Vernisaj Adriana Badea

Lansarea Albumului “The Magic of Silence”
mai 12, 2017
Vernisaj Samar Draie
mai 19, 2017
Arata tot

Asociația Culturală ARTAR vă invită la expoziția de pictură PRIN MINE a artistei plastice Adriana Badea ce are loc în perioada 9 mai – 9 iunie 2017 în foaierul Centrului Cultural „Ion Manu” din Otopeni, strada 23 August nr. 8.

FLUXYMEDIA PROMOTION a creat pentru tine pe FACEBOOK Grupul profesional PICTORI ROMANI CONTEMPORANI – ARTA CONTEMPORANA ROMANEASCA. Pentru a deveni membru al acestui Grup de Pictori Romani Clic AICI!

„Expoziția de pictură PRIN MINE a Adrianei Badea reprezintă o exteriorizare a sentimentelor și trăirilor artistei. Prezența feminină este nelipsită în tablourile sale, în redarea căreia urmărește tendința spre o puritate a linieiprintr-o valoare de expresie care tinde spre ideal. Această modalitate de reprezentare se îmbină cu savoarea materială, conferind tuturor personajelor sale acea robustețe strălucitoare, calmă, palpabilă, accentuată și de coloritul delicat de alburi cu reflexe verzui, de griuri discret colorate. Neutralitatea acordurilor cromatice, prețioasa mlădiere a liniei și armonia sinuozităților caligrafiate, puritatea contururilor înscriu lucrările Adrianei Badea într-o estetică senzualistă.”– Roxana Bărbulescu – critic de artă

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 18 mai 2017 ora 18.
În deschidere va lua cuvântul Roxana Bărbulescu – critic de artă.

Mijloace de transport:
Piata Presei Libere – C.F.R. Balotesti 449
Piata Unirii – Aeroport “Henri Coanda” 783
Gara de Nord – Aeroport “Henri Coanda” 780