Curs Master Coach si NLP

Cum sa iti construiesti un Brand multicultural
octombrie 9, 2016
Aptitudini personale in on-line
octombrie 14, 2016
Arata tot

Viata ta are o traiectorie si fiecare alegere iti influenteaza parcursul: modul in care vei lua decizii legate de viitoarea ta slujba, de a te muta dintr-un loc in altul, de a fi pregatit pentru a-ti asuma rolul de parinte, de a face un credit, de a urma cursurile intr-un alt domeniu pentru care simti ca ai vocatie, de a incepe o afacere.

HyperCoaching pentru HyperRezultate este singurul program de coaching multidimensional, o abordare extinsa a metodei traditionale de Coaching care te poate ajuta sa obtii rezultatele dorite. Vei invata tehnicile potrivite care sa te ajute sa iei deciziile corecte de viata, astfel incat sa te ajuti atat pe tine, cat si pe cei pe care ii cunosti deja, sau ii vei atrage in viata ta.

Cursul este organizat in sase module, fiecare dintre module se desfasoara lunar si dureaza trei zile, de vineri până duminică. Ai sansa sa participi la cel mai titrat curs al anului. Vei studia cu doi traineri de exceptie, Bruno MEDICINA si Constantin POP o programa unicat. Acest curs combina modelul traditional de coaching cu modelul HyperCoaching lansat in premiera chiar de autorul metodei, Bruno Medicina.

CE BENEFICII AI DACA URMEZI ACEST CURS?

Obtii o diploma de Life Coach acreditata ANC care iti ofera calificarea in meseria de Specialist in Activitatea de Coaching.

• Obtii certificare din partea lui Bruno Medicina in HyperCoaching si devii astfel primul calificat in Coaching de performanta prin modelul Fluxogenics.

• Daca esti deja Practitioner NLP obtii diploma de Master NLP, acreditate ANLP

Inscrie-te LA ACEST CURS UNIC AICI

PREGATESTE-TE SA DEVII CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA !

Cursul este organizat in sase module, fiecare dintre module se desfasoara lunar si dureaza trei zile, de vineri până duminică si este sustinut de Trainer NLP – Constantin Pop si Bruno Medicina, personalitate recunoscuta in domeniul Coaching-ului si dezvoltarii personale, speaker international , trainer, autor al Teoriei FLUXOGENICS.

CE ADUCE NOU ACEST CURS ?

• HyperCoaching pentru HyperRezultate

• Singurul program de coaching multidimensional

• HyperCoaching reprezinta o abordare extinsa a metodei traditionale de Coaching

CAT COSTA CURSUL?

Costul cursului este de 150 Euro/modul, in total 900 Euro. Platesti integral pana pe 24 octombrie, ai reducere 20%, adica platesti 720 Euro.

PENTRU INSCRIERE ACHITI UN AVANS DE 50 Euro pana pe 24 octombrie 2016.
Inscrie-te AICI :

CE VEI INVETA PE PARCURSUL CELOR SASE MODULE ?

• Tehnici de interventie pentru schimbare, atât în context de carieră şi afaceri, cât şi în plan personal

• Identificarea şi utilizarea la nivel avansat a metaprogramelor

• Valori şi criterii decizionale ( identificare şi utilizare, scara criteriilor, elicitarea echivalenţelor complexe, ajustarea criteriilor)

• Patternurile de reframing în limbaj (sleight of mouth)

• Utilizarea rafinată a submodalitaţilor

• Modelele Milton şi Meta rafinate

• Utilizarea deliberată a comunicării pe niveluri multiple

• Modeluri de negociere şi managementul conflictelor

• Modelling, proiect de modelare

• Lucrul cu sistemele ( grupuri, familie, echipă )

• Modalităţi avansate de lucru cu linia timpului

• Modele NLP Integrative (SCORE, SOAR, ROLE).

În plus, vom învăţa şi lucruri care nu sunt în programa tradiţională de NLP Master,dar care vă vor fi de mare folos, cum ar fi tehnici de Mind Powers, tehnici de hipnoză directivă şi autohipnoză.

Nu în ultimul rând, vom acoperi și cerințele standardului ocupațional pentru profesia de Specialist în activitatea de coaching, cod COR 242412, și anume:

1. Fundamentele coachingului

2. Coaching personal și organizaţional

3. Etică şi standarde profesionale în coaching

4. Stabilirea relaţiei de coaching

5. Comunicarea în coaching

6. Atitudinea de coach

7. Tehnici de coaching

8. Evaluarea performanţei (metode)

9. Auto-dezvoltare și auto-observare

10. Managementul contractului de coaching

11. Marketingul serviciilor de coaching

12. Experienţă practică de coaching

Ştim că multe din cele enumerate sună prea tehnic şi poate unele nu ştiţi ce semnifică, dar va prezentam în avans traseul şi condiţiile călatoriei pe cale să înceapă.

CONDITII DE PARTICIPARE:

Iti recomand sa te gandesti LA UN OBIECTIV MARET personal şi realizabil în 6 luni, care să aibă valoare pentru TINE de minim 20 DE ORI preţul cursului. Adică ceva pentru care dacă acum aţi avea 20 de mii de euro disponibili, dacă ar fi de cumpărat, nu aţi ezita să-l plătiţi. Acest obiectiv urmeaza să-l filtraţi şi să-l rafinaţi cu ajutorul a ceea ce deja ştiţi, să vi-l asumaţi şi să-l realizaţi până la finalul Masterului. De realizarea lui va depinde obţinerea diplomei şi a certificării ca Master. Pentru obținerea diplomei de coach, este necesar să fiți absolvent de studii superioare și să susțineți un examen de absolvire.

INSCRIERE AICI :

Vei avea sansa de a primi prin extragere la sorti, un DVD inregistrat recent cu ideile revolutionare ale lui Bruno Medicina si autograful acestuia.

Mai multe detalii la tel : 0784 376 553
sau mail: mihaelacris.n@gmail.com

PRIMESTE PROVOCAREA ! NOI SUNTEM GATA !