Interviu Fluxymedia cu Liana Armencea si Cornelia Iftinchi

Geea se inalta! Pamanteni treziti-va!
iulie 1, 2021
Interviu Fluxymedia cu Mihai Gruea
iulie 1, 2021
Arata tot

Odata cu “trezirea pamantenilor”, cu dezvoltarea neocortexului si extinderea nivelului de constiinta, au aparut noi tehnici de investigare si sustinere psihologica si spirituala, a persoanelor cu un anumit nivel de pregatire si intelegere a aspectelor subtile ale realitatii, tehnici de sondare a subconstientului care permit accesarea vietilor anterioare, dar si a supraconstientului pentru aflarea unor adevaruri mai inalte despre menirea sufletului pe parcursul sau existential in plan terestru.

• Ce este Hipnoza? Cat de veche este aceasta terapie? De catre cine a mai fost ea practicata in trecut?
• Hipnoza vine de la cuvantul grecesc “hypnos” care inseamna somn. Starea de transa hipnotica este adesea numita somn hypnotic. Este o stare naturala de relaxare in care mintea subconstientului ia locul mintii constiente permitand comunicarea cu acesta. Noi avem multe momente in care hipnoza apare in mod natural: atunci cand suntem absorbiti de lectura unei carti si visam cu ochii deschisi, cand vizionam un film, inainte de a adormi sau de a ne trezi. Conform papirusurilor egiptene din Ebers, acum 5000 de ani, egiptenii ultilizau hipnoza intr-un mod foarte asemanator cu ceea ce se practica astazi. Cu secole in urma, persanii, hindusii si yoghinii o foloseau si ei. Cele mai vechi consemnari medicale au fost ale preotilor care foloseau hipnoza in templele din Esculap. James Braid, medic scotian introduce termenul de hipnoza in 1840. Paracelsius (1493 si 1541 ) foloseste hipnoza introducand si conceptul de “magneti vindecatori”. Franz Mesmer (1734-1815) doctor si filosof descrie influenta energiei asupra corpului, precum blocarea energiei care conduce la aparitia bolilor, oferind solutia: deblocarea acestei energii prin hipnoza. Abatele Faria (1756-1819) face la randul sau demonstratii publice de vindecare, reusind sa hipnotizeze peste 5000 de oameni. James Esdaile (1808-1926) psiholog si farmacist foloseste metode de vindecare prin hipnoza fiind cunoscut pentru celebra fraza “ In fiecare zi din toate punctele de vedere, totul imi merge din ce in ce mai bine”. Milton Ericsson (1901-1980) este considerat parintele hipnozei din epoca moderna, vindecandu-se de paralizie in urma unei poliomielite la 17 ani si infiinteaza in 1957 “Societatea Americana de Hipnoza Clinica” care trateaza si astazi multe cazuri prin hipnoza, iar lista poate continua. In prezent abordarea terapeutica prin hipnoza capata din ce in ce mai multi adepti. Metoda implementata de mine se concentreaza pe abordarea spirituala a sursei tuturor problemelor, motiv pentru care am numit-o “Terapie esoterica”. In ceea ce ma priveste am deplina incredere in aceasta forma de terapie prin hipnoza, deoarece constientizarile si rezultatele obtinute sunt foarte bune. Asa cum multi diagnosticieni se concentreaza pe evaluarea functionalitatii tuturor organelor fizice, trebuie sa devenim din ce in ce mai constienti de existenta si a unui corp astral, in care ne continuam “calatoria” dupa parasirea definitiva a corpului fizic.

 Cum poate ea ajuta oamenii? Sunt romanii receptivi la aceasta tehnica?
• Hipnoterapia este o tehnica terapeutica de foarte mare ajutor, de aceea a si inceput sa fie din ce in ce mai solicitata. Avem marea sansa ca tehnologia ne ajuta si ne permite practicarea hipnozei la distanta, deoarece in esoterism, spatiul si timpul nu constituie un impediment. Feedback-ul imi confirma faptul ca interventia terapeutica este eficienta. In momentul in care oamenii devin constienti de aceste transformari din viata reala si incep efectiv sa se “trezeasca”, transformarile sunt remarcabile. Pentru ca nu toti oamenii sunt la acelasi nivel de evolutie si intelegere, nu toata lumea rezoneaza cu aceasta metoda. Din constatarile mele, in urma sesiunilor succesive incarcate pe Youtube si Facebook pe grupurile si paginile de profil, deschiderea si dorinta de a trai aceasta experienta este din ce in ce mai mare. Concluzia majoritatii este ca prin intermediul hipnozei ajungi la un nivel mai inalt de iertare, iubire, multumire si gandire pozitiva, inveti sa te eliberezi de judecata si conditionare, intelegand ca tu esti creatorul propriei tale realitati.


• In urma carei experiente, te-ai hotarat sa alegi aceasta formare in hipnoza?

• L-am descoperit pe Calogero Crifasi, acum 5 ani. El a fost primul care a folosit hipnoza cu rol terapeutic la distanta. Erau zile cand ascultam si cate 4-5 sesiuni pe zi. Eram fascinata de noutatile din sedintele lui de hipnoza, de faptul ca apareau tot felul de entitati negative din lumea nevazuta, se vorbea despre implanturi energetice, blocaje si despre pierderi de suflet. Dupa un an de “extaz”, am inceput sa desfasuram si noi sedinte de hipnoterapie impreuna cu o prietena hipnoterapeut si alta medium, eu fiind observator la acea vreme. Nu rezonam in totalitate cu ceea ce se intampla in cadrul sedintelor, de aceea mi-am propus sa ghidez eu insami intreaga sedinta. Aveam ceva experienta pedagogica, dupa 20 de ani de predare la liceu si cunostinte de psihologie dobandite. Fiind increzatoare in fortele mele, faptul ca ma confruntam cu anumite entitati din plan eteric, nu era de natura sa ma infricoseze prea tare, astfel ca incet incet am inceput sa derulam sedinta dupa sedinta in aceasta formula. Am inceput sa lucrez cu mine, cu prietenele mele, cu cunostintele apropiate. Fiind inginer de profesie, sunt o fire mai sceptica. Daca in trecut mi-ar fi vorbit cineva despre existenta unor entitati de intuneric, despre implanturi energetice, blocaje si pierderi de suflet, mi-as fi pus serioase intrebari cu privire la sanatatea mentala a acelei persoane, insa prin experientele repetate si prin prisma informatiilor obtinute am inteles ca exista o lume subtila care poate fi accesata prin hipnoterapie. Dupa vreo 100 de sesiuni de “invatare” o prietena m-a sugerat sa inregistram aceste sedinte, deoarece materialul era interesant si valoros si ar fi fost pacat sa nu il facem public pentru cei interesati de informatii si interventii in plan spiritual. Intre timp am urmat si formarea de hipnoterapeut. Ceea ce va pot spune este ca aceasta abordare isi are categoria ei de public si de clienti, deoarece nu toata lumea rezoneaza si intelege ce se intampla cu adevarat, fie pentru ca nu este pregatita in acest sens la nivel de suflet, fie ca nu este interesata de aspectele nevazute ale realitatii. Este posibil ca anumite persoane sa nu inteleaga si sa nu fie interesate niciodata in viata aceasta, deoarece nu au ajuns la acel nivel de cunoastere si intelegere spirituala.

• Acum ca ne-am edificat despre ce este hipnoza, spune-ne cate ceva despre hipnoza esoterica pe care o practici tu si Cornelia?
• Hipnoza practicata de mine si Cornelia Iftinchi, la care participa uneori si Gabi este o metoda personalizata, cu influente din alte practici, insa adaptata stilului meu de abordare. Ma concentrez pe ceea ce consider ca au de rezolvat oamenii si ma folosesc de intrebarile pe care ei le au cu privire la provocarile lor de viata inainte de desfasurarea propriu zisa a sesiunii. Se ajunge la cauza problemei si odata ce persoana are informatia, confirmarea a ceea ce dorea sa cunoasca, problema acesteia este aproape rezolvata. De ce spun “aproape” ? Pentru ca asa cum am mai spus si hipnoza este ca medicina. Sunt inrudite. Daca mergi la un medic si ti se prescrie un tratament, se presupune ca il si urmezi daca iti doresti cu adevarat sa te vindeci, mai ales cand ai infectii. In hipnoza daca nu esti atent la ceea ce ti se spune sa faci, atunci si rezultatele vor fi doar partiale. Pe langa tabieturile zilnice, trebuie avuta in vedere si gandirea omului si comportamentul. Resetarea conditionarilor negative care au declansat diverse boli sau probleme de viata trebuie sa includa obligatoriu: ganduri pozitive, iubire de sine si de ceilalti, increderea in fortele proprii si in viata. Hipnoza iti arata “Calea” insa tu esti cel/cea care trebuie sa faca actiunea.

• Care sunt avantajele/dezavantajele folosirii unui medium?
• Mediumul are avantajul de a se putea concentra si de a accesa informatii descriptive cu o mai mare acuratete, decat persoanele obisnuite care vor sa experimenteze aceasta stare din curiozitate

• Cine este Cornelia Iftichi in tot acest demers si ce rol are?
• Cornelia Iftinchi este mediumul cu care colaborez si care este foarte eficienta, deoarece a venit in aceasta lume inzestrata cu capacitatea de a intra usor in transa si de a accesa informatiile care ne intereseaza. Are darul de a povesti in amanunt ceea ce vede, de aceea adeseori am comparat-o cu Ion Creanga, avand origini comune ca loc al nasterii. Exista mediumi care sunt fie foarte telegrafici, fie trec cu rapiditate peste aspectele descrise. Ceea ce imi place la Cornelia este faptul ca nu se grabeste in a interpreta un aspect sau altul si profunzimea raspunsurilor sale. De profesie, Cornelia Iftinchi este profesoara de muzica. Ceea ce ne uneste este iubirea de oameni si dorinta de a da un ajutor, in masura in care ne sta in putinta acest lucru.

• Cum se desfasoara efectiv Hipnoza Esoterica? Cate persoane participa?
• Formam un grup pe messenger cu mine, Cornelia si clientul/clienta care ne solicita. De cele mai multe ori exista si a patra persoana din familia celui sau a celei care ne solicita si care este direct interesat/a de mersul sedintei de hipnoza.

• Clientul trebuie sa vina la cabinet, sa fie prezent, sa participe efectiv?
• Sedintele de hipnoza regresiva se desfasoara on-line, de la distanta. Ne ajuta tehnologia in acest sens. Hipnoza se realizeaza prin intermediul telefonului, laptopului, tabletei, calculatorului si a castilor. Importanta este conexiunea si sincronizarea partilor implicate si interesate de realizarea sesiunii respective. La final, incarcam inregistrarea pe Youtube, pe Profilul meu Liana Armencea, pastrand anonimatul celor care ne solicita. Daca sesiunile noastre ofera posibile raspunsuri la intrebarile care ii preocupa si pe altii cu atat mai bine! De asemenea consider ca ajuta la realizarea anumitor constientizari si a “trezirii spirituale” a celor care inca mai cred ca sunt doar corpul mintea sau emotiile lor.


• Care sunt principalele frici, blocaje, predudecati ale oamenilor cu privire la aceasta terapie?

• Cei care au frica si reticenta de hipnoza si in special de hipnoza esoterica, cu siguranta ca nu ma abordeaza si eventual se multumesc sa asculte inregistrarile. Am avut un caz cu o clienta care s-a razgandit dupa cateva zile, pe motiv ca prietena a avertizat-o ca este o experienta periculoasa si tocmai de aceea si-a manifestat teama ca ar putea ramane blocata in timp si ca nu s-ar mai putea intoarce in prezent. Am incercat sa o linistesc spunandu-i ca de 5000 de ani nu a ramas nimeni blocat/a nicaieri din cei care au apelat la hipnoza si ca in cel mai rau caz poate ramane Cornelia, dar in niciun caz clientul. Avem liberul arbitru de a alege in fiecare moment ce experiente dorim sa traim si trebuie sa respectam aceasta alegere individuala. Oricum ei nu sunt implicati direct, pentru ca cel care intra in transa hipnotica este mediumul, clientul/clienta asista perfect constienti la derularea propriei lor sedinte de hipnoza regresiva. Clientii potentiali se selecteaza singuri. Noi nu fortam pe nimeni sa ne contacteze. Cine este interesat ne gaseste si ne cere amanunte in acest sens.

 Ai realizat vreodata hipnoza direct pe client? Ce conditii trebuie sa indeplineasca clientul, pentru ca hipnoza sa fie realizata?
• Cand am urmat formarea in hipnoza, am realizat si sedinte directe, pentru ca asa era metoda predata, bazata pe inducerea unei stari frumoase, relaxante, insa mie mi se potriveste ceva mai complex, motiv pentru care mi-am adaptat metoda personalitatii mele. Se poate spune ca oricine poate fi hipnozabil, insa exista si un procent de 1% care nu poate accesa aceasta stare. Relaxarea este conditia de baza, de asemeni eliberarea de frici, de control si capacitatea de sincronizare, receptivitatea la mesajele terapeutului.


• Cum se numeste abordarea voastra?

• Eu folosesc hipnoza regresiva in vietile anterioare.


• Ce este sufletul?

• Sufleul este esenta vietii asa cum a aparut prima oara de la Creator. Este energia luminii, indestructibila, vie, care poate avea corp fizic/eteric/astral si care isi ia experiente de peste tot din Univers, nu numai de pe Planeta Pamant.

• Ce accesati voi in procesul de hipnoza regresiva in vietile anterioare?
• In momentul in care incepem sedinta de hipnoza regresiva, sufletul este cel care “te duce” la anumite moment din intruparile tale, pentru a te ajuta sa intelegi simptomele din viata aceasta in cazul anumitor boli, blocaje, frici si neputinte.
• Ce este constiinta?

• Malaga descrie constiinta ca fiind alcatuita din minte, suflet si spirit, realizandu-se acel “Eu Sunt”. In momentul in care reusesti sa unesti cele trei elemente, atunci evolutia ta va fi rapida, deoarece mintea nu va mai prelua conducerea. Realizandu-se un echilibru intre cele trei instante, tu devii o fiinta armonioasa si centrata pe interiorul tau, pe scanteia divina care esti, perfect constient/a.

• Ce accesati voi in timpul sedintelor de hipnoza regresiva?
• Informatiile pe care sufletul le inregistreaza in timpul experientelor sale.

• Ce sunt dimensiunile? Ce este dimensiunea 3D?
• Dimensiunile reprezinta un “spatiu” corespunzator starii de constiinta, in care exista diferite forme de viata. Ca fiinte multidimensionale ce suntem, noi putem exista in acelasi timp in dimensiuni diferite. Dimensiunea 3D este caracteristica constiintei umane din plan terestru, care traieste intr-un spatiul al dualitatii si percepe lumea prin cele 5 simturi. Este cel mai de jos nivel al constiintei umane. In Dimensiunea 1D se afla punctul, piatra, mineralul, cristalul, regnul mineral, in Dimensiunea 2D linia, regnul plantelor si animalelor si apare constiinta de grup. In Dimensiunea 3D apare constiinta individuala, specifica omului “eu cred doar ce vad”. La acest nivel, omul nu accepta altceva decat ceea ce vede si traieste, cu un mental prins in planul material, strain de spiritualitate si mai ales de esoterism. Nu intelege si nici nu accepta lumea subtila, nevazuta, pentru ca nu si-a activat, sau nu este constient de capacitatile sale extrasenzorilae.

• Din ce dimensiuni vin de obicei pamantenii?
• In general pamantenii vin din dimensiunea 3D, dar avem multe sesiuni cu persoane care descriu existente de pe alte planete si galaxii in vietile lor anterioare.

• Care sunt provocarile cu care se confrunta sufletul pe Pamant?
• Cele mai frecvente provocari intalnite in sesiunile noastre le reprezinta existenta entitatilor de intuneric venite din alte spatii ale Universului, dar si de pe Pamant care se hranesc cu energia joasa a omului, pe care acesta o formeaza prin gandurile sale negative. Biserica le mai numeste si duhuri. Aceste entitati au tot interesul sa mentina o vibratie joasa in fiinta respectiva, deoarece aceasta ii furnizeaza o sursa de hrana energetica permanenta, astfel incat contribuie la crearea si perpetuarea acestor ganduri negative pe pilot automat in mintea omului, folosindu-se de implanturi energetice, pe care omul le percepe ca blocaje si frici, stari care il mentin intr-o vibratie joasa, alimentand aceste entitati parazite ( vampiri energetici astrali)

• Cei ce apeleaza la voi, au un nivel de educatie spirituala, stiu ca sunt mai mult decat corpul, mintea si emotiile lor ?
• Exista un nivel de constientizare si spiritualizare mai mare decat media, al celor care sunt interesati de aceste sedinte de hipnoza regresiva in vieti anterioare. Au cunostinte despre lumea spirituala, sunt mai evoluati, citesc, se informeaza periodic de pe retele si din cartile revolutionare care sunt acum pe piata. In general, cei care ne solicita, “simt” intuitiv ca ceva se intampla cu ei. Unii sunt mai evoluati, veniti din alte vieti petrecute in dimensiunea 7D, prinsi in ciclul karmic al reancarnarilor in dimensiuni mai joase. In general, clientii nostrii au un nivel de intelegere si constientizare in 4D si 5D. Cei aflati in 3D, nu rezoneaza deloc cu tehnica, sunt sceptici, cred doar ceea ce vad, deci nu prea sunt clientii nostrii. Ei apeleaza in general le tehnici traditionale de psihoterapie.

• Ce ne poti spune despre conceptual de “Trezire Spirituala”?
• “Trezirea Spirituala” are legatura cu evolutia spre 5D. In momentul in care incepi sa te framanti, sa cauti, sa iti pui intrebari despre originea ta, despre cine esti si incotro te indrepti, in momentul in care realizezi ca nu esti singur in Univers si incepi sa iti amintesti ca esti creator de realitate si ca traiesti viata pe care o meriti prin propriile alegeri de zi cu zi, te afli in “zona de trecere” spre “trezirea spirituala” din 5D in care nu mai “crezi doar ceea ce vezi” ci “vezi ceea ce crezi si creezi”.


• Ce este Ascensiunea? Se vorbeste foarte mult despre conceptul de ridicare a frecventei planetei Pamant, prin modificarea nivelului de rezonanta Schuman, sunt modificari planetare. Ce se discuta in cercurile celor “treziti spiritual”.

• Planeta este acum deja in 4D. Copiii care vin la intrupare pe Pamant sunt si ei ca nivel de vibratie si constientizare 4D. Odata cu Ascensiunea Planetei Pamant si ascensiunea oamenilor este mai rapida. Este vorba despre o trezire colectiva, o evolutie spirituala planetara a oamenilor care devin din ce in ce mai preocupati de literatura spirituala si esoterica, de cursuri si terapii, care inteleg ca ei nu sunt mintea, nici emotiile si nici corpul lor. Ne aflam intr-o perioada binecuvantata, deoarece suntem martorii unei transformari majore a planetei si a noastra. Se simte evolutia si interesul pentru cunoastere, din ce in ce mai multi oameni sunt mai receptivi si mai constienti de ceea ce se intampla in jur. Informatiile de pe retelele de socializare ajuta foarte mult, dar au aparut si emisiuni tv pe posturile de profil. Aceasta inseamna sa “ascensionezi”, sa treci de la nivelul de constiinta din 3D, 4D catre 5D si odata cu aceasta corpul fizic incepe si el sa se armonizeze si sa se transforme. Sunt etape si ritmuri diferite, potrivit nivelului evolutiv al fiecarui suflet in parte, insa trezirea din ce in ce mai multor suflete, le ajuta si pe celelalte pe principiul domino-ului.

• Ce se intampla cu Planeta Pamant?
• Planeta Pamant are nivelul ei de constiinta planetara. Intensificarea frecventei Schuman arata ca ea este angajata in procesul ascensiunii spre un nivel de vibratie superior, fapt care implica si o parte din pamanteni, ea aflandu-se la nivel de vibratie 4D. Cei care nu vor tine pasul cu nivelul mai inalt de frecventa planetara, vor parasi Pamantul intr-un fel sau altul, deoarece nu sunt aliniati cu aceasta vibratie.

 

• Care au fost informatiile cele mai interesante de ordin general , obtinute de tine si Cornelia Iftinchi in timpul “Sedintelor investigative” despre Planeta Pamant si pamanteni?
• Poate ca cea mai importanta informatie este aceea ca va fi o confruntare intre lumina si intuneric, va exista o purificare planetara, in care va exista o triere a sufletelor. Cei care sunt prinsi in materialitate si inca “dorm” vor fi dusi ca suflete si se vor incarna pe o planeta 3D, corespunzatoare nivelului lor de evolutie si constientizare. In plan terestru, aceasta ar putea fi perceputa ca fiind un eveniment cataclismic, plin de suferinta, atat pentru cei care raman, cat si pentru cei care pleaca, insa exista in prezent pe planeta multa ignoranta, suferinta si incalcare a legilor universale.

• Care sunt provocarile cu care se confrunta pamantenii pe Pamant?
• In general fricile despre orice, insotite de blocajele aferente: frica de pierderea locului de munca, frica de moarte, frica legata de posibile evenimente neprevazute care se pot intampla copiilor si rudelor. Aceste frici si blocaje, determina in om scaderea frecventei vibrationale si atragerea unor entitati corespunzatoare care se hranesc cu aceste energii si le intretin, mentinand omul intr-un cerc vicios permanent, un orizont incarcat de griji si neliniste.

• Este adevarat ca facem stagii si pe alte planete, nu doar pe Pamant? Statistic vorbind exista un numar mare de persoane care au apelat la voi si au aflat ca experienta sufletului lor a inclus etape de existenta si pe alte planete?
• Adevarat! Suntem fiinte multidimensionale, am trait pe diverse planete din Univers si avem existente simultatane in diferite dimensiuni care se desfasoara si in prezent, deoarece Spiritul Baza se experimenteaza intr-o multitudine de experiente transcendente, de care noi in 3D nu suntem constienti.


• Exista o lume imperceptibila celor care nu au dezvoltate capacitati pentru sesizarea lumilor subtile. Este adevarat ca in jurul nostru exista tot felul de entitati cu nivele de inteligenta si intentii diferite, unele de inalta vibratie si altele de joasa vibratie?

• Exista in lumea nevazuta, spirituala , tot felul de entitati de frecvente si intentii diferite. Asa cum in lumea reala, duala avem pozitivitate si negativitate, corespunzator si in lumea subtila exista entitati de frecventa joasa care se hranesc cu suferinta noastra, cu furia, mania, tristetea, depresia, cu fricile si blocajele noastre, dar si entitati luminoase cum sunt ingerii, arhanghelii, maestrii ascensionati care se conecteaza cu cei care au un nivel de pregatire spirituala inalta si care rezoneaza pe frecvente inalte printr-un stil de viata corespunzator, rugaciuni, meditatii, conectare prin channeling.


• Cum reusesc pamantenii sa atraga in campul lor energetic anumite entitati de intuneric?

• Multi oameni au uitat ca sunt creatori ai propriei lor realitati conform legii atractiei, nu mai au incredere in ei insisi, sunt negativisti, se concentreaza pe lipsuri, pe frica, pe propriile neputinte. Intr-o sesiune de hipnoza regresiva in vietile anterioare, o entitate mi-a raspuns ca “ Nici macar nu a fost nevoie sa fac ceva, deoarece persoana X si-a produs singura suferinta, asa cum procedeaza majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta.” Pentru ea, aceasta planeta a suferintei 3D, aceasta planeta a dualitatii in care este prinsa mintea oamenilor care nu sunt “treziti spiritual” este mediul optim care ii furnizeaza hrana energetica de care are nevoie. In plan subtil, persoanele toxice, conflictuale, negative sunt baterii energetice pentru aceste entitati parazite.


• Cum actionati voi in plan energetic?

• Dupa ce identificam cauza care a generat problema din viata actuala, ne concentram pe “curatarea energetica” de entitati, implanturi, blocaje, ruperea legaturilor energetice, anularea contractelor de saracie, castitate, cedare a unor parti de suflet din alte vieti, in functie de problemele particulare ale celui care ne solicita.


• Ce este o clona? De ce si cand a fost ea creata?

• Clona este creata de aceste entitati de intuneric, civilizatii extraterestre avansate in laborator, in cadrul rapirilor care au loc si folosita pentru controlul pamantenilor

• Ce este un implant energetic?
• Implantul energetic este o energie plasata in anumite zone ale corpului unui pamantean cu scopul de a povoca anumite suferinte in plan fizic si psihic. Tot ceea ce se intampla in planul fizic, mai ales bolile se manifesta mai intai in campul informational din planul energetic.

• Ce sunt pierderile de suflet?
• Cand in plan fizic persoana respectiva trece printr-o trauma emotionala, care ii declanseaza o frica persistenta, cand are o deceptie din dragoste, un divort, un deces, acea neplacere persistenta din care nu isi revine, la nivel de suflet este perceputa ca o “micsorare a sufletului” a energiei acestuia. Am putea asemana sufletul unui om cu flacara unei lumanari ( poate si de aici legatura cu aprinderea unei lumanari pentru o persoana aflata pe moarte). Cand sufletul este fericit, lumina sufletului este frumoasa, puternica, inalta, insa cand o problema apare, la nivel de suflet apare acea “contractie”si lumina lui palpaie, se micsoreaza putin.


• Cine sunt de obicei aceste entitati negative?

• Entitatile negative sunt energii de frecventa joasa, care se “hranesc” cu tot ceea ce omul emite negativ catre sine si catre ceilalti. Cu cat intensitatea emotiilor lui negative este mai mare, entitatile “alimentate” capata putere, manipuland mintea omului , preluand controlul vointei acestuia la un moment dat, transformandu-l intr-o entitate de intuneric pe cel lipsit de discernamant. Am auzit frecvent expresia “parca e posedat”, sau “parca nu e el” ori “nu-l mai recunosc”.

• Drunvalo Melchizedeck, Sal Rachele, Melfior Ra, diversi samani, literatura spirituala/esoterica descriu perceperea in plan subtil a unui gol energetic la nivel de suflet, in cazul persoanelor care isi pierd interesul pentru viata, au o vointa slaba, sunt deprimate si au deseori ganduri de suicid. In hipnoza regresiva in vietile anterioare, voi folositi adeseori expresia de “pierdere de suflet”. Ce este aceasta si cum actionati pentru reantregirea sufletelor celor care va contacteaza pentru intelegerea si rezolvarea diferitelor probleme? Ce se intampla cu oamenii care au parti mari de suflet pierdute si cum ii ajutati voi?
• Intr-adevar, in plan esoteric se vehiculeaza frecvent acest termen de “pierdere de suflet” sau “gol energetic”. Noi am gasit in sesiunile noastre procente de suflet pierdute in urma traumelor, a suferintelor emotionale din viata actuala, dar si din vieti trecute. In cazul in care procentele de suflet lipsa sunt mai mari de 50%, sufletul omului este vulnerabil si este firesc sa apara suferinta, depresia, scaderea elanului vital. Povara gandurilor negative poate fi atat de intensa incat omul sa aiba ganduri si sa ajunga chiar la suicid. O persoana care are parti de suflet lipsa poate ajunge mai greu la niste constientizari si poate intelege mai greu anumite explicatii sau intamplari din existenta sa. Ceea facem noi este sa mergem in viata in care s-a intamplat acea trauma, la cauza initiala, sa vedem care a fost momentul care a declansat acel eveniment de pierdere. Odata accesata informatia, sufletul este chemat sa se reantregeasca, pentru ca numai cand esti pe deplin integrat este puternic, constient si poate evolua spiritual.

• Cum se modifica viata unei persoane care apeleaza la hipnoza regresiva?
• Cei care apeleaza la o sedinta de hipnoza regresiva se simt mult mai bine dupa aceasta, prin constientizare se elibereaza de anumite poveri, se simt mai “usori”, vad mai clar ceea ce li se intampla pentru ca si-au accesat cauzele initiale ale evenimentelor declansatoare. Cei care au beneficiat de scoaterea implanturilor din plan energetic, simt o ameliorare in plan fizic si chiar isi rezolva anumite problem de sanatate. Cand implantul energetic a fost purtat timp de mai multe vieti, nu numai planul energetic este afectat, ci si corpul fizic, motiv pentru care este necesara si interventia medicala pentru vindecarea in plan fizic si atunci noi le recomandam in functie de natura problemelor sa consulte un medic, psiholog sau psihiatru. Cei care apeleaza la o sedinta de hipnoza regresiva se simt mult mai bine, iar unii chiar foarte bine. Pentru ca suntem diferiti, avem nivele de intelegere si evolutie diferite si impactul acestei terapii energetice este perceputa diferit. Ii poti recomanda unei persoane sa faca o actiune, dar decizia ii apartine in totalitate. Legea Atractiei spune ca lucruri minunate pe care ti le doresti se pot intampla in viata ta, insa nu este suficient doar sa ti le doresti pentru a le atrage in viata ta, este necesara si actiunea ta pentru ca ele sa prinda viata.


• Sunt si persoane care nu va dau acordul la nivel de suflet sa le deblocati la nivel energetic din randul membrilor familiei ale celui care va solicita?

• Putem lucra si cu membrii ai familiei, dar pentru a accesa anumite informatii la nivel de suflet trebuie ca intre acestia sa fie legaturi de sange: parinti, copii, frati. Existenta acestui grad de rudenie, creaza in plan nevazut o legatura energetica care poate fi accesata in plan spiritual. Am avut o sesiune de hipnoza in care fata care ne-a cerut ajutorul pentru mama care avea probleme psihiatrice, ne-a marturisit ca situatia acesteia s-a imbunatatit considerabil, nu vorbim despre vindecare, pentru ca persoana nu era cooperanta, dar s-a ajuns la un anumit nivel de echilibru si de stare de bine. Daca unui membru al familiei nu i se spune ca facem sesiune pentru el, se intampla sa nu obtinem acordul in acea sesiune si sa nu putem oferi informatii si nici sa realizam anumite interventii. De aceea cerem acordul intotdeauna si respectam liberul arbitru al fiecarei persoane.

• Sunt oamenii baterii energetice pentru alte entitati din lumea energetica/nevazuta? In ce conditii se intampla sa fie vampirizati energetic si sa permita instalarea de implanturi, fara a fi constienti macar de ceea ce se intampla cu ei?
• Multe persoane au vampiri energetici in propria lor familie sau printre prieteni, vecini si oamenii bolnavi cu care vin in contact. Foarte multi nu stiu sa se conecteze cu Mama Pamant, sa isi ia energia de la Sursa, de la natura, copaci si atunci se alimenteaza cu energia celorlalti pe care o “fura” unii constient si altii inconstient. Cei care stiu sa lucreze cu energiile practica frecvent “furtul energetic”, probabil ca au pierdut antrenamentul conectarii cu Sursa si atunci se reorienteaza catre zone mai accesibile si mai usoare. Totul se intampla pe fondul scaderii vibratiei celor din jur. Cum simti ca ai stat langa un “vampir energetic”? Dupa o perioada petrecuta in preajma unui astfel de om te simti secatuit, obosit fara motiv. Energiile negative sunt peste tot, fie ca participi la o inmormantare, petreci un timp intr-un spital, sau esti in mijlocul unui conflict furtunos de la servici, ori te uiti la stirile tv. Daca rezonezi cu ceea ce se intampla in jurul tau, incepi sa atragi acele energii, acordandu-te la frecventa lor, cu care te si incarci. Odata creata starea negativa, incepi sa transmiti la randul tau si celor din jur : entitati sau oameni. Este Legea Rezonantei care incepe sa functioneze. Cand starea vibrationala este inalta, nimeni si nimic nu te mai poate atinge. Cand spunem ca trebuie sa fim pozitivi si sa gandim ca atare, acest fapt trebuie sa se intample constient pana la nivel de celula, nu doar declarativ.

• Are omul constient in prezent puterea sa isi modifice trecutul, pentru a avea parte de viata pe care si-o doreste in prezent?
• Interventia in trecut are menirea de a “curata” emotiile negative, insa experientele raman. Ele sunt lectiile din care fiecare suflet a invatat cate ceva, nu se modifica si nici nu avem voie sa facem acest lucru, insa trecutul nu mai trebuie sa ne influenteze cu nimic.
Daca fiecare s-ar concentra doar pe prezentul ”acum” despre care se tot vorbeste, creandu-si prezentul astfel incat sa fie conectat cu Divinul din propria fiinta, viitorul ar fi diferit. Suntem creatorii propriei realitati. Hipnoza ne furnizeaza informatiile care ne ajuta sa intelegem ceea ce ni se intampla, de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla si ce putem face pentru a trai diferit in planul experientelor personale.

• Ce este Maya/ Matrix?
• Maya sau Matrix este o iluzie. Sa consideram ca totul este un joc in care noi suntem actorii si vom fi detasati de planul suferintei. Jocul ramane un joc, insa eu ca regizor al propriei mele vieti pot schimba oricand regula jocului pentru ca la mine este puterea si sunt constient/a de acest lucru

 • Ce ne poti spune despre tine Cornelia Iftinchi ? Cum ai luat contact cu aceasta lume si ai ajuns sa colaborezi cu Liana in calitate de medium in sedintele ei de hipnoza regresiva?
 • Aventura mea in domeniul regresiei si al terapiei prin regresie a inceput in urma cu aproximativ 2 ani. Cunostinte esoterice am dupa mai bine de 30 de ani de lectura si preocupari in domeniu, insa nu am acordat prea multa insemnatate acestor informatii. Datorita unor evenimente triste de viata, am inceput sa ma intreb din ce in ce mai des: “ Cine sunt? “, “De unde vin?”, “De ce am ales sa ma incarnez acum si aici?”. In acest context, am ales hipnoza in postura de client, deoarece cautam niste raspunsuri pentru mine insami. Asa am ajuns la Gabriele, Tim, Dragos Coroset, Meri Criscione, Gabriela Truta, Vlad Tocianiuc. Nici o sesiune nu a fost insa la fel, desi intrebarile au fost aceleasi. Pentru o perioada am fost dezamagita de aceasta experienta. Intre timp, am aflat ca fiecare telepat se duce in contextul creat de hipnoterapeutul cu care lucreaza in cadrul sesiunii de regresie. Am reunit toate informatiile valoroase si mi-am interpretat evenimentele de viata intr-o alta lumina, dar a trebuit sa lucrez mai mult cu mine.Sedintele de hipnoza in vieti anterioare au fost incepute in joaca sa vedem cum ma descurc si foarte rapid, dupa nici 3 sedinte nu imi venea nici mie sa cred cat de bine ma descurc si ce informatii pretioase pot accesa.
 • Cum primesti informatia auditiv? Vizual? Este o scena in desfasurare sau vezi simboluri?
 • Primesc informatii sub forma de simboluri, numere culori, scene sub forma de flash-uri. De cele mai multe ori primesc raspunsul in cuvinte, cineva imi vorbeste, uneori inainte ca Liana sa termine de pus intrebarea. Mi se transmite gandul de parca l-as fi gandit eu. De multe ori mi s-a intamplat sa nu cunosc intelesul si sa solicit din nou…
 • Cum stii ca un suflet este geaman, pereche, solitar, complementar?
 • Cand se vorbeste despre suflete pereche, gemene, complementare sau solitare, de cele mai multe ori primesc simboluri. De exemplu,la sufletele gemene primesc “doua flacari”, sau “semnul infinitului”, in cazul sufletelor pereche mai multe feluri de simboluri: “o pereche de cercei”, “o pereche de manusi”, care pe intelesul nostru este echivalent notiunii de pereche. In cazul sufletelor solitare, imi apare un simbol, de exemplu “1” sau “o floare”, “un porumbel”
 • Cum iti dai seama ca sufletul este intreg sau fragmentat?
 • Sufletele le receptionez ca pe niste “sfere”, “flacari” sau “stelute”, toate de culoare alb stralucitor sau galben intens. Cand lipsesc parti din suflet , “sfera” sau “steluta” este mica. De cele mai multe ori mesajul cu privire la procentul care lipseste din suflet imi apare in cifre, adica 35% sau 40% sau mai mult. Mental intreb cat sau unde sunt acele parti de suflet.
 • Cum deosebesti o entitate autentica de una falsa?
 • Cu privire la entitatile cu care comunic le simt si le vad rapid. Cele de intuneric apar de culoare neagra, sau simt un discomfort , ori simt o raceala si ma ia cu frig.Cand vad lumina intensa, mi se ridica vibratia si stiu sigur ca este o entitate de lumina. Imi ascult corpul si sunt atenta la detalii.
 • Dar una de intuneric care poate lua aspectul unei fiinte de lumina?
 • Entitatile de intuneric pot minti, ele pot sa emita lumina, pentru a ma insela in privinta naturii lor, insa nu sunt capabile sa emita si caldura unei entitati de vibratie inalta si in acel moment simt imediat acel sentiment ca ceva rece si lipicios m-a atins si ca imi scad vibratiile prin prezenta acelei entitati in preajma mea.
 • Cum iti cresti energia cand te confrunti cu entitati ostile?
 • Vibratiile mi le ridic prin respiratie adanca. Pentru aceasta numar 1,2,3,4 pe inspire si 5,6 pe expir. Imi impun si am controlul asupra nivelului de vibratie inalta la care vreau sa stau, pentru a tine situatia in controlul meu. Astfel eu ordon si le comand acelor entitati care n-au nicio putere asupra mea. Daca se revolta, le pun la punct prin atitudine si ele pastreaza distanta.
 • Cum deosebesti entitatile de lumina, de cele de intuneric?
 • Entitatile de lumina sunt de un alb stralucitor si emana imediat lumina. Sunt si entitati care vor sa te pacaleasca, iau forma de lumina, dar este o lumina rece ca de bec de neon
 • Cum arata aceste entitati?
 • Le vad aura energetica si imediat primesc informatia. Uneori apar culori, sau o singura culoare. Am vazut negre, rosii,verzi si galbene.
 • Te-ai simtit vreodata pusa in pericol in cadrul acestor sedinte de hipnoza ca medium de catre aceste entitati intunecate?
 • Entitatile de intuneric sunt foarte variate. Multe sunt viclene, se folosesc de alte entitati de intuneric pentru a-si atinge scopul. Altele sunt naïve, nu vor decat sa se hraneasca cu acea energie. Cert este ca toate fac rau. In timpul sesiunii nu am fost atacata pe fata, desi au incercat, insa n-au indraznit.Din informatiile mele, exista persoane care au avut problem in timpul sedintelor de hipnoza cu aceste entitati. Parerea mea este ca nu si-au facut protectie.
 • Cat de mare este puterea gandului? Face ea diferenta in a apropia sau indeparta o entitate de tine in cadrul sedintelor de hipnoza?
 • Cea mai mare este puterea gandului si de multe ori este suficienta intentia pentru a indeparta o entitate din campul energetic

Fluxymedia va multumeste pentru amabilitatea de a  acorda acest interviu si va mai asteptam cu informatii noi, la o intalnire viitoare.