Facebrands Top Pagini de Brand pe Facebook

Vernisaj Olivia Malina Manu
martie 29, 2017
Perceptia luxului pentru Generatia Millenials
martie 31, 2017
Arata tot

Facebrands este un serviciu de monitorizare a paginilor de Facebook. Prin Facebrands detinatorii paginilor de socializare pot monitoriza evolutia paginii si pot construi profilul vizitatorilor virtuali, anticipand nevoile si preferintele acestora. Serviciul pune la dispozitie utilizatorilor posibilitatea de a avea acces la topul paginilor romanesti de Facebook.

Modul in care functioneaza Facebrands se bazeaza pe urmarirea si analizarea numarului de like-uri pentru fiecare pagina din cadrul acestei retele de socializare; acest numar este preluat la fiecare 10 minute. In urma analizei datelor obtinute de la Facebook, serviciul stabileste un top atat al paginilor a caror vizibilitate creste cat si al paginilor care inregistreaza o scadere a vizibilitatii.

De ce inca un top?

Facebrands.ro reprezinta topul paginilor romanesti de Facebook, calculat si afisat doar pe baza afinitatilor utilizatorilor de Facebook. Urmarim notorietatea brandurilor prezente in Romania, dar doar in cadrul retelei de socializare Facebook.

Catalogul de pagini reprezinta de asemenea o unealta excelenta pentru a descoperi pagini de Facebook interesante din Romania.

Cum functioneaza?

Numarul de like-uri pentru fiecare pagina este preluat de la Facebook la un interval de 10 minute. Evolutia procentuala din lista de pagini reprezinta cresterea realizata de alaltaieri pana ieri. Topul cresterilor evidentiaza acele entitati care beneficiaza de o vizibilitate in crestere in momentul de fata.

Ce NU este acest top?

Acesta nu este un top al site-urilor din Romania, intrucat nu toate intrarile din top sunt site-uri si nu toate site-urile au prezenta pe Facebook. El este mai degraba un comparator de preferinte ale unei categorii de utilizatori importanti din punct de vedere comercial, pe diferite segmente. Spre exemplu, categoria Radio evidentiaza ierarhia posturilor de radio in randul utilizatorilor de Facebook din Romania.

Sursa:wall-street.ro si Facebrands.ro