Carte spirituala – Mesagerii Mamei Pamant

De ce sa ai un testimonial pentru site-ul tau profesional
iulie 1, 2021
Lansare de carte – Mesagerii Mamei Pamant – Eliana Corina Ionita
iulie 1, 2021
Arata tot

Nu exista intamplare, doar circumstante pe care nu ni le putem explica, sau intelege. Renasterea adevaratului Sine, metamorfoza fluturelui din omida necesita o munca de o viata si chiar mai multe, dar constientizarile sunt fabuloase.

Crizele existentiale majore ale celor “treziti” dupa ce valul iluziei dispare, pe care multi amnezici, le eticheteaza ca fiind boli psihice, sunt de fapt adevarate crize spirituale prin care omul incepe sa isi puna adevaratele intrebari despre sine, despre existenta sa, atunci cand nivelul de suportabilitate al durerii sale existentiale intrece orice limita.

Se pare, ca aceasta planeta este una in care evolutia spirituala, trebuie sa treaca proba focului, a suferintei purificatoare, dupa ce in prealabil omul se loveste de toate pragurile constientizarilor posibile, nefiind capabil sa invete din exemplele altora.

Amnezia vietilor anterioare ii confera autenticitate in fiecare rol, din fiecare viata traita dramatic, sau la extaz, in functie de caz, cu alte suflete din propria familie de suflete venite in acelasi timp si spatiu la incarnare pentru a recrea anumite situatii care se cer echilibrate.

Sunt provocari pe care nu le poate exersa in dimensiunile mai inalte ale existentei. Deconectat de Sursa de-a lungul sutelor si miilor de intrupari, hipnotizat de iluzia acestei realitati grosiere, luand ca reper infima lui viata petrecuta in acest spatiu terestru, omul se afla intr-o continua lupta cu propriile sale emotii si credinte, care ii devasteaza psihicul si il reduc la starea de neputinta si victimizare.

Inca din primii ani ai copilariei, el este indoctrinat ca nu exista decat aceasta realitate, ca viata este o lupta din care fac parte durerea si suferinta, ca trebuie sa se supuna unor sisteme si reguli absurde, pe care cei din jur le respecta orbeste.

Separat de propria natura, el nu intelege de ce la cursurile de dezvoltare personala si spirituala i prezinta un adevar rasturnat a ceea ce a fost invatat sa creada, in care i se spune sa se pretuiasca mai mult pe el insusi, sa isi urmeze chemarea sufletului, pentru ca astfel sa isi transforme realitatea in care traieste.

Daca pana nu demult anumite informatii erau rezervate doar initiatilor, in prezent informatii inalte ajung la urechile pamantenilor.