Lansare de carte – Mesagerii Mamei Pamant – Eliana Corina Ionita

Carte spirituala – Mesagerii Mamei Pamant
iulie 1, 2021
Interviu Fluxymedia cu Silvan G. Escu
iulie 1, 2021
Arata tot
Pe data de 23 August 2020  intre orele 17 – 19, la Ceainaria BOHEMIA Tea HOUSE  a avut loc lansarea cartii MESAGERII MAMEI PAMANT scrisa de Eliana Corina Ionita.

Cartea MESAGERII MAMEI PAMANT poate fi achizitionata de la stand-ul Librariei Boema de la Bucur Obor, dar si de pe site-ul on-line al Librariei BOEMA www.librariaboema.ro

DESCRIERE:
Nu există întâmplare, doar circumstanțe pe care nu ni le putem explica, sau înțelege. Renașterea adevăratului Sine, metamorfoza fluturelui din omidă necesită o muncă de o viață și chiar mai multe, dar conștientizările sunt fabuloase.

Crizele existențiale majore ale celor “treziți” după ce vălul iluziei dispare, pe care mulți amnezici, le etichetează ca fiind boli psihice, sunt de fapt adevărate crize spirituale prin care omul începe să își pună adevăratele întrebări despre sine, despre existența sa, atunci când nivelul de suportabilitate al durerii sale existențiale întrece orice limită.

Se pare, că această planetă este una în care evoluția spirituală, trebuie să treacă proba focului, a suferinței purificatoare, după ce în prealabil omul se lovește de toate pragurile conștientizărilor posibile, nefiind capabil să învețe din exemplele altora.

Amnezia vieților anterioare îi conferă autenticitate în fiecare rol, din fiecare viață trăită dramatic, sau la extaz, în funcție de caz, cu alte suflete din propria familie de suflete venite în același timp și spațiu la încarnare pentru a recrea anumite situații care se cer echilibrate.

Sunt provocări pe care nu le poate exersa în dimensiunile mai înalte ale existenței. Deconectat de Sursă de-a lungul sutelor și miilor de întrupări, hipnotizat de iluzia acestei realități grosiere, luând ca reper infima lui viață petrecută în acest spațiu terestru, omul se află într-o continuă luptă cu propriile sale emoții și credințe, care îi devastează psihicul și îl reduc la starea de neputință și victimizare. Încă din primii ani ai copilăriei, el este îndoctrinat că nu există decât această realitate, că viața este o luptă din care fac parte durerea și suferința, că trebuie să se supună unor sisteme și reguli absurde, pe care cei din jur le respectă orbește. Separat de propria natură, el nu înțelege de ce la cursurile de dezvoltare personală și spirituală i prezintă un adevăr răsturnat a ceea ce a fost învățat să creadă, în care i se spune să se prețuiască mai mult pe el însuși, să își urmeze chemarea sufletului, pentru că astfel să își transforme realitatea în care trăiește. Dacă până nu demult anumite informații erau rezervate doar inițiaților, în prezent informații înalte ajung la urechile pământenilor.

Cartea MESAGERII MAMEI PAMANT poate fi comandata pe adresa elianacorina@yahoo.com, sau de pe  LIBRARIA BOEMA si EMAG.
 
 
 
 
 
 
 
 
DESPRE AUTOARE: Eliana Corina Ionita este psiholog, hipnoterapeut, NLP Practitioner  si Personal Branding Expert, Coordonatorul Proiectului Fluxymedia Promotion. Eliana Corina Ionita se ocupa si de Blog-ul Spiritualitate pentru Romania. Cartea MESAGERII MAMEI PAMANT este un concept in viziunea FLUXYMEDIA si deschide drumul viitoarelor Proiecte MARCA FLUXYMEDIA .