Alberto Bolocan Simonis Bucharest Photofest – Ballerina Project Romania

Ego Branding si stralucirea diamantului tau interior
septembrie 9, 2016
Lacramioara Simona Mardare Tiripa – O afacere de familie de succes cu parfum de lavanda
septembrie 18, 2016
Arata tot

Pe 15 Septembrie, orele 18 la Teatrul National va avea loc expozitia de fotografie a artistului si fotografului Alberto Bolocan Simonis, un eveniment in cadrul caruia vor fi prezentate o suita de instantanee pline de gratie si feminitate, un melanj rafinat de cadre din lumea baletului.

Acest proiect personal axat pe surprinderea miscarilor fluide intr-un ritual hipnotizant de lumini si umbre, are menirea de a ne transporta cu gandul pentru o clipa spre frumusetea interioara a fiintei si de a ne ajuta sa ne intelegem maretia.

Eleganta si nobletea feminina este transmisa pe pelicula cu multa expresivitate de Catalina Popescu, initiatoarea Proiectului Personal Ballet Fitness. Aceste fotografii indeamna la contemplatie, la visare.

Femeile se pot identifica cu energia feminina in miscare si se pot inspira in a fi mult mai delicate si mai atragatoare, in timp ce barbatii se pot bucura de armonia formelor si pot constientiza despre ceea ce reprezinta femeia in cuplu si in viata, pot intelege mai bine nevoia femeii de protectie si adoratie.

Fiecare poza a proiectului poarta amprenta artistului Alberto Bolocan Simonis, care reuseste sa surprinda cu profesionalism, emotiile profunde exteriorizate in comportament, ale muzei in miscare.

Mai multe detalii despre acest eveniment AICI!