Imaginea online in Branding-ul Personal

Fluxogenics – De la puterea coercitiva la puterea creativa cu Bruno Medicina la Body Mind & Spirit
septembrie 22, 2016
Cum sa iti construiesti un Brand multicultural
octombrie 9, 2016
Arata tot

Sunt necesare doar cateva secunde pentru a se crea un sentiment de afinitate, sau respingere, cu ceea ce reprezinti tu in online. Bradingul Personal nu este despre cat de bun te consideri tu intr-un anumit domeniu, ci despre cat de profesionist te percep ceilalti.

La acest eveniment vei invata cum sa iti construiesti o Reputatie in online, sa te diferentiezi de competitori si sa iti valorifici serviciile si produsele intr-un mod cat mai avantajos.

De ce sa participi?

Pentru ca vei afla cum poti transforma intr-un avantaj competitiv, trasaturile tale de personalitate, experienta si profesionalismul in online.

Vei invata cum sa iti construiesti un Brand Personal de succes, pentru a te bucura de notorietate, oportunitati relationale si de business, alaturi de Eliana Corina Ionita Consultant de Personal Branding la Fluxymedia Promotion si Cristina Teasa Fotograf .

Participand vei beneficia pe langa informatii esentiale despre Brandul Personal si de o mini-sedinta foto, pentru realizarea unei fotografii de profil profesioniste!

Pentru mai multe detalii te asteptam marti 04.10.2016 la ora 18 pe Sos. Chitilei, Nr. 14, punct de reper Mega-Image, statia de metrou Jiului.

Evenimentul se va desfasura intre orele 19:00 – 21:00

Intrarea este libera, dar iti sugeram sa achizitionezi un audiobook sau o carte din oferta pe care ti-o vom prezenta, de minimum 20 lei.

Locurile sunt limitate la numai 20 şi vor fi ocupate pe principiul „primul care face rezervare telefonic”.

Iti poti rezerva locul chiar ACUM la: 0723.26.90.40

Imaginea Brandului vostru in online este inainte de toate identitatea vizuala din ochii clientilor vostri, cu privire la asocierea dintre nume si fizionomie. Pe scurt este perceptia utilizatorilor despre ceea ce reprezentati ca persoane, la o prima evaluare a profilurilor voastre pe retele.

Calitatea unei fotografii confera valoare emotionala, nu doar o imagine mentala si contribuie alaturi de toate celelalte informatii personale din spatiul public, la crearea unei prime impresii de atractie sau respingere.

Imaginea Brandului Personal transmite stilul vostru unic, diferit de imaginea concurentilor vostri si creeaza afinitati si dorinta de a trece dincolo de ceea ce reprezentati ca profesionisti in online.

Multumesc in mod deosebit persoanelor participante la Evenimentul de Branding Vizual : Daniela Sirbu-Celeapca, Nicusor Ciobanu, Daniela Dinu, Constantin Pavel, Bruno Medicina, Cristina Stefan, Stefan Grigore, Emil Craciunescu si Cristinei Teasa Fotograf, care a realizat aceste minunate fotografii de profil, pentru invitati.Mai multe detalii AICI!