Fluxogenics – De la puterea coercitiva la puterea creativa cu Bruno Medicina la Body Mind & Spirit

Lacramioara Simona Mardare Tiripa – O afacere de familie de succes cu parfum de lavanda
septembrie 18, 2016
Imaginea online in Branding-ul Personal
septembrie 27, 2016
Arata tot

Duminica 25 Septembrie, de la ora 11:00 la 11:50,in Sala A, la Festivalul Body Mind & Spirit, trainerul italian Bruno Medicina va sustine un workshop interesant despre trecerea de la puterea coercitiva la puterea creativa, in manifestarea comportamentelor umane pe diversele paliere ale vietii: relatii, afaceri si interactiunile sociale ale vietii de zi cu zi.

Tema acestui workshop Fluxogenics si Reality Creation se anunta a fi una interesanta. In cadrul evenimentului spiritual cu influente mistice de la Body Mind Spirit, vei afla o serie de secrete despre cum iti poti controla energia vibrationala si cum sa te focusezi pentru a manifesta realitatea pe care ti-o doresti.

In intreaga ei evolutie, omenirea s-a bazat pe lupta pentru controlul resurselor limitate in asigurarea supravietuirii celor mai adaptabili dintre stramosii nostri din intregul lant generational. In contextul unei realitati dure si extrem de selective „zero sum game”, nu poate castiga toata lumea.

Totusi odata cu dezvoltarea creierului uman, cu aparitia neocortexului si dezvoltarea discernamantului spiritual,a aparut simtul critic si predispozitia spre introspectie.

S-a dezvoltat capacitatea de a anticipa consecintele actelor noastre. In acest nou context, vechea paradigma limiteaza si nu foloseste adevarata putere a creatiei, cu care este inzestrata fiinta umana.

Bruno Medicina isi aduce propria contributie, ajutandu-ne sa intelegem ca in momentul in care devenim constienti de puterea nelimitata care ne este pusa la dispozitie, de capacitatea noastra de a gasi bogatia de resurse de care dispunem folosindu-ne inteligenta intr-un mod creativ si constructiv, vom face un salt in evolutia umana spre societatea cunoasterii care va garanta omenirii un viitor.

Trainerul poate fi gasit si pe urmatoarele adrese:

www.brunomedicina.com
www.fluxogenics.com
www.facebook.com/bruno.medicina

Bruno Medicina a fost invitat miercuri pe 21.09.2016 la 6TV in cadrul Emisiunii: ” O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” unde a avut ocazia sa isi prezinte propria filosofie de viata, o interpretare a realitatii intr-un mod profund si extrem de original, pe tema ” Maxim rezultat cu minim de efort !” Vizionare placuta!

Mai multe detalii despre Evenimentul Gratuit de la Sala Palatului din cadrul Festivalului Body Mind & Spirit gasiti AICI !