa experimentezi libertatea absoluta ce deriva din concentrarea pe momentul prezent si din conexiunea globala cu mediul inconjurator. Presupune activarea Sincronicitatii, Legii Atractiei, activarea unor resurse a caror existenta nu o banuim si eliminarea unor obstacole cu care mintea noastra se boicoteaza continuu si – mai ales – alinierea cu energia universului.

CAPACITATEA SALII ESTE LIMITATA. PENTRU A VA ASIGURA LOCUL VA RUGAM SA VA INSCRIETI
AICI

=============================================
Bruno Medicina, 57 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienta in a-i ajuta pe oameni sa descopere si sa isi foloseasca potentialul lor pentru a obtine performante de top în orice domeniu, cu o atentie speciala pe vanzari, sport si muzica. Are un background solid în filosofie, muzica clasica, arte martiale și psihologie, si dincolo de repertoriul standard de training,

Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experiente de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) si Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar) si niste traininguri deosebite unde se aplica cele mai recente descoperiri in Psihologia Evolutionista, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Memetica.

Creatiile sale mai recente: – “Fluxogenics Training: From Struggle to F.L.O.W.”, bazat pe ultimele cercetari asupra “Starii de Flux” şi asupra potentialului acesteia in afaceri, sport si viata cotidiana. – “The Predator’s Way” : reprezinta suma tuturor acestor cercetari, si metoda cea mai surprinzatoare de a ne reconecta cu identitatea noastra mai adanca si – mai ales – cu toate posibilitatile ei, fantastice si nebanuite.

CAPACITATEA SALII ESTE LIMITATA. PENTRU RETINEREA LOCULUI VA RUGAM SA VA INSCRIETI AICI

VA ASTEPTAM !

” Si acum va divulg din secretele ” simple ” pe care le-am aflat de la Bruno Medicina : Lucrul pentru care suntem in competitie este ENERGIA. Ce functioneaza se repeta, ce nu functioneaza se opreste.

Ce este RAU ? Orice coboara energia. Ce este BINE ? Orice ridica energia.

Iata si cateva imagini de la evenimentul nostru de sambata 23 iulie- Fluxogenix – de la competitie la creatie , cu Bruno Medicina si Gabi Salman. Sala a fost arhiplina, am suplimentat cu scaune pana la refuz.Va asteptam la evenimentele urmatoare. ” Cristina Mihaela Nicolescu