Webinar HyperCoaching pentru HyperLiving cu Bruno Medicina

Fluxogenics – De la competitie la creatie cu Bruno Medicina si Gabriel Salman
iulie 21, 2016
Interviu Fluxymedia cu Agachi Camelia
iulie 29, 2016
Arata tot

Curentele actuale pentru a obtine succesul in orice domeniu au luat o intorsatura new age si incearca sa ne convinga ca aspectul mental este cel care ne determina rezultatele: cu puterea mintii putem controla trupul, putem influenta realitate, puntem atrage bani, oameni, resurse etc, spune Bruno Medicina.

Totusi, oricat de mare este puterea mintii asupra trupului, uitam deseori cat de mare este puterea trupului asupra mintii. Daca trupul nostru este neingrijit, otravit cu mancare nesanatoasa, amortit din lipsa de exercitiu, putem fi siguri ca nici mintea noastra nu poate performa la un nivel optim.

Si daca trupul si mintea nu sunt in stare buna, inevitabil aceasta va avea influenta negativa asupra relatiilor noastre si asupra capacitatilor de a obtine un succes financiar.

Astfel ca, fiind nesatisfacut de metodele traditionale de coaching, am creat Hypercoachingul – coaching pe 4 dimensiuni. Hypercoachingul este o abordare a coachingului care, in loc de a se focusa strict pe latura materiala, tine cont de faptul ca omul este construit din patru dimensiuni distincte: fizic, mental, relational si material.

Pentru cine este acest webinar și la ce te ajută?

• Dace esti Coach – dacă vrei o trecerea la următoarea dimensiune a rezultatelor și a succesului pentru tine și organizația ta;
• Daca esti Coach – dacă vrei să îți aduci clienții la un nivel superior al rezultatelor și succesului;
• Daca esti Antreprenor – dacă vrei un nou nivel de rezultate în business;
• Pentru cei interesați să își dezvolte compania și să creeze un mediu organizațional de succes din toate pouncte de vedere (financiar, relația cu clienții, relații profesionale interne etc.)

Ce vei învăța în cadrul webinarului de Hypercoaching?

1 Claritate și motivație

Cum să atingi un nivel nemaimpomenit de claritate și motivație în legătură cu obiectivele tale.

2 Obiective

Cum să conștientizezi că tot alergatul nostru după succes, bani și realizări ascunde, de fapt, adevăratul nostru obiectiv; și de multe ori ne îndepărtează de el.

3 Energie

Cum să atingi un nivel de energie pe care niciodată nu l-ai crezut posibil.

4 Performanță

Cum să atingi Starea de Flow în orice activitate și cum această stare o să facă performanțele tale să explodeze; am creat o știință numai pentru această stare, care se numește Fluxogenics.

Ce este un webinar?

Webinar este termenul generic pentru un seminar – o prezentare interactiva, realizata online de trainer, in fata unui grup de persoane conectate la internet in locatii diferite. Modalitatea de participare este deosebit de facila si nu presupune cunostinte tehnice complicate.

Participantii inscrisi la webinar, sunt rugati sa se afle in fata calculatoarelor la ora stabilita, fiind astfel invitati pe o platforma online. Au acces la prezentarea realizata de trainer.

Intrebarile sunt adresate prin intermediul chat-ului, pus la dispozitie in acest scop. Raspunsurile trainer-ului, vor fi primite in format chat/audio in timp real. Chiar daca timpul alocat webinar-ului a expirat, toate intrebarile vor primi raspuns.
De ce un webinar? 5 motive imbatabile

1. Webinarul este la ora actuala cel mai modern mijloc interactiv de a invata ceva sau de a-ti lamuri anumite lucruri. Cel mai rapid mod de a accesa informatia dorita, dialogul desfasurandu-se in timp real.

2. Fara nervi in trafic sau cautand loc de parcare! Fara timp pierdut cu deplasarea! Comod si confortabil, din fata propriului calculator. O simpla conexiune de INTERNET si inscrierea la webinar sunt suficiente pentru „prezenta” ta in „sala de curs”.

3. Odata intrat pe platforma webinar-ului, poti asculta prezentarea trainer-ului, poti pune intrebarile care te framanta, tastandu-le. Afla solutii castigatoare! Beneficiaza de o adevarata consultanta: ai acces deplin la discutiile purtate de trainer cu ceilalti participanti la seminarul online.

4. Participarea online nu te vaduveste de accesul la informatia scrisa! Pentru participantii la seminar sunt pregatite Caiete de seminar continand temele puse in discutie (Caietul de seminar ajunge la tine, prin e-mail, cu cateva zile inainte de eveniment, pentru ca tu sa fii in tema cu subiectele puse in discutie). In plus, fiecare participant la webinar primeste pe adresa sa de e-mail, dupa incheierea evenimentului, stenograma discutiilor purtate in timpul seminarului online.

5. Da, trainer-ul raspunde in timp util, tuturor intrebarilor adresate. Nimeni nu ramane fara raspuns. In cazul in care intrebarea ta necesita un raspuns mai elaborat, trainerul se obliga ca in 24 ore sa beneficiezi de informatia dorita, pe adresa ta de e-mail.

Mai multe detalii AICI!

Sursa material webinar ideileluiadi.ro