La Multi Ani, pilotului campion Serban Andrei Sanu

Despre Blogging, Moda si Business
noiembrie 23, 2016
Tehnologia viitorului – Asistentul Personal
noiembrie 29, 2016
Arata tot

Pentru cei care nu il cunosc inca pe Serban Andrei Sanu, voi reda cateva paragrafe dintr-un interviu acordat pentru RallyMax, o platforma dedicata iubitorilor competitiilor pe patru roti.

” Andrei Serban: Proiectul meu cu Skoda Fabia nu este unul scurt, de un singur sezon, ci mai degraba unul pe termen mediu, asa ca deocamdata nu intentionez o schimbare, inca nu am ajuns sa ne atingem limitele si masina imi place foarte mult, asa ca „relatia” noastra o sa mai dureze ceva vreme.

Andrei Serban: Fiecare etapa are ceva aparte, favorita mea ramane Poiana, dar anul acesta astept cu nerabdare etapa de la Paltinis, am mai concurat pe acest traseu si mi-a placut ca si configuratie, insa sper ca suprafata de concurs sa nu fie aceea de acum cativa ani.

Andrei Serban: Planurile pentru 2016… sunt aceleasi ca si pana acum, la fel ca pentru orice start, etapa sau campionat, sa castig fiecare cursa la grupa H2 si clasa 2RM, si nu in ultimul rand sa imi apar titlurile obtinute in 2015. Referitor la masina cum am spus, va fi aceeasi de anul trecut.

RallyMax: Care este mesajul tau pentru fani?

Andrei Serban: As vrea sa le multumesc pe aceasta cale pentru eforturile depuse de a fi prezenti etapa de etapa si ii astept si anul acesta pe trasee, in numar cat mai mare, pentru a lua parte la spectacolul ce sta sa inceapa. Cred ca anul acesta va avea particularitatile lui si noutatile lui. De asemenea ii invit pe fani pe pagina mea oficiala de facebook – www.facebook.com/SanuAndrei – unde vom sta in stransa legatura cu ultimele mele activitati si noutati pentru startul sezonului 2016

Ne vedem pe coaste!!!!”

Pe Andrei Serban Sanu pilotul campion de raliu din Romania il poti gasi AICI.