Eveniment de Business Networking

Tehnologia viitorului – Asistentul Personal
noiembrie 29, 2016
Eveniment despre pasiune si intimitate in cuplu
decembrie 2, 2016
Arata tot

Professional Communication Team si Fluxymedia Promotion organizeaza pe 7 Decembrie 2016 intre orele 17,30-21,00 la Golden Tulip Victoria, Evenimentul de Business Networking 360, avandu-l ca invitat pe Speaker-ul si Trainer-ul International Bruno Medicina.

CE SE INTAMPLA INTR-UN EVENIMENT DE BUSINESS NETWORKING:
Fiecare invitat are sansa de a-si prezenta afacerea sau activitatea, de a intra noi comunitati de alt calibru si de a deveni cunoscut in mod direct, personal dar si prin prisma afacerii pe care o conduce.

Gandeste-te cat este de important sa cunosti in mod direct oameni ca si tine din acelasi domeniu, sau din domenii complementare, care iti pot da idei noi, sau solutii la provocarile pe care le poate le ai.

In general participantii la evenimentele de Business Networking vin cu setarea mentala clara: de a cunoaste oameni noi si interesanti si oportunitati de dezvoltare.

Marele avantaj il reprezinta faptul ca timpul petrecut impreuna este unul de calitate cu eficienta de business maxima. Acest gen de evenimente, incurajeaza o cunoastere autentica, lipsita de agresivitate si conectarea noilor participanti in mod agreabil, astfel incat acestia sa isi doreasca sa revina pentru a se cunoaste mai bine.

Daca vrei sa iti maresti reteaua de cunostinte si sa iti promovezi beneficiile afacerii alaturi de profesionisti, sa afli secrete, tips-uri care te vor ajuta sa-ti cresti business-ul, sa te bucuri alaturi de prieteni vechi si noi de mesaje de impact transmise prin public speaking te invitam sa te alaturi evenimentului nostru special, organizat pentru comunitatea de business, freelanceri, specialisti, ce reuneste prieteni, entertaineri si doi dintre cei mai cunoscuti public speakeri ai momentului : Bruno Medicina si Gabriel Salman.

Vom sarbatori finalul acestui an interesant si vom crea impreuna o viziune asupra anului 2017 ce va sa vina !
Ne vom bucura impreuna de : Networking, Keynote speaking, Spectacol de entertainment & alte surprize!

Ne vom uni fortele pentru a face sa infloreasca mediul de business al comunitatii pe care o creem acum.

Taxa de participare 50 lei.

Ne intalnim pe 7 decembrie la Golden Tulip !

Informatii la Tel: 0733657999 Cristina Nicolescu

Organizatori : Eliana Corina Ionita si Cristina Nicolescu