Manifesta realitatea pe care ti-o doresti cu Bruno Medicina

Aptitudini personale in on-line
octombrie 14, 2016
Manipulation Secrets – Seminar gratuit pentru studenti cu Bruno Medicina
noiembrie 16, 2016
Arata tot

Bruno Medicina va sustine in Comunitatea „Milionare in Idei” o prelegere despre cum putem manifesta realitatea pe care ne-o dorim urmand cateva tehnici simple la care nu ne-am gandit niciodata.

El va invata participantii cum sa isi controleze energia vibrationala si focusul mental, pentru a manifesta realitatea dorita.

In cadrul acestui eveniment, veti avea posibilitatea sa va promovati activitatea oferind vouchere sau cadouri la tombola care se va sustine in final dar si carti de vizita si flyere.

Contributia de participare este 50 Ron si include gustari, cafea, ceai, apa.

Rezervari se pot face si prin SMS la 0749013347- Cristina Ciugudean

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B) marti 22 nov.2016 de la ora 19.00 ”

Bruno Medicina este o persoana enciclopedica,cu o memorie iesita din comun si o inteligenta vie,patrunzatoare. Unicitatea consta tocmai in maniera acestuia de a interpreta realitatea, facand abstractie de ceea ce se cunoaste la ora actuala si avand curajul de a-si lansa propriile versiuni indraznete despre esenta lucrurilor.

Acest salt revolutionar in gandire poate pierde pe drum audienta, neobisnuita cu abstractizari si jonglerii printre teoriile cunoscute si vehiculate pe retelele sociale. De cele mai multe ori sunt necesare reveniri asupra materialelor sale si notarea informatiilor prezentate, pentru a fi intelese in profunzime, deoarece concluziile la care acesta a ajuns, sunt deseori greu accesibile pentru publicul auditor.

Ideile prezentate sunt rezultatul unui indelung travaliu personal, un destin dedicat cunoasterii pe care el ni-l impartaseste cu generozitate. Poti viziona prima parte a evenimentului AICI!

Cu fiecare aparitie, Bruno Medicina isi imbunatateste teoriile si ne ofera idei noi, sinteze interdisciplinare care ne aduc perspective asupra vietii la care nu ne-am fi gandit vreodata. Cum originalitatea nu ii lipseste, va invit sa ascultati partea a doua a inregistrarii evenimentului de astazi. Poti viziona a doua parte a evenimentului AICI!