Gabriel Salman si Bruno Medicina – Eveniment „Este Posibil”

Interviu Fluxymedia cu Stefan Chivu
septembrie 4, 2016
Aprecierea corecta a propriei valori in construirea Brandului Personal
septembrie 8, 2016
Arata tot

” Deschide o usa si vei gasi o intreaga lume plina de noi posibilitati.”

Campania ” Este Posibil ” are usa deschisa pentru toti cei ce vor sa intre.
Fondator Campanie, Gabriel SALMAN, Speaker & Trainer Educational cu peste 20 ani de experienta.

Pe 10 septembrie 2016 te invitam la cel mai original ”Spectacol Eveniment” .
Peste 50 de speakeri iti vor transmite mesjul Comunitatii ” Este Posibil „.

PROGRAM EVENIMENT :

10:00- 11:15 – Deschidere eveniment – Gabriel Salman
Sustinere tema ” Putere vs. Forta
11:15- 11:30– Pauza
11:30- 13:00– Workshop de vanzari : „Cum sa creezi interes, incredere si curiozitate la un potential client in numai 30 de secunde!” – Bruno Medicina
13:30- 13:30– Pauza de masa
13:30- 16:30 – Public speaking
pauze din ora in ora
16:30-17: 30 – Concluzii/Inchidere eveniment – Gabriel Salman

Despre noi:
Suntem o Comunitate de Vizionari, Cautatori, Terapeuti, Psihologi, Artisti, etc. dedicati sa contribuim cu orice ne sta in putere la schimbarea masiva de constiinta ce are loc ACUM pe planeta Pamant dupa principiul, “Fii schimbarea pe care o doresti in lume!”

Care este obiectivul nostru ?
Obiectivul nostru principal este acela de a deveni permanent constienti de faptul ca starile noastre, realitatea in care traim, sanatatea noastra; bunastarea sau lipsa bunastarii si a prosperitatii in vietile noastre reprezinta – in intregime – RESPONSABILITATEA NOASTRA.

Dorim de asemeni sa impartasim anumite adevaruri psihologice, sociologice si spirituale pe care le-am descoperit si experimentat pentru noi insine in vietile noastre personale.

Credem cu tarie ca ADEVARUL in multele lui forme ne poate elibera din lanturile gandirii conventionale si ne poate da putere pentru a gandi si a actiona pentru propria fiinta.

Te asteptam impreuna cu prietenii si familia la cel mai important eveniment al anului care marcheaza SCHIMBAREA in CONSTIINTA si accesarea de noi orizonturi pentru fiecare…… ESTE POSIBIL !

Inscrie-te AICI
!

Am constientizat ca adevaratele noastre resurse sunt cele INTERNE precum : Imaginatia; Creativitatea; Vointa; Pasiunea; Entuziasmul; Hotararea; Curajul; Caracterul; etc., iar pentru orice reusita avem nevoie de 99% din aceste resurse si doar 1% resurse externe si suntem capabili de a demostra – fara urma de indoiala – acest adevar.

Pentru promovarea acestui proiect este nevoie de trei lucruri : Dorinta, Constientizare si Implicare.PRIMUL SEMINAR EVENIMENT ” ESTE POSIBIL” va avea loc in cadrul ROMEXPO, sambata , 10 septembrie 2016.

Dupa fiecare etapa si chiar in cursul fiecarei etape, vom cauta sa atragem traineri de valoare care vor aduce noi perspective si un plus de valoare ” Comunitatii ESTE POSIBIL.”

Doar cei selectati vor putea participa la un curs intensiv de 7 zile cu traineri de exceptie precum: Gabriel SALMAN, Costel POP si Bruno MEDICINA, curs a carui valoare de piata depaseste 1000 Euro.

Cateva cuvinte despre Bruno MEDICINA:

Bruno Medicina

Bruno Medicina este speaker, trainer si coach international. Va veni din Italia pentru a participa la Evenimentul ” Este Posibil ” din 10 septembrie de la ROMEXPO si va sustine seminarul de vanzari : ” Cum sa creezi interes, incredere si curiozitate la un potential client in numai 30 de secunde.”

Bruno MEDICINA, are 57 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu mai mult de 30 de ani de experienţă in a-i ajuta pe oameni să descopere şi să işi folosească potențialul lor pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vanzari, sport și muzică.

Are un background solid în filosofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie, și dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), şi nişte traininguri deosebite unde se aplică cele mai recente descoperiri in Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Neuromarketing şi Fluxogenics.

Creaţiile sale mai recente:

Flowing to Success: The F.L.O.W. System, bazat pe ultimele cercetări asupra “Stării de Flux” şi asupra potenţialului acesteia in afaceri, sport şi viata cotidiană.

-“The Predator’s Way”: summa a tuturor aceste cercetari, si metoda cea mai surprinzatoara de a ne reconecta cu identitatea noastra mai adinca si – mai ales – cu toate posibilitatile ei, fantastice si nebanuite.

– „Hypercoaching”, un model de coaching care – in loc de a se focusa strict pe partea mentala, cum face coachingul traditional – tine cont ca aspectele unui om se aseaza in patru dimensiuni diferite, adica fizic, mental, relational si material.

Pentru mai multe detalii urmareste – in fiecare Luni de la 21:30 – Emisiunea ” ESTE POSIBIL” cu Gabriel SALMAN pe 6TV sau pagina oficiala de Facebook a Emisiunii „ESTE POSIBIL cu Gabriel SALMAN

Te asteptam impreuna cu prietenii si familia la cel mai important eveniment al anului care marcheaza SCHIMBAREA in CONSTIINTA si accesarea de noi orizonturi pentru fiecare…… ESTE POSIBIL !
Inscrie-te AICI !