Eveniment despre pasiune si intimitate in cuplu

Eveniment de Business Networking
decembrie 2, 2016
Audiobook – Retele de socializare explicate
decembrie 6, 2016
Arata tot

Professional Communication Team organizeaza evenimentul lunii decembrie, workshop-ul despre: „Cum sa generezi intimitate si pasiune in relatiile de cuplu „, avandu-i ca Speakeri pe Gabriel Salman, Bruno Medicina si Vasile Paun.

CUM SA GENEREZI PASIUNE SI INTIMITATE IN RELATII ?

Relatia dintre barbati si femei este un subiect care creeaza adeseori contradictii despre care se vorbeste frecvent, la emisiuni, in reviste, intre prieteni; Se pare ca toata lumea are ceva de spus si daca asculti aceste discutii uneori ai impresia ca principala problema a barbatilor, sunt femeile si principala problema a femeilor, sunt barbatii.

Dar adevarul este ca – dupa cum au inteles inteleptii de mii de ani – universul intreg are o polaritate masculina si una feminina, cu trasaturi arhetipale specifice si intalnirea lor creeaza inevitabil un conflict, dar acest conflict – atunci cand este gestionat corect si cu maturitate – se recompune dntr-o dimensiune superioara si genereaza creatia la orice nivel: cosmic, spiritual, artistic, social, familiar. Nu intamplator in mitologia greaca se spune ca din cauza unei groaznice dureri de cap – provocata de amanta lui, bineinteles – Zeus a dat nastere Athenei, zeita intelepciunii, artei, razboiului.

In concluzie, partenerul nostru – despre care se pare ca ne plingem intruna – nu este decat o manifestare in plan material a unui principiu universal la care ar trebui sa invatam sa ne raportam: puteti fi siguri ca un barbat care nu stie sa se poarte cu femeile nu este in stare sa gestioneze toata componenta „feminina” a vietii, cu toate consecintele aferente. Firesc, aceasta este valabil simetric si pentru femei.

Astfel incat, in loc sa criticam permanent felul in care se poarta partenerul nostru, iti propunem sa incepi calatoria printre aceste forte arhetipale, dincolo de cliseele banale asa cum te-a obisnuit mass media si discutiile de rutina.

Iti garantam niste descoperiri si constientizari surprinzatoare, care iti vor schimba pentru todeauna felul in care te raportezi la relatii si… la viata!

Pentru ca sala are un numar limitat de locuri te rugam sa te inscrii AICI!
Vom reprograma evenimentul pentru cei care nu vor avea loc.

Costul participarii este DOAR pentru aceasta ocazie – de 50 lei

Persoana de contact Cristina Nicolescu 0733657999

Professional Communication Team organizeaza evenimentul lunii decembrie, workshop-ul despre: „Cum sa generezi intimitate si pasiune in relatiile de cuplu „, avandu-i ca Speakeri pe Gabriel Salman, Bruno Medicina si Vasile Paun.