Eveniment Spiritual – 2020 Calatorii in Noua Constiinta

Interviu Fluxymedia cu Aneta Beatrice Filip
decembrie 2, 2019
Lansare de carte – Mesagerii Mamei Pamant – Eliana Corina Ionita
august 30, 2020
Arata tot

Eveniment Spiritual „2020 CALATORII in NOUA CONSTIINTA”

UNDE : Hotel Ambasador

CAND : Sambata 15.02.2020

CINE: Hipnoterapeut, Medic, Scriitor

MODERATORI si SPEAKERI :

ELIANA CORINA IONITA – Psiholog si Hipnoterapeut, Coordonator al Proiectului Fluxymedia Promotion & Personal Branding

MARIA BACAU – Hipnoterapeut

INVITATI:

ANGELA LAUR – Medic dermatolog si Specialist in Aromoterapie, uleiuri esentiale

MARIUS GHIDELScriitor, autorul cartilor ” SHANGRI-LA „, „Frumusete in Dar, Arta de a iubi”

OBIECTIV :

• Ce este Constiinta?
• Cine suntem si de unde venim?
• Cum ne construim Realitatea?
• Ce este “Trezirea Spirituala” ?
• Abordarea spirituala si terapeutica a vietii in Noua Energie : Cai, Solutii, Metode

Scoala Pamantului este o Scoala a Emotiilor, uneori dura, dar provocatoare. Seminte stelare si Entitati de Lumina au coborat in dimensiunile grosiere ale Pamantului 3D,  pentru a experimenta aceasta realitate densa care le limiteaza, insa le da posibilitatea sa se dezvolte si sa invete. Divinitatea se experimenteaza pe ea insasi trimitand la intrupare aceasta Scanteie Divina numita suflet care ne da viata. Spiritul Baza din care pleaca aceasta Scanteie Divina se afla in Dimensiunile Superioare ale Creatiei.

Constiinta este o stare a mintii noastre care reflecta nivelul evolutiv al spiritului. Constiinta ta este ceea ce crezi despre tine si despre cei din jurul tau. Ea reflecta nivelul tau de intelegere si perceptia asupra acestei realitati 3D. Constiinta face ca viata sa aiba valoare, sa merite traita, de aceea sufletul vine din nou si din nou la intrupare. Este cel mai misterios fenomen din Univers, pentru ca in aceasta realitate grosiera, oamenii sunt in mare parte”amnezici”, prizonieri in mintile lor constiente si egotice.

 

Mai multe detalii despre Evenimentul Spiritual ” 2020 CALATORII in NOUA CONSTIINTA ” AICI!

„Intelegerea dizolva frica. Cand vei intelege natura adevarata a fiintei tale, frica se va disipa. Suntem fiinte spirituale, nu fiinte umane.” Brian Weiss, psihiatru si hipnoterapeut specializat in hipnoza regresiva in vieti anterioare

Noi nu suntem un trup care are un suflet, noi suntem un suflet care are un trup temporar. Suntem Fiinte Divine,  Ingeri in trup si Seminte stelare care ne-am facut stagiul pe diferite planete din diferite Galaxii ale acestui Univers din Acest Sistem Solar Local. Noi am trait sute si mii de vieti pe aceasta planeta, dar si pe altele.

Unii din noi sunt suflete batrane, altii copii ai universului, suflete tinere venite sa isi continue evolutia pe Planeta Scoala, Pamantul. Deoasebirile dintre aceste suflete se pot vedea in mod obisnuit prin preocuparile pe care acestea le au, predominant materiale sau predominant spirituale, prin  nivelul lor de constientizare, de „trezire spirituala”.