Conferinta anuala ESTE POSIBIL cu Gabriel Salman, Bruno Medicina si Vasile Paun

Concert de orga cu Bruno Medicina
decembrie 9, 2016
Alina Ion – Metode Nonformale Educatie Timpurie
ianuarie 25, 2017
Arata tot


Proiectul ESTE POSIBIL
organizat de Gabriel Salman a inclus un șir de conferințe în țară și de emisiuni TV, programe de antrenament și întâlniri cu diferite comunități. Ziua de 17 Decembrie integrează acest pas prin intermediul primei Conferință anuale ESTE POSIBIL.

Tema  aleasă se va numi ”MANIFESTAREA – intuiție, certitudine, răbdare”. Gabriel, Bruno și Vasile te invită să iei act  de perspectivele lor  inedite despre MANIFESTARE, care vor genera în tine o sinteză remarcabilă … Alege să participi la 5 ORE de conversații și răspunsuri despre ” ARTA și ȘTIINȚA MANIFESTĂRII”

TEME ABORDATE:

GABRIEL – Conștientizează importanța ALINIERII în ManifestareVASILE – Înțelege ecuația VIS + TIMP = REALITATE – Cine Visează?BRUNOb– Ai grijă ce îți DOREȘTI, s-ar putea să manifești! – Evită efortul pentru a obține ceva ”dezastruos”

VIZIUNEA SPEAKER-ILOR:

GABRIEL SALMAN – inițiator
”Suntem o comunitate de vizionari, căutatori, terapeuți, psihologi, artisti, dedicati să contribuim cu orice ne stă în putere la schimbarea masivă de constiință ce are loc ACUM pe planeta Pamant.  Intenția noastră este să creștem nivelul de constiență în privinta unor adevaruri psihologice, sociologice si spirituale pe care le-am descoperit si le-am experimentat pentru noi înșine, în vietile noastre personale. Dorim să împărtășim ceea ce noi, ca si comunitate, consideram valoros din punct de vedere social si de mediu. Promovam descoperiri recente din domeniul medical, stiintific și tehnologic. Fundamental, dincolo de empatie si compasiune, noi credem ca fiecare fiinta își dorește doua lucruri: LIBERTATE si FERICRE. Intelegem că pentru a ne elibera pe noi insine este necesar sa îi inspirăm pe altii să se elibereze, pentru ca indiferent daca ne place sau, acea masa de oameni neeliberată ne va ”inrobi” pe fiecare dintre noi, inițiatorii. Acelasi lucru și pentru fericire. Emotiile noastre si nivelul nostru de constiență sau inconștiență sunt contagioase. Prin urmare, sanatatea fizică, mentală si emotională a celor apropiati este și responsabilitatea noastră. Credem cu tărie că ADEVARUL în multele lui forme poate elibera o persoană din lanțurile gândirii convenționale si ne poate da putere pentru a gandi si a acționa din propria ființă.”

BRUNO MEDICINA
“ De cand exista omenirea, intregul sistem social/evolutionist a fost bazat pe lupta pentru controlul resurselor limitate, in contextul in care viata este un „zero sum game” – atunci cand cineva castiga – ceilalti pierd. Aceasta s-a dovedit o paradigma extrem de limitata, care nu foloseste adevarata noastra putere, aceea a creatiei. In momentul in care intelegem ca putem accesa o putere nelimitata, in sensul ca avem capacitatea de a crea bogatie si resurse, competitia pentru resurse limitate nu va mai avea semnificatie si vom face un pas mare spre societatea cunoasterii, singura care ne va garanta un viitor.”

VASILE PĂUN
”Proiectul ESTE POSIBIL este un mediu de antrenament și o pepinieră de antreprenoriat intuitiv care atrage ființe solare, dornice de a-și explora propriul interior și de a manifesta vitalitate și entuziasm. În esență, acest proiect face trecerea de la întrebarea – Cum să mă descurc și să am succes într-o lume în dezagregare, bazată pe competiție, ierarhie și ego? – la întrebarea – Cum să mă simt împlinit într-o nouă lume bazată pe co-operare, heterarhie și inspirație?Împreună facilităm un mediu care urmărește folosirea eficientă a atenției, ascultarea de sine și antrenarea abilităților esențiale pentru o manifestare inspirată”

Comunitatea ESTE POSIBIL te asteaptă împreună cu prietenii și familia la cel mai important eveniment al anului 2016 … Conferința anuală îți va aduce o reală transformare a percepției si va facilita accesarea de noi orizonturi pentru fiecare dintre cei prezenți.” Participarea ta implică o contribuție de 100 lei – de tip donație, pe care o oferi la intrarea în sala de conferință.

Inscrie-te AICI !